If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cine (mai) e Codrin Stefanescu?
Cine e Denise Rifai? Aa, o stiu de la Patraru. Trebuie apreciata pentru orice, dar nu pentru mintea ei.
Tare, sau ce?
Mai multi parlamentari PSD si PNL au depus un proiect de lege potrivit caruia persoanele "vulnerabile" care ies din inchisoare ar urma sa primeasca imbracaminte, un loc intr-un adapost, o indemnizatie de hrana si bilete gratuite pentru mijloacele de transport in comun, timp de trei luni.
Eu plusez: fiecare cetatean onest, care munceste, e obligat sa adopte un puscarias.
Deputatul USR de Dolj Adrian Prisnel relatează joi că i-a fost interzis să ia cuvântul în ședința Consiliului Local Craiova de către majoritatea PSD-ALDE, iar
Citate din ziare. De ce nu apare informatia pe site-ul lor? Nu au nimic referitor la componenta consiliului director, membrii etc. Sau o fi la secret totul?
...iepurii au fost comandati, de fapt, de Administratia Scolilor Sector 6, pentru a-i amplasa in mai multe gradinite.
Conform SEAP, fiecare iepure a fost inchiriat cu 12.000 de lei (2.500 de euro) pentru 60 de zile.
A dreaqului iepure, mai scump de inchiriat decat o masina.
SI una buna.
Ministrul sportului, Ioana Bran, si-a pus consilierii să sune în emisiunea lui Ioanițoaia și să se dea drept admiratori!
Doi consilieri plătiți din bani publici s-au dat drept admiratori ”anonimi” ai ministrului sporturilor, fiind recunoscuți de colegii lor din MTS.
Deh, pezedisti. Daca nu se pupa in koor intre ei, cine sa o faca?
Circ. Jenant. Cu alte cuvinte, pezedism, pecerism.
Pai nah...am cunoscut si eu vo 2 tineri PSD-isti. Amandoi erau absolventi de info si faceau taxi ca nu-si gaseau de lucru in IT...iar firmele de IT cam se feresc de RO pentru ca nu gasesc forta de munca...cred ca asta spune tot
Am crezut că era vorba de iepuri naturali. Dar de fapt este vorba despre asta:
Servicii de închiriere Figurină 3D iepure (dimensiuni:2,50*1,70*1,65 m, putere 65 w,greutate 80 kg, culoare: auriu, echipate cu lumina LED) - 12,000 RON (2,577.4857 EUR). Transportul, montajul/demontajul vor fi incluse în preț. Durata de închiriere - 45 de zile.
Cum gasesc explicatii membrii pezedisti de pe forum pentru orice magarie, priceless.
Adica pana si primarele care este la sectorul ala cu păpuşoiul la ferestrele blocurilor, a dat inapoi in urma scandalului cu iepuroii pe euroi buni, pe forumul nostru se sustine totusi operatiunea.
Urmeaza o remaniere guvernamentala, le-am pierdut numarul.
Sunt curios daca Livake va conduce partidul si dupa ce isi va lua cetatenie jilaveza, ca mafiotii.
Cred ca atunci il uita toti, mai putin tarancuta aia tanara si blonda care are nevoie de parale in continuare, asa ca o sa-i aduca portocale si chiftele la vorbitor.
OLAF e la Bucuresti, la MFE. Rovana e pe faras.
Drum bun Rovana, DNA te asteapta cu bratele deschise!
Pentru cei mai putin initiati, OLAF= Office européen de lutte antifraude.
Nu-i un pescar feroez, dupa cum a crezut initial Livake.
Last edited by mr.K; 31 March 2018, 16:04.
Reason: Automerged Doublepost
"Cum gasesc explicatii membrii pezedisti de pe forum pentru... pe forumul nostru se sustine totusi operatiunea"
Este cineva de bună credință care înțelege tâmpenia scrisă mai sus și o poate explica? Pentru că dacă nu, să-l rugăm pe Silviu să îl trimită pe K la un control de specialitate pentru că el are cu adevărat nevoie.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment