Discutii Amicale Despre Politica

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Dragnea duce pe culmi mai inalte ce a facut Basescu, toate astea duc si din partea cealalta la actiuni asemanatoare.
    Totul se indreapta spre lucruri foarte rele pt noi ca tara si popor, doar din dorinta lui Dragnea sa scape de puscarie care eu spun ca o merita.
    Tu esti cu PSD eu cu ceilalti, dar pe mine ma deranjeaza ca sunt foarte multi care nu au o obtiune. Macar sa fim precum germanii in '30, multi si prosti sau multi si detinatori de adevar ( depinde de unde privesti)

    Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk

    Comment


    • Eu zic să nu mai vorbiți de rău de Oprea, pentru că are și părți oarecum bune, chiar dacă mă oftic de mor că a trebuit să spun asta...

      Până una-alta Gabriel Oprea a fost printre puținii politicieni care după revoluție și-au dat demisia după o nenorocire, iar aici mă refer la cea cu motopolițistul... Pe alții nu am văzut să procedeze la fel deși au o grămadă condamnări.

      *pun pariu că acum gecmc94 o să caute cu Google întâmplări similare ca să mă combată
      http://www.loganclub.ro/forum/pictur...pictureid=8026

      Comment


      • Oprea nu a avut niciodată puterea cu adevărat. El era cantitatea de după zecimală, ca să dea majoritatea. Eu cred că acesta este motivul pentru care a organizat el "sufrageria" respectivă. Serviabil, anexă, știa să comande micii de la Cocoșatu pe care unii îi preferau. Cei care aveau puterea cu adevărat. Băsescu l-ar fi numit "lingău de clanțe". De aceea și-a dat demisia, pentru că nu avea nicio altă soluția. A fost aruncat ca o măsea stricată.

        Și Ponta și-a dat demisia. Partenerul lui de smuls bani de la un corupt de la Turceni/Rovinari, Șova, face închisoare. Ponta, cel care a livrat informațiile și care a primit banii, a scăpat pe motiv similar cu faptul că a găsit banii în parc, pe o bancă. După care luptă contra PSD. Devine clar cine ce a dat și pentru ce.

        Dl_dr, tu nu știi cât de aproape ești de un moment de inspirație extraordinar. Știi, tefeliștii râd de cei ca tine. Că nu ai studii prin urmare nu poți pricepe situația politică. Despre cei ca tine, un stângist ca orientare politică, Vasile Ernu, a scris în adevărul asta:

        Am tras o fugă să trag un ochi la cele două manifestaţii: „Protestul alb“ al PSD şi „protestul colorat al LGBT“. Cel al lui Bot&co mi-a scăpat. Dar nu cred că am pierdut ceva. Două lumi radical diferite, intangibile şi care nu se cunosc deloc. O lume colorată, urbană, cool, mai prosperă şi mai cultă. Şi una rural-semirurală, vizibil mai săracă şi mai puţin educată. Dar nicidecum mai puţin competentă politic.
        Am tras o fugă să trag un ochi la cele două manifestaţii: „Protestul alb“ al PSD şi „protestul colorat al LGBT“. Cel al lui Bot&co mi-a scăpat. Dar nu cred că am pierdut ceva....


        Tefeliștii neagă faptul că oamenii fără studii superioare sunt capabili de discernământ politic. Dar ce spui tu mai sus?

        Totul se indreapta spre lucruri foarte rele pt noi ca tara si popor, doar din dorinta lui Dragnea sa scape de puscarie care eu spun ca o merita.
        Ce spune Alina Mungiu Pippidi?
        Ar fi trebuit să fie vara relansării noastre. Prin nu știu ce miracol, economia iarăși a crescut, FMI și Banca Mondială au updatat pozitiv estimările – a crescut industria, nu doar consumul. ...

        Dat fiind că e știre falsă că se fură fondurile europene cel mai mult la noi (se investighează cel mai mult la noi, asta e adevărat, am fost în ultimii zece ani în topul de investigații OLAF prezentat ca mare știre azi, și de la guvernele Boc-Udrea încoace, care au dat înapoi cei mai mulți bani pentru fraude mergem mereu spre mai bine, se fură mai puțin, licitațiile neconcurențiale sunt duble în Polonia față de noi, care suntem aproape de media UE)

        ...toate partidele, și atunci încăierate, au agreat să nu ne sabotăm între noi și să prezentăm o candidatură unită la UE (anul 1996), iar în episodul 2 (2000-2001), un PSD proaspăt ales s-a dus la Bruxelles și a spus că acceptă invitația să aderăm în termenii oferiți guvernului precedent, cel inamic, că țara e una și toți vrem să intrăm în UE și să facem cît mai mult din asta.

