sper sa apuc sa plec din tara pana nu inchid astia granitele
Discutii Amicale Despre Politica
Collapse
X
-
degeaba ar vota unii acum, daca nu au iesit acum 2 ani la vot.La alegerile parlamentare din 11 decembrie s-au prezentat la urne 7.323.368 alegatori.Last edited by Fanez; 28 September 2018, 14:57.
Comment
-
-
Pleonasm este guvernul actual si prostia. Sinonim este un baron pesede si hotia. Repetitiva este toata istoria lor. Plus ca se duc din rau in mai rau (as mentiona ultimii Nastase-Geoana-Ponta-Dragnea).
Iar Irina este buna desi nu este inca nevasta. Dar "contreaza" si ea.Last edited by Gil26; 28 September 2018, 17:53.
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostTrebuie sa iesim la vot cand conteaza.
La referendumul asta, nu conteaza. Pierd vremea.
Dar daca participarea ar fi obligatorie as vota NU, si asta pt ca nu vreau sa stau in calea fericirii nimanui. Cum ar fi, de exemplu, ca fiul unuia dintre cei care sustin ca sunt complet lipsit de prejudecati sa vina intr-o zi acasa si sa-i spuna: tata, ti-o prezint pe viitoarea mea sotie, Vasile. Imi imaginez fericirea care-l cuprinde si parca aud urarile si zgomotul sticlei de sampanie desfacute in cinstea viitorilor miri. Pot eu sa-l lipsesc pe fericitul tata de bucuria participatii la momentul cand miri isi spun da in fata ofiterului starii civile? N-am o inima haina, as vota NU."ana pauker si cu dej au bagat spaima-n burgheji".
Comment
-
"Cum intervine Poliția la Bruxelles pentru a reprima protestele violente"
Pana unde a ajuns Dragnea asta...
Autoritățile au intervenit în forță pentru a dispersa manifestanții, folosing gaze lacrimogene.Peste 100.000 de oameni au manifestat, joi, la Bruxelles, impotriva masurilor de securitate ale noului guvern de dreapta. A fost o mobilizare fara precedent in Belgia, care a scos in strada 1% din populatia intregului regat.
Insa incidentele violente de la final au transformat strazile intr-un camp de bataie. Peste 1.000 de manifestanti radicali au rasturnat masini, au incendiat pubele si au atacat fortele de ordine. Politia a replicat cu gaze lacrimogene si tunuri cu apa.
Comment
-
Lasand mistoul la o parte, eu am vazut pe alte meleaguri doi "miri" din astia sarutandu-se pe strada la doi metri de mine. Pe viu e mai rau decat ce vedem pe media.
In tarisoara nostra nu e cazul inca. Desi fac si ei paradelele lor ostentative din cand in cand.
Referendumul asta e o campanie electorala a Partidului Salvati Dragnea platita din banii nostrii. Incearca si zebzecul asta sa mai dreaga busuiocul.
Oricum sondajele de azi sunt vax (egal pentru cine). La alegeri conteaza momentul votului.
La Bruxelles manifesteaza si neuronul lu' Vasilica Viorica.Last edited by Gil26; 28 September 2018, 19:32.
Comment
-
Referendumul asta e o campanie electorala
Comment
-
Profetia mamei Omida?
Daca si cu parca stau intr-o barca.
Indiferent de varianta, referendumul e dovada ca Daddy nu vrea sa plece prost din viata si functie atata timp cat poate gasi alternative. Dar pana la urma tot asa va pleca. Si va ramane prostovanul prostovanilor din ultimii 30 de ani.
Comment
-
Fanez, Silviu, bune întrebări aveți despre referendumul din 2009. Acel referendum NU ERA PENTRU REVIZUIREA CONSTITUTIEI. Este foarte important să citim legea 3/2000. Acolo se spune:
Art. 2.
(1) Referendumul national constituie forma si mijlocul de consultare directa si de exprimare a vointei suverane a poporului roman cu privire la:
a) revizuirea Constitutiei;
b) demiterea Presedintelui Romaniei;
c) probleme de interes national.
SECTIUNEA a 3-a
Referendumul cu privire la probleme de interes national
Art. 11.
(1) Presedintele Romaniei, dupa consultarea Parlamentului, poate cere poporului sa isi exprime vointa prin referendum cu privire la probleme de interes national.
Cioloș a folosit și el cuvântul "protestant". Fanez avea dreptate. Curând va fi menționat în DEX cu această formă. Sau Cioloș este doar un dobitoc.
Comment
Comment