Discutii Amicale Despre Politica

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Presedintele Curtii de Justitie a UE, despre abuzul in serviciu: Nu ar trebui sa depinda de pagube
    O infractiune, precum cea de abuz in serviciu, nu ar trebui sa depinda de valoarea prejudiciului, sustine presedintele Curtii de Justitie a Uniunii Europene, Koen Lenaerts.

    Potrivit acestuia, exista fapte ce nu provoaca pagube, dar sunt considerate penale, potrivit Mediafax.
    Deh, ce stie asta?
    Ciordache, care a facut facultatea de drept la aprozar, stie perfect ca e necesar un prag, altfel 3 sferturi din pezedisti infunda puscaria.

    Comment


    • lasa ca nu mi-e rusine nici cu aia din alde sau pnl, pmp sau cum drac I-o mai chema. de useristi nu prea stiu multe, ma gandesc ca or sa dispara ca o basina in vidul cosmic si nu merita efortul sa te interesezi de ei, dar n-as paria nici pe aia ca-s curati ca lacrima.
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

      Comment


      • Președintele Curții de Justiție citează chiar din forma propusă de Parlament pentru modificarea abuzului în serviciu. Are dreptate iar forma propusă este bună din moment ce respectă ce spune acesta. Este prag doar la pagube materiale, nu există prag valoric la alte forme de abuz în serviciu la care se referă președintele Curții de Justiție.

        Mr K aduce multe personaje europene care aparent sprijină forma propusă spre modificare. Ce păcat că nu înțelege acest lucru. Dar face lucrurile foarte, foarte amuzante dar și triste. Ne arată că dușmănia duce la o miopie majoră și o pierdere de capacitate cognitivă. Aproape te întrebi dacă cineva ajuns așa de înverșunat mai înțelege ce citește. Trist.
        Last edited by gecmc94; 8 November 2017, 01:48.

        Comment


        • Originally posted by Seba View Post
          lasa ca nu mi-e rusine nici cu aia din alde sau pnl, pmp sau cum drac I-o mai chema. de useristi nu prea stiu multe, ma gandesc ca or sa dispara ca o basina in vidul cosmic si nu merita efortul sa te interesezi de ei, dar n-as paria nici pe aia ca-s curati ca lacrima.
          Niciunul dintre partidele amintitie de tine nu are inflatia de prosti pe metru patrat, ca pezedeul.
          Toti cu diplome tiparite peste noapte, in conditiile in care abia au reusit sa mearga pe burta in liceu.
          Pana si Sechelariu avea diploma, iar ala nu stia sa scrie, macar.
          Serban Nicolae era muncitor la revolutie, s-a trezit acum ca face legi.

          Daca va uitati, problema mare a democratiei este ca parlamentul legifereaza. Pai frate, aia fac o activitate pe care nu o pricep. Ei sunt bata/ciomag la orice, niste oameni fara un standard de inteligenta, cu o aplecare nativa spre "descurcareala" si "prosteala".

          Din 600 de parlamentari sau cati dracu sunt, nu cred ca ai de unde alege 10 profesionisti in drept.
          Iar Ciordache si Nicolae erau membri in Comisia juridica? WTF!!!!!!!
          Eu daca nu ma pricep la avioane, ce as cauta in consiliul unei companii aerine, sa "legiferez" strategii? Doar pentru ca am fost alesul cuiva?
          Faptul ca parlamentarii au fost alesi de popor nu ii face mai destepti decat erau.
          Last edited by mr.K; 8 November 2017, 12:14.

          Comment


          • inflatia de prosti o au toti, la hoti e diferenta. acum psd a picat mata neagra, ca e la guvernare. inainte ii injuram pe aia din pdl...
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

            Comment


            • Raman la parerea ca parlamentul nici sa voteze legile scrise de profesionisti nu ar trebui lasat, majoritatea nu pricep ce scrie in acele proiecte de lege .
              Ar trebui un fel de camera inferioara pentru alesii astia ai neamului, iar o camera superioara sa se ocupe de legiferare. In camera superioara sa intre doar profesionisti cu activitate recunoscuta, nu cu diplome cu cerneala proaspata.

              Comment


              • Dlor, nimeni nu intră în politică dacă trebuie să aibă atâtea restricții legate de regimul incompatibilităților și pe salariile nesemnificative de acum câțiva ani. De curiozitate, ați citit vreodată despre averea lui Bușoi de la PNL? Modul în care a fost produsă ca un tânăr, debutant notar? Păcat că Iohannis a scris o carte despre succesul lui, adevărata vedetă este Bușoi, student la două facultăți (medicina și drept la privat) și apoi pac, pac, 2 milioane de € ca proaspăt notar în timp ce mai făcea umbră pământului și prin PNL. Asta da poveste de succes.

                Comment


                • asta nu-i o scuza, salariile mici din politica. asi fi de acord cu salarii mari la politicieni, daca pib-ul nostru/cap de vita furajata ar fi comparabil cu al altor tari, nu gu uganda, bangladesh, etiopia, afganistan, etc. cand sistemul d eeducatie, sanitar, infrastructura ar fi ok, salariile contribuabililor decente, nu doar ale politicienilor. atata timp cat primarul dintr-o localitate de 300 de oameni are salariu cat un director de firma, nu au nici o scuza politicienii. astea nu-s rezultate, sunt smecherii. orice smecher din asta "valabil" n-ar fi bun de portar la o firma serioasa, intr-o economie bazata pe competitie si aptitudini profesionale. eu am evaluari de perfomante de 2 ori/an, astora li se maresc salariile de doua ori/an fara nici un criteriu de performanta. echitabil? eu am salariu mai mic decat asta care isi face salariul din impozitele platite de mine. echitabil?
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                  Comment


                  • Atata timp cat nu ai un sistem de educatie, sistem de sanatate si infrastructura OK, nu poti avea nici salarii mari la privati (platitorii de taxe) pentru ca productivitatea lor lasa de dorit , si chiar daca sunt performanti si muncitori, nu ai pe unde sa cari produsul muncii lor.
                    De acolo ar trebui pornit dar n-ai cu cine, toti romanii vor bani multi, munca deloc sau foarte putin , impozite mici sau deloc...