        ... [sumar: când PSD este încolțit, apelează la atacarea acelor termeni agreați anterior la CCR] pe fond e a doua oară cînd CCR spune că DNA nu e constituțional (nu am auzit nici un jurist serios să spună pe fond că e, și în multe țări candidate nu s-au putut face asemenea agenții ”autonome” cum a cerut UE, chiar din această cauză), prima oară s-a cosmetizat chestiunea făcîndu-se direcție din Parchet,

        Procurorii șefi au marea lor parte de vină că s-a ajuns aici, dar și toți suflătorii în foc nu pricep că o arhitectură anticorupție pe alocuri neconstituțională (nu e acesta singurul loc) s-a menținut prin presiuni externe și un oarecare consens intern (minus UDMR) între actorii principali că de dragul angajamentelor externe ne facem că nu vedem că nu prea e conform cu Constituția de la 1991 ce facem. De unde însă să mai existe consens, și cu cine, cînd miza jocului a ajuns una singură, să îi elimini pe ceilalți băgîndu-i la pușcărie pentru delicte minore, de acum zece ani, deși, în cazul principalilor șefi PNL, e vorba de eliminarea foștiilor camarazi de la referendumul anti-Băsescu din 2012? Nu mai ai cu cine să faci consens, și atunci tabăra cealaltă distruge tot ce am construit noi, mai ales ca să se apere.

        Polarizarea politică din România și folosirea serviciilor secrete și a DNA în politică au ajuns o problemă chiar mai mare decît corupția în acest moment, iar combinația a toate e letală. Ea distruge sistematic instituțiile anticorupție pe care le-am plătit cu sacrificii personale acum zece ani. Lipsa de discernămînt și simț critic al fiecărei tabere față de ai săi a dus la o escaladă care promite cele mai rele deznodăminte prezise de mine în luna ianuarie. Nu doar că Schengen și eliminarea MCV (deja irelevant la ce probleme trebuie rezolvate și cum se rezolvă ele) se eternizează, și odată cu ele statutul vostru de țară de rangul doi (că unii au și alte alternative), dar chiar trageți de uși să vă băgați singuri în celulă. Dar cum nebun e ăla care se bagă între doi care vor să se omoare, cînd în sfîrșit barca prinsese direcția spre mal, omorîți-vă, frate! Dacă nu aveți potențial pentru nimic altceva.
        Ar fi trebuit să fie vara relansării noastre. Prin nu știu ce miracol, economia iarăși a crescut, FMI și Banca Mondială au updatat pozitiv estimările – a crescut industria, nu doar consumul. La Bruxelles, în loc să ne luăm morala că absorbim încet banii, s-a făcut o reîmpărțire pe ciclul viitor la care devenim mari …


        Te las să citești articolul pe larg. Sumarizează simplu lupta politică actuală. Iar tu, dl_dr, fără studii superioare, fără ifose în cap de false diplome ale unor analfabeți funcționali, ai intuit politic ceea ce se întâmplă. Exact cum a spus Ernu.

        Eu sunt liberal și am votat PNL pe locul 3 în România cât timp a fost condus de Crin Antonescu. După unirea lui cu PDL nu mai există nimic din vechiul PNL în discurs sau programele politice. Acestea au fost preluate ușor de ALDE. Eu am votat PSD doar pentru că am identificat câteva măsuri pozitive în programul lor și nimic la ceilalți. Salariile bugetarilor (eu nemaifiind salariat la stat de peste 15 ani) fiind una dintre ele. Transparentizarea actului de justiție și actualizarea legislației veche de 10 ani fiind a doua. În rest, greșeli cu carul în guvernare, inclusiv creșterea peste măsură a inflației din cauza suprapunerii creșterii salariilor cu liberalizarea unor prețuri administrate din domeniul energiei.

