Am inteles, in functie de interes conteaza dovezile sau investigatiile jurnalistice. Care a fost finalitatea acelor investigatii? Au aflat si ceva concret la finalul investigatiilor?
Pana la una alta avem acel contract din SEAP ce prevede ca serviciile au fost decontate pentru ruta Bucuresti-Jakarta tur-retur. Avem si altceva, palpabil?
Si mai am o nedumerire: care e legatura cu Kovesi? :-) Alta, bineinteles si accentuez, decat afirmatia unui condamnat pe nume Sebastian Ghita?
Tocmai ca nu el a facut-o. Conform spuselor lui o firma a platit altei firme care ar fi platit catre Tiriac Air. Si nu are factura (dovada), tot el o spune.
Pana la una alta avem acel contract din SEAP ce prevede ca serviciile au fost decontate pentru ruta Bucuresti-Jakarta tur-retur. Avem si altceva, palpabil?
Si mai am o nedumerire: care e legatura cu Kovesi? :-) Alta, bineinteles si accentuez, decat afirmatia unui condamnat pe nume Sebastian Ghita?
- a fost platit suplimentar prin alte surse (iar Ghita are dovezi ca a facut aceasta plata prin banca, in aceeasi perioada)
Comment