Ieftinirea medicamentelor eliberate pe rețete compensate se amână până la 1 ianuarie 2018. Cu o zi după demisiile miniștrilor din cabinetul Grindeanu, în Monitorul Oficial a fost publicat un ordin în acest sens semnat de ministrul Florian Bodog
Discutii Amicale Despre Politica
Collapse
X
-
Ia uite cum si-a pus Iohannis inca o caramida la al doilea mandat. Bine ca a prins bilet la Trump si l-a invitat Merkel la "un schimb liber de pareri".
Daca Iohannis candideaza la al 2-lea mandat cu Dragnea prim-ministru il votez si eu.
Eu banuiesc ca i-a zis cineva: "fa asa, ca asa se face", iar el a tinut cont de data asta.Last edited by Fanez; 27 June 2017, 00:06.
Comment
-
Cam asa ceva:
-De ce l-am dat jos pe Grindeanu?
-Pentru ca a picat evaluarea si are legaturi cu SRI!
-Si pe cine propunem prim-ministru?
-Pe Mihai Tudose!
-Si de ce il Propunem pe Mihai Tudose?
-Pentru ca a picat evaluarea si are legaturi cu SRI!
De ce au decis magistratii sa il elibereze conditionat pe Voiculescu: A facut curatenie in penitenciar si a participat la activitati artistice si religioase
Am si eu o curiozitate: prejudiciul s-a recuperat?
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostGuvernul ala cu zero realizari ce a fost dat jos prin motiune, va deveni noul guvern...:
Nu guvernul a fost dat jos prin motiune, Grindeanu a fost dat jos prin motiune. A nu se confunda guvernul cu un om (sau 3, am aratat mai sus tripleta Grindeanu-Ponta-Jianu care tinea sedinta de guvern [emoji38] ).
Originally posted by mr.K View Post...
Am si eu o curiozitate: prejudiciul s-a recuperat?
Comment
-
Guvernul ala cu zero realizari a fost dat jos la alegeri. Se numea "meu".
Nu guvernul a fost dat jos prin motiune, Grindeanu a fost dat jos prin motiune. A nu se confunda guvernul cu un om (sau 3, am aratat mai sus tripleta Grindeanu-Ponta-Jianu care tinea sedinta de guvern
Nu Grindeanu, singur, ci GUVERNUL.
Asta de e premier numit, a fost notat cu ZERO in evaluarea lui Valcov.
De fapt, astia sunt pezedistii, niste zero-uri barate.
Care dintre ele, cel real sau cel inventat?
Daca nu exista prejudiciu, vreau sa cumpar si eu de la ICA, pe aceeasi bani, ce a cumparat bosorogul securist.Last edited by mr.K; 27 June 2017, 15:28.
Comment
-
Fanez iar esti la ora de dictare?Adevarat...relizarile sunt mult mai putine a guvernului "Meu"...fraierii aia n-au reusit nici macar o vila sa-si termine in 6 luni...Guvernul condus de boierul dragnea este performant cu adevarat: au reusit sa faulteze in 6 luni justitia mai multe decat au reusit toate guvernele in 27 ani de "democratie"
Nu, cel inventat s-a recupera (aka prejudiciu moral)...Si de ce-i inventat? Pai ca prejudiciu moral...Varanul si moralitatea...suna a banc. Nu poti pune ceva moral in aceasi propozitie cu varanul
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostNenea Fanica, GUVERNUL a avut realizari slabe, pezede a spus asta.
Nu Grindeanu, singur, ci GUVERNUL.
Ala stabilit de instanta.
...veau sa cumpar si eu de la ICA, pe aceeasi bani, ce a cumparat bosorogul securist.
2. Prejudiciul stabilit a fost recuperat. I s-a luat terenul si sediul. Ca n-ai cum sa vinzi asa ceva la banii aia nu mai tine de "vinovat". Cine a stabilit valoarea aia sa-l vanda.
3. N-ai fi multumit. Valoreaza mai putin.
Comment
-
Foarte corect. Trebuie sa-i puna la munca, sa-i verifice, sa-i "traga de urechi" daca nu-si fac treaba, sa le ceara rezultate. Mai mult decat atat, sa nu-i impiedice sa-si faca treaba.
Daca Dragnea "n-are voie" sa fie premier, as fi preferat unul care face numai ce-i zice Dragnea, intocmai si la timp. Tudose nu e ala, nici Dragnea nu se baga (cum nu s-a bagat nici la Grindeanu din pacate).
Comment
-
Olgutza crezi ca discuta cu Grindeanu, sau direct cu Dragnea.
Cine i-a pus ministri? Acolo mergea raportul.
Cine le-a zis sa-si dea demisia? Cine le-a scris demisia, ca erau identice la toti ca text, ba chiar si o mica greseala?
Ori esti copil de crezi tot ce spune partidu', ori ne iei de prosti pe fata pe aici, ceea ce m-ar intrista foarte tare.
Apropo de noul premier, cică înainte de localele din 2016, Grindeanu a fost pus candidat la locale şi apoi sef la CJ Timis, convins sa renunte la deputatie, chiar de Tudose. S-ar pute atrage concluzia ca, de fapt, Tudose e comandantul aripii serviciilor din partidoi.
Exista intrebarea actuala "Al cui e "premierul zero?"
E al guvernului ZERO, condus de un partid ZERO, pezede.
Unde e cresterea economica, ca nu se vede in executia bugetara.
Potrivit datelor publicate, marti, pe site-ul Ministerului Finantelor, bugetul general consolidat a incheiat primele cinci luni ale acestui an cu un deficit de 2,17 miliarde lei, reprezentand 0,27% din PIB, in crestere de aproape trei ori fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Comment
-
Originally posted by mr.K View Post...Exista intrebarea actuala "Al cui e "premierul zero?"
E al guvernului ZERO, condus de un partid ZERO...
Comment
Comment