        Spune-le liberalilor pe care i-ai votat că sunt niște zerouri. Și să își pună mintea la contribuție să facă un program politic. Nu le spun doar eu (prin faptul că nu îi mai votez). Le spune chiar și UDMR.

        Mi-a zis şi mie Ludovic Orban, când am băut o cafea luni dimineaţă, acest lucru şi am spus: 'Ludovic, dacă vrei să-mi faci curte, găseşte un alt text. Asta merge la copii mai tineri, nu la mine'.

        Kelemen a subliniat că PNL nu avea niciun plan în cazul în care Cabinetului Dăncilă nu ar fi trecut de Parlament, fapt care nu a putut fi acceptat de UDMR, după 27 de ani de la Revoluție.

        „Eu am zis: OK, hai să zicem că pică Guvernul Dăncilă. Ce urmează? Păi nu ştim, vorbim după aceea. Am spus: Nu se poate. Deci, după 27 de ani, eu nu accept. Dacă vrem să construim ceva, atunci începem discuţiile cu săptămâni, cu luni înainte, stabilim ce e de făcut, fiindcă altfel nu se poate, înainte de vot să îmi spui că nu ştiu ce vreau să fac după, dar să fii de acord cu mine şi apoi vedem ce facem, nu se poate, indiferent de cine este vorba", a spus preşedintele UDMR.
        Auzi, dl_dr? PNL nu are niciun plan privind guvernarea țării. Dezastru.

        Comment


        • Auzi, dl_dr? PNL nu are niciun plan privind guvernarea țării. Dezastru.
          Nici psd nu are vreun plan pentru guvernarea tarii, au plan doar pentru furat.
          S-a modificat legea achizitiilor. Pana pe la 280.000 lei parca pentru lucrari, nici nu mai e nevoie sa faci vreo cautare pe SEAP, aduci 3 hartii de la 3 firme (pot fi si din acelasi grup) si ai dat lucrarea. Orice primar pesedist poate fura acum cu legea de partea sa.

          Comment


          • Este bine ca faci caracterizari, dar te inseli in mai multe privinte si in vocabularul de strada se spune ca esti mancat de bradis [emoji16].
            1. Nu am votat PNL [emoji39]
            2. Atata timp cat nu mai lucrezi la stat nu poti sa vezi anumite lucruri.
            3. Sunt satul de oamenii cu studii care sunt mai indoiti de spate si mai prosti decat maturatorul din colt de strada.
            4. Eu am spus si o repet, tara are nevoie de un partid de stanga, dar nu de hoti ordinari.
            Greu cand nivelul de inteligenta si interes scade in tara.
            In domeniul meu pt cel mai de jos om este necesar 2-3 ani pt a capata o minima experienta, cineva care conduce 10oameni are nevoie de 3-4 ani, iar la 50 de oameni vorbim deja de minim 6 ani iar exemplele pot continua. Cand tu schimbi oameni pana la nivelul unde conduci 10 oameni oare ce inseamna ?
            Esti prea setat si indoctrinat sa poti sa mai vezi realitatea sau esti o sageata PSD, care se ocupa cu propaganda partidului, fiindca prea ai multe informatii pregatite din diferite surse ( obscure si de neincredere, stil sovietic ) pe care le arunci pe aici foarte repede.

            Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk

            Eu cand vorbesc de sistemul bugetar spun exact ce cunosc/vad/traiesc exact cum fac si topic urile de specialitate auto, ce nu stiu nu ma bag.
            Am o vorba de la un prieten care are o remorca de carti citite " Daca ai un specialist folosestel " , asa fac eu pe partea de auto unde apelez la t0rqemada cand nu stiu ceva [emoji39].

            Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk
            Last edited by dl_dr25; 25 June 2018, 00:18. Reason: Automerged Doublepost

            Comment


            • Care sunt sursele obscure, sovietice? Spune-mi să mă feresc de ele. Altfel, rușinică pentru o astfel de ocară nefondată. Adevărul? România Liberă? România Curată? EVZ? Cotidianul? Avocatnet? Faptul că spun lucruri pe care tu nu le auzi, înseamnă doar că auzi lucruri cam greșite.

              Văd că ți se pare suspect că am un punct de vedere pe care mi-l apăr cu relatări concrete nu prin vorbe de la colțul străzii. Mă declar vinovat și îmi recunosc vina. Dar numai așa pot supraviețui în marea de dezinformare și manipulare pe care o suportăm.

              Despre votul dat partidelor minuscule, eu mi-am învățat lecția mai demult când am votat acum 5-6 ani cu un partid ecologist. A fost vot aruncat la coș. Orice vot pentru un partid care nu sare de 10% în sondaje este vot aruncat la coș. Mergi pe un partid din top 3.

              Statul a rămas la fel. Vrei să îmi spui un partid are pe agenda publică transformarea lui? Spune-mi, care și cum vrea să facă asta?

              Mă faci să râd. Politica asta pare a fi un tablou absurd din care fiecare înțelege ce vrea. Tu poate crezi că PSD este de stânga. Claudiu Crăciun, rebel, actual tefelist, anterior anti-băsist, este lector universitar la Catedra de Ştiinte Politice şi Studii Europene. Are un doctorat în ştiinţe politice la SNSPA şi un Master of Science la London School of Economics, în politici europene. Îi dau citatul nu pentru că aș crede în teza lui. Ci că militează pentru ca opoziția să adopte și ea un populism dar mai de stânga (adică taxe pentru companii și întărirea sistemului social, de ex, de sănătate).

              Politica PSD-ului conturează din ce în ce mai clar ce model construieşte: autoritarism populist de dreapta. [ai auzi, dl_dr, de dreapta]

              Limitarea independenţei procurorilor [aici, săracul Crăciun nu știe constituția] şi justiţiei [aici minte cu nerușinare], scopul ultimului asalt instrumentat de ministrul Toader şi CCR, întregesc modelul cu partid dominant, în care opoziţia civică şi politică este marginală, administraţia publică este politizată şi subordonată, iar totul este cimentat de apeluri populist-identitare de tip “Noi suntem români” şi “Susţinem familia tradiţională” [încă nu am vorbit de planul Ministerului Educației pentru educația parentală iar Crăciun nu a apucat să citească asta https://adevarul.ro/educatie/scoala/...81/index.html].

              “Economia politică” a regimului este însă mai interesantă. Se propune renunţarea la democraţie în schimbul “dezvoltării”. Pentru cetăţeni, se oferă salarii şi pensii insignifiant crescute. Pentru elitele locale, perspectivă proiectelor şi îmbogăţirii. Pentru capital, românesc şi străin deopotrivă, oferta este cea mai generoasă: simplificarea achiziţiilor publice, lansarea de scheme de ajutor de stat precum şi a marilor proiecte de infrastructură finanţate în regim public-privat, crearea de scheme de credit garantate de stat şi “Revoluţia Fiscală” permanentă, toate sunt stimulente pentru capital şi afaceri. [de fapt cheia mesajului este că investitorii sunt cei mai câștigați, nu lucrătorii, de aia PSD este de dreapta ... ]

              Opoziţia anti-PSD nu a înţeles nimic din cei i se întâmplă din 2004 şi până acum. Traian Băsescu a activat un alt pilon autoritarist, cel al serviciilor, cooptarea elitelor locale nu depăşit niciodată un cerc restrans de fideli, iar pe cetăţeni i-a pierdut definitiv prin politicile de austeritate.

              Pentru a funcţiona, opoziţia la PSD trebuie să fie primordial socială şi economică, să construiască alianţe în societate, oferind resurse şi mize de viitor în care să se regăsească mulţi. Autoritarismului populist de dreapta i te opui cu o democraţie socială de stânga. Te opui PSD-ului cu ceea ce ar fi trebuit să fie el însuşi dar nu a fost niciodată.
              Last edited by gecmc94; 25 June 2018, 00:38.

              Comment


              • Bun rau ex tau cu top 3.
                Trebuie sa nu credem in societate ca poate produce ceva mai bun ? Mergem cu prostii nostri inainte [emoji16] trebuie sa ne omoram si speranta.
                Imi intaresti convingerea ca esti sageata PSD [emoji39], prea le scoti din joben asa repede.

                Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk

                Pai PSD nu tot la sanatate a pompat bani ? De ce nu pompeaza la invatamant ? Sa putem merge in viitor pe preventie, dupa sanatate si ultimul pe ordine publica?
                Aaa noi luam ochii la pensionari si saraci ca avem grija de ei prin spitale, iar copiii si tineretul il lasam prost si asistat pt a depinde de noi ( PSD ).

                Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk
                Last edited by dl_dr25; 25 June 2018, 00:56. Reason: Automerged Doublepost

                Comment


                • @ gecmc94. Foarte solide si bine argumentate ultimele posturi. Desi nu sunt in totalitate de acord cu multe dintre ele, trebuie sa recunosc ca sunt destul de logice.

                  Eu am inteles metafora lui Stanescu, dar daca baietii cu butoanele hotarasc, oricand se poate genera un conflict in strada. Cu toate ca societatea a evoluat manipularea poate fi foarte usor de realizat.

                  Rotatia cadrelor este nociva oricarui partid. Desi uneori este nevoie de sange proaspat, totusi experienta se capata in timp asa cum a spus si dl_dr25. Bine ar fi ca cei care conduc tara sa fie profesionisti si competenti.
                  Deocamdata PSD-ul si-a dat jos doua guverne. Iar despre competenta actualului premier cred ca nu are rost sa mai discutam.

                  Si vorba lui Pitis: Nu conteaza cat de lung am parul.... ci cat si cum gandesc.

                  Stima.

                  Comment


                  • Originally posted by dl_dr25 View Post
                    Esti prea setat si indoctrinat sa poti sa mai vezi realitatea sau esti o sageata PSD, care se ocupa cu propaganda partidului, fiindca prea ai multe informatii pregatite din diferite surse ( obscure si de neincredere, stil sovietic ) pe care le arunci pe aici foarte repede.
                    Ca să dea citate din presa online ori să se documenteze cu Google, nu înseamnă că un om are "surse". Asta dacă te referi la ce cred eu.

                    Surse au alții. Cei care nu stau pe forumuri dar care stau ascunși bine de tot ori pândesc din umbră (uneori chiar și pe aici). Secretele pe care le află în avans ori acțiuni pe care hmmm, chiar le pun la cale, transpiră foarte greu în mediul online, iar când se întâmplă asta ceilalți ce fac? Cer link, fraților! Da, da... pentru că nu-i așa, la cât a fost mințit românul, nu mai crede în nimic.

                    Ba da, însă numai atunci când i se întâmplă (lui), precum cazul Colectiv...
                    http://www.loganclub.ro/forum/pictur...pictureid=8026

                    Comment


                    • Cătălin, ești invitatul nostru să scrii niște compuneri pe teme politice de interes folosind argumente verificate din surse deschise. Crezi că este ușor? Dacă era ușor sau accesibil oricui nu făcea SRI un departament de studiu/analiză al/a "surselor deschise".

                      Dl_dr, despre top 3 sau măcar 10%, logica este pe cât de simplă, pe atât de eficace. Un partid se creează prin adeziuni, nu doar vot. Ca să merite un vot, un partid trebuie să meargă din casă în casă și să convingă lumea să intre în partid (nu doar să voteze). Odată intrată în partid o masă mare de oameni, atunci ai încredere că ceva serios se intâmplă acolo. Și votezi capacitatea acelui partid de a guverna țara nu doar o primărie. Cioloș suna prietenii să intre în Guvern pentru că nu prea avea cu cine să umple posturile. În aug 2017, USR avea 1829 membri. S-a votat o imagine, o propagandă, o speranță. Nu o structură politică.


                      Dl_dr, ai lăsat baltă chestiunea cu sursele sovietice. Dar cum rămâne cu eu setat, îndoctrinat sau săgeată? Ce anume este îndoctrinare? Că am votat în ultimii 14 ani toate partidele. Îndoctrinarea ca a voastră sau a ta pentru o culoare politică eu nu am. Statul paralel? La asta te referi?

                      Comment


                      • Nu o sa mai scriu pe topicul asta pt
                        1. Ca este un forum tehnic
                        2. Sunt satul te politica de la tv, munca, mitinguri, pichete
                        3. Raman la parerea ca esti "sageata" [emoji16]
                        4. Pierd timp si ma enervez aici
                        Iti/va doresc toate cele bune.

