Discutii Amicale Despre Politica
Collapse
X
-
Originally posted by Fanez View PostDa, dar ce sa vezi? Din 2004 pana in 2016 a fost cel mai rau...
Iar aici gasesti cum a evoluat puterea de cumparare.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Statistica se ofera la clasa muncitoare...adica aia care merg zilnic la servici si presteaza o munca in schimbul unei renumeratii...si mai si platesc taxe din ea. Nu se referea la calsa politica si acolitii lor (acolit nu este un cuvant jicnitor...)
Comment
-
Originally posted by Fanez View PostEu stiu ce am trait, nu ma intereseaza ce zice statistica propagandei.
nu poti sa spui despre orice ca e a propagandei, doar daca n-ai in cap decat unicul si maretul psd. asta inseamna ca ai un punct de vedere foarte ingust, ceea ce contravine afirmatiilor cum ca analizezi si tragi concluzii. n-ai ce analiza, n-ai ce alta concluzie sa tragi daca te exprimi in felul asta...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by bolovan View PostStatistica se ofera la clasa muncitoare...adica aia care merg zilnic la servici si presteaza o munca in schimbul unei renumeratii...si mai si platesc taxe din ea. Nu se referea la calsa politica si acolitii lor (acolit nu este un cuvant jicnitor...)
Comment
-
@mr.K Dar ce sa folosesc? Pe mosia boierului? Ca sa nu se simta exclusi din discutie?
P.S. Oare cum suna o demisie a la Fanez? "Boierule mare...nu mai est isuficinet de mare pentru mine, am plecat in cautarea altui boier mai mare".
De trait traim mai bine (financiar vorbind)...dar tinand cont ca am cunostinte cu diabet din cauza stresului....din cauza sistemului medical de toata cacaoa (platesc CAS de ma c*c pe mine...cu toate astea...in regim de urgenta a trebuit sa fac un RMN prin ianuarie 2016...si am fost programat in aprilie...ca ciuciu fonduri).
Sa fim seriosi, castigam un pumn de maruntis mai mare decat in 1990-2000-2010...dar cu ce costuri? Platim taxe mai mari...si mai marii nici macar lubrifiant nu folosesc
Comment
-
uite fanez et co.
În urmă cu două zile, ministrul Muncii și Justiției Sociale, Lia Olguța Vasilescu, a declarat că voucherele de vacanță și normele de hrană se vor acorda de la începutul lui 2018 în bani. În legea salarizării unitare, votate miercuri de Camera Deputaților, în calitate de Cameră decizională, scrie însă că indemnizațiile pentru hrană și pentru vacanță se vor acorda de la 1 decembrie 2018.
intre timp au facut legea doar pentru ei
La rândul lor, cei de la PMP au spus că nu este corect ca salariile parlamentarilor să fie majorate de luna viitoare, în vreme ce cele ale profesorilor şi medicilor să fie amânate pentru anul viitor.
„N-aţi vrea să majoraţi salariile parlamentarilor începând cu 2022 şi salariile profesorilor de la 1 iulie 2017?”, i-a întrebat deputatul Robert Turcescu pe colegii săi din arcul guvernamental.
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostDupa ce ca salariile de baza erau mici si mai castigau din sporuri, acum zboara sporurile...voucherele de vacanță și normele de hrană se vor acorda de la începutul lui 2018 în bani.cele ale profesorilor şi medicilor să fie amânate pentru anul viitor.Last edited by Fanez; 8 June 2017, 15:03.
Comment
Comment