Pana si Latrina 3 spune.
Pana si Fane poate sa confirme ca pretul bananelor a crescut fata de aceeasi perioada a anului 2017. Doar ca nu o va face.
O expresie de astazi: "Daca Anghel Saligny ar fi fost si el politruc, pun pariu ca si astazi am fi traversat Dunarea tot cu barca."
Pai aia e comparatia, te raportezi la o alta perioada.
Cand deschide asta gura, cum scoate cate una epocala.
Colega ei e pe aceeasi linie.
Aia de la INS sunt niste prosti, ce naiba nu pricep, ministresele pezediste stiu ele mai bine cu cat au crescut salariile. Ale lor, bineinteles, am inteles ca au crescut cu 300% in ultimii 2 ani.
Si inca odata omoloaga lui Theresa May in Romania.
Dancila loveste din nou: Campionatul de fotbal din 2020 este EURO douazeci douazeci
Rata anuală a inflaţiei a urcat la 5%, în martie .
Pana si Fane poate sa confirme ca pretul bananelor a crescut fata de aceeasi perioada a anului 2017. Doar ca nu o va face.
O expresie de astazi: "Daca Anghel Saligny ar fi fost si el politruc, pun pariu ca si astazi am fi traversat Dunarea tot cu barca."
Dancila, despre scaderile de salarii din raportul INS: Se fac comparatii cu alte luni, cu alti ani. Trebuie sa ne raportam doar la crestere.
Cand deschide asta gura, cum scoate cate una epocala.
Colega ei e pe aceeasi linie.
Ministrul Muncii pune sub semnul intrebarii cifrele de la INS. Crede ca statisticile ar trebui sa contina si "notite" explicative
Si inca odata omoloaga lui Theresa May in Romania.
Dancila loveste din nou: Campionatul de fotbal din 2020 este EURO douazeci douazeci
Comment