Gec, ti se pare normal sa fie acceptata minciuna sau tainuirea sub juramant? doar ca un destept a denumit asta "misconduct"? apropo, n-am citi articolul ala, nu-s fan g4media. doar stau stramb si incerc sa judec drept, pe cat pot. pt mine nu conteaza ca ala iti intinde o capcana, atata timp cat esti nevinovat si n-ai ce ascunde, ba mai mult, trebuie sa spui tot ce stii, nu exista scuza. asta e un rahat de-al americanilor, un politically corect care duce la chestii de genul asta, unde un infractor nu poate fi dovedit daca procurorul nu are de dinainte o dovada impotriva respectivului. asta am numit eu fortat viciu de procedura; viciu in sensul de scapare/omitere. faptul ca asa se procedeaza nu inseamna ca e corect, inca o dovada ca justitia trebuia reformata. apropo, nu l-am auzit pe motocicleanu sa atace sentinta data de statul diagonal nici azi si presupun ca n-o s-o faca vreodata. pai mai avem stat perpendicular? sau cand te scapa, e cel mai curat stat? de trei zile incoace, gura tot ii tace. pai sa nu-i zici un hai sictir cu gargara paralela?
tema2: de ce nu se duce dragnea, ca tot are ceva cu multinationalele, sa ii ajute pe oamenii aia de la electrolux? dar mai bine dai 20000 de lei/cap de locuitor in zonele defavorizate, in special moldova? nu mai bine, pe principiul te invat sa pescuiesti, le face vreo scoala, un drum, facilitati pentru vreo firma sa deschida o afacere acolo? a, ca nu-i rentabil politic sa pui oamenii la lucru, is de acord. dar daca tot esti asa social-democrat, fa dracu' ceva pt oamenii aia, altceva decat pomeni electorale. dar cand ca stat/partid nu te inereseaza de fapt nimic despre populatia tarii, ci doar cum sa ti-i aduci la vot si sa te voteze, asta e reteta perfecta. in cazul asta, tu, stat/partid, taci dracu din gura si nu mai latra despre politici sociale si cinste, verticalitate, etc, ca nu se pupa teoria cu practica.
tema2: de ce nu se duce dragnea, ca tot are ceva cu multinationalele, sa ii ajute pe oamenii aia de la electrolux? dar mai bine dai 20000 de lei/cap de locuitor in zonele defavorizate, in special moldova? nu mai bine, pe principiul te invat sa pescuiesti, le face vreo scoala, un drum, facilitati pentru vreo firma sa deschida o afacere acolo? a, ca nu-i rentabil politic sa pui oamenii la lucru, is de acord. dar daca tot esti asa social-democrat, fa dracu' ceva pt oamenii aia, altceva decat pomeni electorale. dar cand ca stat/partid nu te inereseaza de fapt nimic despre populatia tarii, ci doar cum sa ti-i aduci la vot si sa te voteze, asta e reteta perfecta. in cazul asta, tu, stat/partid, taci dracu din gura si nu mai latra despre politici sociale si cinste, verticalitate, etc, ca nu se pupa teoria cu practica.
Comment