Alte Marci Pana In 12000 Euro (inclusiv)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

schimb

Baieti, ma gandesc serios sa "schimb macazul". Am probleme si cu rulmentul de presiue. Pana la urma vorba aceea: "sunt prea sarac sa-mi iau un lucru prost". La 8300 imi luam din Germania un BMW din 2002 (am exemplu char printre colegii mei) sau pana la urma dau 2xLogan si-mi iau o Honda.
    KissFM 1.4 mpi

Comment

Comparatiile sunt total inutile parerea mea. In primul rand multe din masinile de mai sus nu fac parte din aceeasi clasa cu Loganul. Adica Mazda2,C3,yaris si altele nu au ce cauta aici. Cine are in vedere a cumpara un logan probabil ca are nevoie de o masina spatioasa, nu de masini de oras ca cele de mai sus. Asa putem sa comparam direct cu Peugeout 107, care e vreo 8.000 de euro mi se pare. Dar ce rost ar avea comparatia?

Dupa parerea mea loganul are ca rival Renault Symbol, Chevrolet Aveo sedan,Hyundai Accent,Peugeout 206 sedan, Fiat Albea si cam atat.
      Bine, mai sunt si altele, de exemplu de la 10.000 de eur incepe Fiat Linea. Dar ce rost are comparatia atat timp cat de 10.000 de euro iti iei logan16v cu 4 airbaguri,4 geamuri el,jante plus radio cd cu mp3, iar la Linea de 10.000 de euro iei cu motor de 1.4 de 80 de cai plus ca e varianta cea mai cheala.

Comparatia cu masini din alta clasa, in special cele mai mici ca spatiu nu prea are rost. Adica, ma gandesc ca toti care si-au luat logan si l-au luat sa se foloseasca de spatiul in plus al loganului. Doar nu e nimeni nebun sa isi ia ca masina de oras Logan. Eu mi-am luat logan ca merg destul de des 3-4 persoane in masina,merg saptamanal la Real sau Metro etc.

O sa scriu mai tarziu o comparatie din punctul meu de vedere cu cele cu care am zis ca merita comparata (Renault Symbol, Chevrolet Aveo sedan,Hyundai Accent,Peugeout 206 sedan, Fiat Albea).
      Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

Eu am zis de Kia Cee'd dar vad ca nimeni nu zice nimic.Ideea era sa le luam pe rand,cele pe care le putem compara.
        sigpic

Comment

Cee'd imi place. Dar nu cu motorul de 1.4. Se misca destul de greu
          KissFM 1.4 mpi

Comment

Inca odata spun, Ceedul nu se poate compara cu loganul din cauza pretului. Bine, acum o sa zici ca costa doar cu 1500 mai mult decat un Logan Prestige. Asa e, ai dreptate, insa logan prestige are o vanzare de 10% din piata. Pretul mediu al loganului este undeva pe la 8000-8500 de euro. Ori de la 8500 de euro la 11500 sunt 3000 de euro. Ti se pare cumva ca sunt masini apropiate ca pret?

Intr-adevar, am spus-o si pe celalalt topic merita cu varf si indesat cei 1500 de euro in plus ceedul fatza de prestige.Adica daca ai banii si iti permiti si intretinerea un pic mai scumpa(casco mai mare,revizii un pic mai scumpe) merita cu varf si indesat sa iei ceed.

Parerea mea e ca ceedul intra in alta categorie. De asta am zis ca Loganul trebuie comparat doar cu alea de mai sus.
            Si mai e o chestie valabila la toate masinile. Sentimentul asta de regret ca ai ales Logan si nu ai ales Ceed e prezent cam la toate marcile sa stii. Adica, daca ai luat logan iti pare rau ca nu ai mai pus 1500 sa iei ceed. Daca luai ceed iti parea rau ca nu ai avut 14.000 sa iei Focus, daca iei Focus iti pare rau ca nu ai avut 16.000 sa iei golf, si tot asa.
            Comparatia cu ceed nu are rost. Bine, daca vrei sa le comparam nu e greu, e foarte simplu. Pot spune ca ia bataie cam la toate capitolele un logan de la ceed.Chiar si un logan prestige vs kia aia de 11500 la care nu ai jante sau geamuri el pe spate. Asta cel putin pe hartie sau la prima vedere pentru ca am inteles ca ar avea ceva probleme de fiabilitate.. Ceedul as putea spune ca in clasa ei, e cam ce e loganul in clasa lui. Adica cea mai ieftina masina, dar care ofera cam ce ofera si celelalte. Adica cam cum e Logan vs Accent sau Aveo, cam asa e si Ceed vs Astra H, sau focus.
            Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

