Imi poate spune si mie cineva cu ce pot elimina cateva pete de clei de brad.Sunt cateva picaturi.Cu ce le pot elimina?
Pete Clei De Brad
Collapse
X
-
Cu WD-40 nu sunt sigur ca iese, dar la o spalatorie mai mare unde au produse de curatare se poate sau la un magazin specializat, sa cumperi o solutie de scos rasina.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostCu WD-40 nu sunt sigur ca iese, dar la o spalatorie mai mare unde au produse de curatare se poate sau la un magazin specializat, sa cumperi o solutie de scos rasina.
Comment
-
Am avut si eu asemenea pete de rasina si mi le-au scos baietii de la spalatorie cu o substanta de care nu stiu cum se numeste! Au cei de la spalatorii!
Comment
-
-
Inafara de faptul ca arata urat,posibil sa afecteze in timp daca nu cureti rasina,nu stiu ce sa zic.Eu ti-am zis cum am facut,mai raman usoare urme pe care s-ar putea sa le vezi doar tu,pt ca stii unde au fost petele.Daca folosesti niste polish(mai ales la culoare)cred ca se rezolva problema.Nu poti sta cu rasina aia pe masina.
Mi-am adus aminte,incearca intai cu apa calda,asa s-a luat de pe degete cand am atins acele pete.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
Comment