Sper ca la anul sa nu iasa presedinte de la psd
Discutii Amicale Despre Politica
Collapse
X
-
Ca să nu mai reiau ideea...
Originally posted by Catalin S. View PostNimeni nu mai are încredere, da... și pe bună dreptate, dar ceea ce se omite este ca pe aceste considerente se bazează PSD-ul! Pe indiferența românilor și pe minoritatea care va merge constant la urne.
Pentru că și diversiunea este o tactică de acaparare și convingere!
Comment
-
Natalia-Elena Intotero (n. 14 ianuarie 1976, Brad, România) este un politician român, deputat în Parlamentul României în legislația 2012-2016 din partea USL Hunedoara și în legislația 2016-2020.
Nu stiu la ce foloseste acest minister, romanii de pretutindeni au plecat din tara tocmai ca sa scape de politicieni si necazurile provocate de ei.
Domna asta a lucrat anterior ca secretar de stat cadrul Ministerului Afacerilor Externe.
Dovada competentelor sale pentru afacerile externe este clara, din vreme ce în 2009, intr-un interviu, afirma că Suedia are președinte, Suedia fiind de fapt monarhie constituționala.
O fi aflat madam ca Suedia are rege?
Sau ca masina din declaraţia de avere nu se numeste „Lancea”, ci Lancia?
Carevasazica, o panarama incompetenta, fosta educatoare, ajunge secretar de stat in MAE, acum e ministru.
Pai asta vad ca rupe pixul dupa dictare.
Normal. Ca orice pezedist.
După numai două luni de mandat, madam a găsit deja soluţii pentru problemele grave din România. Deputata îi somează pe români să nu mai plece din ţară, să-şi ia câte două-trei slujbe în paralel şi să muncească mai mult.
Gresit, madam. Eu zic sa lase romanii munca, ca munca e pentru tractoare, si sa intre in politica. Uite matale ce bine ai ajuns, fara sa ai 3 slujbe.
Pentru idei tampite cum are asta, mai era nevoie de un minister?
Cu un prim-ministru care vine sa dea o declaratie despre o criza si pronunta imunoglobina de 6 ori in nici 2 minute, guvernul se indreapta spre marete realizari.
Proasta VV, dar cei care ii scriu pe foaie ce sa gavareasca, sunt la fel de prosti?
Comment
-
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni se ocupă cu:
- lansarea cataloagelor de poze cu și despre România
- campanii de sensibilizare a românilor plecați la muncă în străinătate
- promisiuni pentru mai bine la reîntoarcerea în țară
- aroganțe, ironii și subtilități aruncate în presă
- achiziționarea de sisteme de calcul și automobile
- încasarea de salarii de bugetari pe muncă aproape "zero"
- cu orice altceva care nu are legătura cu românii de "pretutindeni"
Dar tu ce credeai?
Comment
-
o sa fiti surprinsi, azi am aflat cu surprindere ca intr-o firma privata, unele femei au primit liber cu 3 ore mai devreme. un lucru pozitiv, as zice, desi cu ocazia liberului de 8 martie tocmai am aflat ca n-are cine sa-mi semneze nota de lichidareDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Este o minciună faptul că "a afirmat", propagandă mincinoasă. Interviul din Gardianul 2009:
Rep.: Despre situatia politica mondiala ce parere aveti, asa...
N.I.: Deci, va spun despre toate aceste lucruri in momentul in care voi ajunge la Bucuresti, voi vedea care va fi rolul meu acolo, imi voi exprima parerea. Deocamdata atat.
Rep.: Dar daca, de exemplu, maine va invita ministrul intr-o vizita in Suedia... Stiti ca pleaca in delegatie oficiala, se intalneste cu presedintele Suediei (! Suedia are Rege, nu presedinte!)...
N.I.: Nu, dar nu are cum deja sa ma invite maine intr-o vizita in Suedia (n. red., azi, luni, ministrul de externe si-a anuntat prezenta in Parlament, unde presedintele sustine un discurs), pana nu ajung acolo, la Bucuresti, si sa se faca instalarea, deci...
Comment
-
Originally posted by Seba View Posto sa fiti surprinsi, azi am aflat cu surprindere ca intr-o firma privata, unele femei au primit liber cu 3 ore mai devreme. un lucru pozitiv, as zice, desi cu ocazia liberului de 8 martie tocmai am aflat ca n-are cine sa-mi semneze nota de lichidare
Oricum, îmi pare rău de lichidare. Sper să ajungi unde trebuie!
Originally posted by mr.K View Post3 ore e ok, cred ca in unele institutii de stat nu vin nici maine, ca-s obosite dupa ce au stat azi acasa si au petrecut seara prin crasme.
Unele familii sau doamne (singure) au plecat deja din București încă de aseară.
Originally posted by gecmc94 View PostEste o minciună faptul că "a afirmat", propagandă mincinoasă. Interviul din Gardianul 2009:
Persoana este una mediocră intelectual iar acel minister chiar ar trebui desființat după părerea mea iar rolul preluat de un secretar de stat din MAE. Dar realitatea este că nu a căzut în capcana celor de la Gardianul. Cine să mai verifice și mizeriile ziariștilor?
Citisem undeva ca are nume de actriță de filme pentru adulți.
Comment
-
Salarii la DNA.... uau. Am votat creșterea salariilor dar scorul acesta parcă și mie îmi taie răsuflarea. Se cam apropie de salariul lui Merkel.
Dana Țițian, consiliera personală a șefei DNA Laura Codruța Kovesi, câștigă lunar circa 50.000 lei, adică aproximativ 11.000 de euro. Sporurile de la DNA sunt pur și simplu amețitoare și dacă ar fi fost în altă categorie profesională ar fi creat un scandal național.