Aici e vorba de a compara masinile cu preturi pana in 12.000 euro cu Loganul, indiferent de clasa din care fac parte, doar pentru a vedea ce ofera in plus sau in minus fata de Logan. Poate cineva nu vrea sa-si ia tot o masina din clasa Loganului, de aia se fac asa comparatiile aici.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Daca ma iau dupa tine Loganul nu se poate compara cu nimic.Cu cee'd nu cu 107 nu cu mazda 2 nu cu toate masinile de clasa mica,bune de oras nu,cu Polo nu,s.A.M.D.Dar cu ce se poate compara?
                sigpic

Comment

Originally posted by dani p View Post
                  Fiat Linea imi place mult. Preturile incep de la 10950 euro.
                  ai mers vreodata cu fiat linea?Eu am mers si nu mi-a placut deloc interiorul...Si locul din interior..Eu am 1,96 inaltime si stateam fff rau..Eram in spate...Nasoala si la exterior..
                  un accent pana in 12k eupuroi ..Ar fi dragut dar nici la asta nu imi place exteriorul
                  sunt destul de multe pana in 12k e dar acu nu imi vine in minte niciuna )
                  " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Mie sincer sa fiu pana in 12000 euro imi plac foarte mult Kia Ceed Coupe si Citroen C4 Coupe

