S-a făcut dreptate tuturor (și liberali si ardeleni). Comisarului șef Pavel Hălmăgean de la Arad este bun prieten cu Traian Constantin Igaș, iar pe vremea când acesta era ministru de Interne, în perioada Guvernului Boc și a președinției lui Traian Băsescu, a fost numit șef al „Filajului și Interceptărilor” în DGIPI, fostul „Doi și-un sfert”.
Comisarul şef de poliţie Pavel Hălmăgean este unul dintre cei mai apreciaţi poliţişti din Arad, a ocupat funcţii în cadrul Ministerului Afacerilor Interne în perioada 2011-2012, iar de marţi a fost numit consilier al ministrului Carmen Daniela Dan.
„Cu data de astăzi (marţi, 21 februarie 2017 – n.r.) am fost numit consilierul doamnei ministru, urmează să îmi desfăşor activităţile în cadrul Ministerului în funcţie de dispoziţiile pe care le voi primi. Am 27 de ani de experienţă în spate şi consider că activitatea pe care am desfăşurat-o îmi va permite să îmi desfăşor în bune condiţii misiunea pentru care am fost adus la Bucureşti", a declarat corespondentului MEDIAFAX comisar şef de poliţie Pavel Hălmăgean.
„Cu data de astăzi (marţi, 21 februarie 2017 – n.r.) am fost numit consilierul doamnei ministru, urmează să îmi desfăşor activităţile în cadrul Ministerului în funcţie de dispoziţiile pe care le voi primi. Am 27 de ani de experienţă în spate şi consider că activitatea pe care am desfăşurat-o îmi va permite să îmi desfăşor în bune condiţii misiunea pentru care am fost adus la Bucureşti", a declarat corespondentului MEDIAFAX comisar şef de poliţie Pavel Hălmăgean.
Comment