Sa le taie, la primari si parlamentari.
Discutii Amicale Despre Politica
Collapse
X
-
Originally posted by mr.K View PostSa le taie, la primari si parlamentari.
Ştirile de ultimă oră, disponibile online. Mediafax.ro iti ofera ştiri interne si externe în timp real, ştiri politice, ştiri economice, mondene, sociale si din sport
" Veniti de partea mea ca sa va tai salariile si fondurile!"Last edited by Fanez; 18 June 2017, 21:07.
Comment
-
Acum, ca nu mai sunt banii aia de la dezvoltare disponibili ca sa cumpere voturi pentru motiune, imi inchipui ce santaj se desfasoara, ca nu cumva vreunul dintre pezedisti sa tradeze in favoarea lui Sorinache.
pe ala de la PMP cica l-au cumparat cu o finctie banoasa pentru nevasta.
Dar nah, cate functii din astea mai sunt disponibile, ca parlamentarii au nemuri multe.
Comment
-
Ma uital ma TV parca vineri...si boier liviu parea foarte pierdut/deznadajduit. Oare au ajuns informatii ca nu o sa treaca motiunea de cenzura?
Sincer...eu imi doresc sa nu treaca, in cel mai rau cazu boier liviu si boier tariceanu or sa-si dea demisia. In cel mai bun caz, PSD-ul se scindeaza...si se transforma in niste mosii mai mici...cu sanse mult mai mari sa nu intre in parlament...toata lumea castiga
Comment
-
Originally posted by Fanez View PostCodruta voia niste dosare prin care sa ajunga la "domnul prim-ministru". Deodata premierul musca mana care l-a hranit.
Motiunea e ca si trecuta. Mi-ar placea sa-l vad pe Dragnea prim-ministru. Ce "m-as mai râde"...„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
Comment