                        Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk

                        Comment


                        • Nu mai scrii dar poate că mai citești acest comentariu pe care ți-l ofer cadou. Este despre statul paralel. Îți fac o traducere a unui articol care a apărut în secțiunea de Opinii a ziarului britanic The Guardian. Dacă există Stat Paralel în SUA, țară mult mai democratică decât România, unde procurorul general n-ar fi avut ocazia să calce Constituția fără să fie zburat din funcție (iar la noi a făcut-o de trei ori și tot acolo este). Cine este neghiobul care se îndoiește că există Stat Paralel în România când avem și dovezi directe ale operării acestuia: protocoale secrete, întâlniri ale reprezentanților unor puteri care nu se întâlnesc, procese ale inamicilor politici și iertarea altora?


                          Vezi tu, unii cred că este ușor să cauți pe google. Mai ales când ai milioane de gunoaie peste care dai. Selecția o face creierul meu, nu google. Este sursa pe care o propun, credibilă? Să vedem. The Guardian, un ziar la un moment dat prestigios pe plan mondial până când s-a fript cu cazul lui Snowden. Serviciile de securitate britanice au intrat cu armele peste ei și i-au forțat să predea niște hard-diskuri. De atunci, The Guardian se ferește să mai publice chestiuni de securitate națională în zona britanică a serviciilor. Se ferește să combată politica britanică față de Rusia. Ziariștii care se ocupau de Snowden au plecat să facă alt ziar. În acest caz al articolului despre Statul Paralel, nu un ziarist al The Guardian se ocupă de povestea statului paralel american ci ziarul găzduiește o opinie a altcuiva. Cine este el?

                          Jack Goldsmith, om cu o pagină wikipedia impresionantă.

                          A fost consilier în administrația Bush de la Casa Albă pe teme juridice. A făcut studii adevărate la crema facultăților de drept din lume: Oxford, Yale, acum este la Harvard.

                          Dacă este cineva care ne poate spune dacă există Stat Paralel atunci este el. Și ne spune.


                          The 'deep state' is real. But are its leaks against Trump justified?
                          Jack Goldsmith
                          --- Statul paralel este Real. Dar sunt justificate scurgerile în presă contra lui Trump?

                          America nu are lovituri de stat sau tancuri în stradă. Dar există un fel de Stat Paralel aici și include funcționarii birocrați ai securității naționale care folosesc informații colectate în secret pentru a modela sau cenzura acțiunile oficialilor aleși.

                          Unii văd acești birocrați americani ca pe o verificare vitală a tendințelor ilegale sau autoritare sau altfel nelegitime ale oficialilor aleși în mod democratic.

                          Alții le dezvăluie ca o cabală autoritară auto-aleasă care subminează ilegal și nelegitim oficialii aleși în mod democratic și politicile pe care au fost aleși să le pună în aplicare.


                          Adevărul este că Statul Paralel, care este un fenomen real, a fost mult timp o amenințare la adresa politicii democratice dar și un salvator al acesteia. Problema este că este greu să-și mențină rolul de salvator fără a-și accepta, de asemenea, rolul amenințător. Cele două roluri merg mână în mână și sunt greu de departajat.

                          Statul Paralel a fost blamat pentru multe lucruri de când Donald Trump a devenit președinte, inclusiv de către președintele însuși. Apărătorii lui Trump au folosit termenul la modul general pentru a include nu doar birocrații de informații, ci și o gamă mai largă de jucători conectați în alte birocrații administrative, în industria privată și în mass-media.


                          Dar chiar dacă ne concentrăm doar pe birocrații din serviciile de informații care conduc și folosesc informații colectate în secret în patrie, inclusiv FBI , Agenția Națională de Securitate (NSA) și Consiliul Național de Securitate, există dovezi semnificative că statul Paralel a folosit informații secret colectate oportunist și ilegal să saboteze președintele și înalții funcționari - fie ca parte a unei mișcări concertate, fie prin intermediul unor persoane care acționează mai mult sau mai puțin independent.

                          Întrebările dificile sunt dacă această sabotaj este virtuos sau abuziv, dacă putem aprecia această calitate, și care sunt consecințele acestor acțiuni.
                          ... Articolul menționează apoi scurgerile de date care nu sunt importante pentru noi.

                          Indiferent cum aceste lucruri (scurgerile ilegale și confidențiale în presă, acuzațiile ale FBI asupra unor oficiali), haosul creat a produs deja un mare deranj președinției americane dar și birocraților din serviciile naționale de securitate.