Conform Ordinului 209 din 5 iunie 2016 semnat de procurorul șef al DNA, Dana Țițian are un salariu de încadrare de 16.083 lei, la care se adaugă diferite sporuri de 1931 lei, dar și un spor pentru condiții grele de muncă, vătămătoare sau periculoase de 2.204 lei.
Dar acestea sunt doar o parte din venitul lunar al consilierei de taină al șefei DNA.
Conform documentului DNA, Țițian se încadrează coeficientului de multiplicare 22.000, la care se adaugă o majorare pentru vechimea în funcție de 30%, un spor de vechime în muncă de 25%, un adaos de 25% pentru risc și suprasolicitare psihică neuropsihică și un adaos de 10% pentru asigurarea confidențialității și o SUMĂ COMPENSATORIE CU CARACTER TRANZITORIU nespecificată conform unei OUG din 2010.Last edited by 77sky; 9 March 2018, 00:04.
Comment
-
Citisem undeva ca are nume de actriță de filme pentru adulți.
Dupa ce a ras tot ce se putea dintre greii partidului, local si central, a gasit un fraier italian sa o ia de nevasta. Neinceputa.
Liderul UDMR, Kelemen Hunor, spune ca presedintele Klaus Iohannis nu o va revoca din functie pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, sustinand ca acest subiect trebuie sa fie inchis cat mai repede, in contextul in care exista alte probleme importante de rezolvat.
Eu cred ca nu acest subiect trebuie sa fie inchis cat mai repede, ci sa fie inchisi cat mai repede Livake si Motocicleanu, pentru infractiuni grave.Last edited by mr.K; 8 March 2018, 23:38.
Comment
-
nu doar dna prietene. cam tot ce inseamna justitie are salarii nesimtite fata de restul tarii. dar asta e praf in ochi. uite-te la pensiile din armata/politie/justitie de dupa 2012 versus 1990-2000. parca au trait in alta tara , ca de contribuit nu prea au facut-o la buget. si totusi salariile si pensiile alea is "nimic" pe langa ce se fura/devalizeaza/instraineaza in tara asta. macar daca si-ar face treaba (sau ar fi lasati) de catre clasa politica.o/____\o
(i)
.........
Comment
-
Prietene costi, tocmai că de scorurile acestea care le depășesc pe cele din Belgia, trebuie să le cerem performanță, nu poliție politică.
La 132000 € / an, suntem doar în urma Italiei. Am depășit Monaco, Luxemburg, Belgia, Franța, Germania, Austria. Mai sus este tabelul cu salariile magistraților la nivelul maxim al finalului de carieră.
Ceea ce spun eu este că de banii aceștia, eu vreau stat de drept. Tu nu ai decât să te duci în piață să urli ceva analfabetisme gândite de analfabeții funcționali numiți tefeliști.
Eu citesc asta de pe DW și România Curată:
O disidență discretă la bilanțul DNA
A surprins, de data aceasta într-un mod diferit, și următoarea vorbitoare, judecătoarea Cristina Tarcea, președinta Înaltei Curți de Casație și Justiție. A fost o ”disidență” discretă ca ton, dar totuși bine remarcată. Într-o ambianță 100% pozitivă (firească până la un punct, procurorii DNA făcându-și propriul bilanț) președinta Înaltei Curți și-a asumat rolul dificil de a rosti, în fraze catifelate, esența reproșurilor adresate DNA în toți anii din urmă. Nu direct, ci aluziv și adeseori ambiguu.
Ea lansa de altfel o provocare din primul moment constatând că ” justiția în general și parchetele în particular trec printr-o perioadă de criză”. După ce toată lumea care trecuse pe la tribună afirmase că justiția se află la apogeul ei, să spui că se află în criză a fost o adevărată cutezanță. Pe scurt, președinta Înaltei Curți a sugerat că viața publică românească e dominată astăzi de un curent negativ menit să răstălmăcească adevăratul sens la justiției. (”E multă minciună și manipulare în spațiul public”). O afirmație tare pe care a lăsat-o însă învăluită în tonuri delicate. Nu s-a referit la cineva anume, dar ținta a devenit mai clară când a vorbit despre ”răul pe care l-au făcut prin comportamente nedrepte și nelegale” acele persoane din aparatul de justiție ”care nu au nimic de a face cu morala”.
[...]interesantă distincția pe care a făcut-o judecătoarea cu scopul de a-și sublinia mai bine ideea. Între procurori și avocați nu ar trebui să se pună semnul egalității, așa cum fac destui astăzi vorbind despre ”egalitatea de arme”, deoarece, spre deosebire de avocați, așa cum scrie în Constituție, Ministerul Public ”apără ordinea de drept și drepturile și libertățile cetățenilor”. O aluzie transparentă tocmai la acuzațiile referitoare la vicierea procedurilor în cursul anchetelor penale.
Independența reală, a spus președinta Înaltei Curți, este aceea care oferă magistratului libertatea lăuntrică de a acționa ”potrivit principiilor de drept și imparțialității”.Last edited by gecmc94; 9 March 2018, 00:49.
Comment
-
Liviu Dragnea este anchetat in Brazilia intr-un caz de spalare de bani, unde liderul PSD este suspect, potrivit procurorului federal, care a confirmat informatia pentru RISE Project si publicatia Folha de Sao Paolo. Procurorii incearca sa afle daca Liviu Dragnea a folosit "portocale", termen care in jargon inseamna "interpusi", ca sa spele bani si sa cumpere proprietati.
Comment
Comment