                    Comment


                    • nu doar privatii tre' sa aibe salarii mari pe principiul ca doar ei platesc taxe. pt ca n-ai sanatate privata, n-ai educatie privata, n-ai infrastructura privata, n-ai armata privata, n-ai politie privata, n-ai pompieri/isu privati. hai sa nu fim marlani si sa le cantam in struna alora cu privatul tre' sa aibe de toate, ca restul sunt intretinuri. unii fara altii nu ajungem niciunde. dar nu-i normal ca la stat sa lucreze dublu decat la privati. aici e problema conducatorilor, ca nu fac infrastructura ca sa permita cat mai multor oameni sa-si caute de lucru la o firma de productie, nu la stat (ma rog, acum statul nu prea are firme de productie, dar daca ar avea, atunci n-ar fi o problema raportul asta de angajati privat/stat). cat despre salarii si drepturi, e discutabil: sa nu uitam ca la noi economia e tinuta de firmele alea care platesc putin spre deloc impozit si angajeaza oameni pe salarii mici. intrebarea e, daca statul le-ar impune salarii ca-n germania, ar mai veni aia sa dea de lucru romanilor? ce motiv ar avea sa ne prefere pe noi in detrimentul nemtilor prorprii? ar trebui sa fie tampiti sau societati de binefacere. ca sa fii competitiv, tre' in principiu s afacia celasi lucru ca namtul, la fel de bun si la un pret mai mic, sa vinzi produsul tau, nu al neamtului. cum noi la tehnolgie si industrie suntem praf, avem varianta costurilor mici cu forta de lucru. poti impinge un pic in sus pretentiile salariale, dar atat timp cat ca tara nu esti competitiv, cand emiti pretentii, aia-si iau jucariile si pleaca. aici e schema. astia care comenteaza de salarii mici in romania, desi la lucru stau pe feisbuc, pe forum sau pur si simplu belesc muste, uita aspectul asta al competitivitatii. romanul e nascut sa fie socialist sau milog, sa avem toti la fel, chit ca-i putin, dar sa fim egali. egali in saracie...a...si statul sa ne dea, nu noi sa muncim. aici e problema, iar asta o rezolvi cu sitemul de educatie. dar nu asta de la noi, care formeaza handicapati cu diplome, incompetenti intergalactici in orice domeniu. exceptand varfurile, marea masa e clei de prins de pasari la cam orice i-ai pune sa faca...
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                      Comment


                      • Guvernul adopta "revolutia fiscala".


                        Apoi, ministrul de Finante a prezentat care sunt, dupa parerea sa, beneficiile masurilor fiscale, afirmand ca vor avea ca efect cresterea veniturilor.
                        A veniturilor brute, clar. Doar ca la cumparaturi mergi cu netul.
                        Un ministru al finantelor mai prost, nici ca a avut Romania, pana acum. Asta rage si behaie totodata.

                        Rezultatul asa zisei revolutii fiscale.

                        "Revolutia fiscala" urca euro la cel mai ridicat nivel din ultimii 5 ani. Moneda europeana este cotata azi la 4,6198, in crestere cu 0,5% fata de ziua precedenta, fiind cel mai mare nivel din iulie 2012 pana in prezent.
                        Vorba ministrului de finante, vor creste veniturile. Doar ca vor insemna mai putin in euro si decat astea necrescute.
                        Tudose: S-au inflamat niste multinationale.
                        S-au inflamat salariatii lor, care vor ramane pe drumuri dupa ce multinationalele se vor muta in alte tari din zona. Mai are guvernul bani de ajutor de somaj pentru acei salariati, sau ii angajeaza pe toti la partid si-i plateste de la stat, ca la DGASPC Teleorman?

                        Astia sunt plutasi rau de tot, cred ca Amazon, Continental, sau nu stiu care banca, mor toti de frica lor. Multinationalele pleaca dintr-o tara in alta cand cred ei de cuviinta, de aceea sunt firme care actioneaza global.

                        Doamne, ce papagali!
                        Last edited by mr.K; 8 November 2017, 16:21.

                        Comment


                        • vor creste veniturile la buget, atata tot. nu veniturile celor care muncesc ca sa produca si tara asta altceva decat imprumuturi de 1 miliard de euro lunar in plin "boom" economic...
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                          Comment


                          • @Seba wrong!!! Or sa scada. Lumea incepe sa se fereasca de investitii in ro. Mai mult...o sa bage mai multa economie in zona gri (ma refer la firmele mici). Iar zonele productive or sa inceapa sa se mute din RO (deja incep sa ma gandesc serios si eu sa provit de urmatoarea ocazie)

                            Comment


                            • Datoria nationala a Romaniei: $ 68.433.764.377
                              Si tot creste, pezedeu' nu se mai opreste din imprumutat, luna si miliardul.

                              Comment


                              • Corporatiile sunt devina!!!
                                Pardon, IT'stii...ei...ca nu platesc impozit...doar aduc in tara bani cacalau...si nu scot mare lucru din tara...

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google