Originally posted by gecmc94
View Post
@Fanez: eu vorbesc de firme care plateau si inainte de schimbarea legii toate taxele, nu de butique-ul cu chiloti din coltul blocului. Asadar, argumentul tau nu tine in discutia asta. PSD a facut tampenia propusa de aia de dinainte, dar prezinta kkt-ul ca fiind un mare trandafir rosu. Au foscut o treaba de amatori, pe care au dres-o cumva cu autorul firmelor pe care le arata cu degetul. niste ipocriti, ca sicaia care vor sa le dea statul bani 'din pix', dar ei nu bat un cui, sa fie de folos cuiva vreodata. si mai au tupeul sa ceara ca aia care muncesc, sa munceasca mai mult pt ei, fara a da nimic inapoi. cand s-o trezi romanul sa intelegea ca nu merge daca rupi bugetarii de privati, atunci o sa se miste treaba in tara asta. pana atunci, dezbina si conduce, da oamenilor paine si circ, zi-le ce le place sa auda, da-le inamici falsi ca sa-ti amschezi hotiile si/sau incompetenta si succesul tau ca politician e garantat. si nu zic doar de psd acum, sa fie clar.
Si mai las-o moarta cu investitorii care nu platesc taxe, ca nu stiu de tunuri mari decat de firmele unora din actuala sau fostele conducere, patroni de televiziuni, ori astia nu sunt firme care sa produca ceva util. De firme serioase nu stiu, asa ca lasati gargara de la tv si ganditi-va inainte sa postati ce zic aia din stanga sau din dreapta.
Comment