                          Pe măsură ce oficialii Statului Paralel simt puterea ce rezultă din scurgerile selective în presă a unor informații, și dacă aceste scurgeri nu sunt întâmpinate cu pedepse severe, este ușor să ne imaginăm că instrumentele prin care unii oficiali ai lui Trump au fost presați să demisioneze, vor fi utilizate în alte contexte de către birocrații din servicii cu alte "butoane" și interese.

                          Chiar și cei mai severi critici ai lui Trump ar trebui să fie îngrijorați de această formă subtilă de abuz anti-democratic. Cel mai mare perdant în toată această afacere va fi probabil birocrația de securitate națională și, în măsura în care din aceasta rezultă, și slăbirea securității poporului American.

                          Comment


                          • ROMANIA

                            Pret benzina iunie 2018
                            1,221 euro/litru
                            5,699 lei/litru

                            Pret benzina iunie 2017
                            0,988 euro/litru
                            4,537 lei/litru

                            Scumpire benzina in ultimul an: 1,162 de lei/litru, adica in jur de 20%.
                            UE

                            Media la nivelul UE

                            Pret benzina iunie 2018
                            1,461 euro/litru

                            Pret benzina iunie 2017
                            1,324 euro/litru

                            Scumpire benzina in ultimul an: 13,7%
                            Romania crestere pret 20%, UE 13,7%. La benzina.

                            Ca sa nu mai apara gec sa dea vina pe baril.

                            Pentru 6.3% e de vina pesedeaua.

                            Dr.Agnea vorbeste despre suspendarea presedintelui.
                            Despre suependarea cresterii pretului la benzina sau despre suspendarea cresterii cursului euro/leu nu ar vorbi, asta nu-l intereseaza, ca benzina are de la parlament, iar banii furati ii tine in euro, dolari USA sau in reali brazilieni.

                            Nu mai vorbesc despre suspendarea cresterii ROBOR, dar probabil o sa ne spuna iarasi ca BNR e de vina.
                            Last edited by catalonia; 26 June 2018, 11:03. Reason: Automerged Doublepost

                            Comment


                            • Tariceanu baga mana in foc acum ceva vreme ca nu va creste pretul carburantilor.
                              Daddy si clica au altele pe cap acum: coduri penale, stat paralel, suspendare. Ce mai conteaza economia tarii, investitii si alte lucruri marunte?

                              Dupa CeEx-ul, sau ce a fost intalnirea aia a lor, cu totii (Liviu, Codrin, Viorica, Stirea) au spus ca vor da de pamant cu inamicul chiar de luni. OUG, asumare si toate cele. Apropo astea puteau fi contestate de Avocatul Poporului. Lui Ciorbica (oricum erau bara-bara) i-au marit leafa cu cateva zile inainte.
                              Probabil ca cineva care mai are niste neuroni i-a spus lui Liviu: Sefu, daca facem asta ne sar iara astia in cap acum! Asa ca au decis sa mearga cu potlogareala in Parlament. Ca tot au majoritatea (desi se tem de asta si la motiune). O voteaza ei oricum pe la miezul noptii.
                              Pana la urma si astia cu rezistul, cat naiba sa mai reziste? Doar PSD-ul are o mare experinta cu treburile astea.

                              Iar toata sarada asta a marelui partid devine amuzanta. Nici ei nu stiu cum sa le mai suceasca si sa le mai rasuceasca.

                              De pierdut pana la urma vor pierde. Dar ponoasele le vor trage altii.
                              Last edited by Gil26; 26 June 2018, 18:04.

                              Comment


                              • Hai sa comparam cifrele:
                                Originally posted by catalonia View Post
                                ROMANIA
                                Pret benzina iunie 2018
                                1,221 euro/litru
                                5,699 lei/litru

                                Pret benzina iunie 2017
                                0,988 euro/litru
                                4,537 lei/litru
                                UE
                                Media la nivelul UE

                                Pret benzina iunie 2018
                                1,461 euro/litru

                                Pret benzina iunie 2017
                                1,324 euro/litru

                                Romania crestere pret 20%, UE 13,7%. La benzina.
                                ...
                                Eu zic ca e inca bine in România. Inca e cea mai ieftina benzina din UE. Inca e mai ieftina decat era anul trecut in UE. Tu ai scris asta mai sus.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google