Comment

Da supercar si aia e faina
                      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Treaba e ca multi prefera o vechitura de afara care de cele mai multe ori is tepe curate. E adevarat ca cu putin noroc nimeresti ceva bun…dar totusi exista riscu. Loganu are cel mai bun raport calitate pret comparabila cu concuretii sai directi de pe piata de masini noi.
                        - Chevrolet Aveo cu cel mai performant motor de 1.4 16v 94 CP, vit max. 176km/h, Cuplu maxim 131nm, consum mediu 7.3 l/100km(aud multi posesori de aveo care nu sunt multumiti deloc de consumul acestei masini si dau niste cifre total diferite de cele de producator.
                        Vopsea metalizata
                        PRET 11.860 EURO (varianta top)!!! pretul pentru varianta minima de echipare este de 8.830 EURO !!! (abia are 2 stele la euro ncap) e cam 1.9 stele…
                        - Fiat Albea cu singurul motor disponibil de 1.4 8v 77 CP, vit max. 162km/h, cuplu maxim 114nm, consum mediu 6.9 l/100km. Vopsea metalizata, in configuratie am inclus si pretul pentru abs care este optional pe toate nivelele de echipare la Albea
                        PRET 11.127 EURO (varianta top). pretul pentru varianta minima de echipare este de 7.441 EURO
                        - Hyundai Accent cu motorul de 1.4 16v 95 CP, vit max. 177km/h, cuplu maxim 124nm, consum mediu 6.5 l/100km. Vopsea metalizata,
                        PRET 12.300 EURO (varianta semi-top). pretul pentru varianta minima de echipare este de 10.532 EURO. Aceasta masina mi se pare net superioara in dotari si performante fata de Aveo si Albea.
                        Si acuma noul Logan Facelift
                        - Dacia Logan cu motorul de 1.6 16v 105 CP, vit max. 185km/h, cuplu maxim 148nm, consum mediu 7.0 l/100km.
                        Voi prezenta nivelul de echipare Laureate care este nivelul de echipare semi-top cu 450 EURO mai ieftin decat nivelul de echipare Prestige care are in plus schimbator si volan imbracate in piele si alte dotari care tin in general de finisaje.
                        Varianta Laureate :
                        Utilitate si comfort :
                        -Directie asistata hidraulic
                        -ABS + AFU si repartitor electronic de franare
                        -Geamuri electrice fata + spate
                        -Airbag frontal sofer + pasager
                        -Aer Conditionat
                        -Incalzire/ventilare cu 4 viteze
                        -Comanda reciclare aer
                        -Martor portiere deschise
                        -3 tetiere spate reglabile pe inaltime (tetiera centrala tip virgula)
                        -3 centuri siguranta spate prindere in 3 puncte
                        -Reglaj faruri din interior
                        -Stergator parbriz cu 3 viteze si temporizare fixa
                        -Retrovizor interior cu reglaj noapte/zi
                        -Proiectoare ceata
                        -Retrovizoare exterioare in ton cu caroseria cu reglaj electric si degivrante
                        -Volan reglabil pe inaltime
                        -Inchidere centralizata cu telecomanda pe cheie
                        -Spot lectura
                        -Scrumiera mobila si bricheta
                        -Scaune fata cu reglaj longitudinal si reglaj al spatarului
                        -Scaun sofer cu reglare pe inaltime
                        Aspect si finisaje :
                        -Bare de protectie fata/spate in culoarea caroseriei
                        -Portbagaj cu eleron incorporat
                        -Bagheta decorativa cu aspect aluminiu pentru portbagaj
                        -Baghete laterale de protectie in culoarea caroseriei
                        -Manere deschidere usi din exterior in culoarea caroseriei
                        -Protectie praguri usi
                        -Stripping (ornament) stalp central
                        -Contur aeratoare bord cu aspect crom satinat
                        -Manere ergonomice interior cu aspect aluminiu pentu usile fata
                        -Mochete “dilour”
                        -Tapiterie “Pliss” + plansa de bord neagra cu insertie de culoare gri inchis
                        -Consola centrala cu aspect crom satinat
                        -Indicatoare bord pe fond argintiu si zona rosie pentru turometru
                        -Mnaere deschidere usi interior tip aluminiu satinat
                        -Panouri usi cu insertie material textil si bagheta decor
                        -Vopsea metalizata
                        Pretul pentru modelul Logan cu nivelul de echipare Laureate cu dotarile de mai sus este de 9.250 EURO.
                        Din acest pret se scad 400 euro pentru ca acuma Dacia ofera aerul conditionat cadou
                        Deci 8.850 EURO !
                        Toate modelele Dacia au ABS+AFU ca dotare standard pentru toate modelele si toate nivelele de echipare
                        Incepand cu data de 01.06.2009 se ofera aerul conditionat cadou
                        Toate modelele Dacia au in 4 ani garantie
                        Modelul Logan cu nivelul de echipare Laureate(dotarile de mai sus) are toate dotarile care le au si celelelate modele prezentate anterior, ba chiar si unele in plus.
                        Toate acestea la pretul de 8.850 EURO !!!!!!!!!

Comment

Dintre toata masinile noi prefer Kia Ceed.

Aveo este o masina de duzina si cand zic asta ma bazez pe faptul ca prietenul surorii mele schimba discurile cum schimb eu placutele... are 17.000 km si a schimbat de 3 ori discurile... ;)

Un coleg de munca si-a luat un E-Klasse cu 11.000 euro. Masina este din 2003 si este full fara piele... are inclusiv optiunea aceea de a mentine temperatura in masina constanta... este absolut minunata... mi-as luat si eu una dar nu stiu daca o sa imi pot permite costurile de intretinere.

PS: nu a specificat nimeni de masini noi, nu?
                          sigpic

Comment

Cezar zicea de avantaje si dezavantaje,dar majoritatea dintre voi ati inceput sa enumerati niste masini!
                            sigpic
                            !

Comment

intrucat nu mai pot edita postul o sa completez ce am vrut sa zic prin faptul ca acel mercedes mentine temperatura constanta... nu ma climatronic ma refeream ci la faptul ca atunci cand stationeaza cu motorul oprit are un sistem special ce mentine temperatura constanta in ea...

vdmihai: eu am spus de mercedes... am specificat ca dezavantaj costul de intretinere... altul nu ii gasesc
                              La capitolul avantaje nu prea am timp sa scriu ca plec in juma de ora la munca...
                              Last edited by sinx; 14 July 2009, 17:00. Reason: Automerged Doublepost
                              sigpic

Comment

Sinx vorbesc de cei care doar au spus niste masini.
                                Aveo kia...etc
                                Nu m-am referit la tine
                                sigpic
                                !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google