Crina Dobre, membru PNL, i-a numit „proști și milogi” pe cei care au manifestat în weekend cu portocale față de președintele Iohannis.
Inițial, am avut o reacție ușoară de revoltă. Adică, cum îndrăznești, Dobre? Pe urmă m-am mai gândit. Femeia asta nu este procuror general, nu este judecător la ICCJ sau CCR. Este un civil ca mine sau ca voi. Are dreptul la o opinie. Tot pe acest forum, unul numit K a spus că i-ar vedea împușcați pe toți politicienii de o culoare și votanții lor.
Ei bine, în Germania, un astfel de tip de discurs ca cel al lui Rădulescu "mitralieră", Dobre "șuteur", K și Sandy Matei, ar fi dus la niște amenzi de ți-ar fi picat fața. Iar forumurile care le-ar fi găzduit ar fi fost amendate cu sume colosale.
Aș comenta faptul că violența în exprimare sau comportament din partea celor mai sus enumerați vine din două surse:
- Mitocănia
- O lipsă de argumente (sau incapacitatea de a formula argumentații solide care nu se întorc împotriva lor). Sunt sigur că Dobre poate explica asta de pe situl maricorupti.ro și poate explica motivele pentru care liberalii ei reuniți fură mai abitir ca ceilalți - deși mai mult ca sigur că frustrarea o va cuprinde și își va ascunde capul în nisip:
Școala a fost gratuită și accesibilă oricui. Dacă cei din imagine și alții ca ei sunt proști, poartă întreaga responsabilitate. Și ma obligă să le dau un șut în fund (nota mea: sau un pumn în ochi ca maniacul acela din Piața Victoriei care a lovit un pensionar) pe unde îi prind, pentru că prostia lor îmi afectează viața. Au drept de vot și de manifestare.
Ei bine, în Germania, un astfel de tip de discurs ca cel al lui Rădulescu "mitralieră", Dobre "șuteur", K și Sandy Matei, ar fi dus la niște amenzi de ți-ar fi picat fața. Iar forumurile care le-ar fi găzduit ar fi fost amendate cu sume colosale.
Gesetz zur Verbesserung der Rechtsdurchsetzung in sozialen Netzwerken (Netzwerkdurchsetzungsgesetz)
Aș comenta faptul că violența în exprimare sau comportament din partea celor mai sus enumerați vine din două surse:
- Mitocănia
- O lipsă de argumente (sau incapacitatea de a formula argumentații solide care nu se întorc împotriva lor). Sunt sigur că Dobre poate explica asta de pe situl maricorupti.ro și poate explica motivele pentru care liberalii ei reuniți fură mai abitir ca ceilalți - deși mai mult ca sigur că frustrarea o va cuprinde și își va ascunde capul în nisip:
Comment