Un Nou SYMBOL Pentru Renault.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Un Nou SYMBOL Pentru Renault.

Ia uitati ce am gasit in timp ce ma plimbam cu barac pe internet.

Automarket a fost prezent astazi in Turcia la primul test de presa cu Renault Symbol. Vezi concluziile noastre.

un pas inainte

Aspectul exterior e mai placut decat la vechiul simbol dar tot arata de parca portbagajul ar fi atasat ca un corp strain la restul caroseriei.

Materialele interioare dau senzatia de ieftin.
    Logan GPL 1.4

Comment

Am vazut in Mioveni unu rosu cu numere rosii de IF

Comment

Si cum ti s-a parut?

Comment

Sincer la prima vedere m-a impresionat...Are un aspect mult mai luxos...Sau poate asa vedeam eu la 7 dimineata ..De doua ori l-am vazut chiar in fata blocului meu...Era parcat.
          Pe mine ma impresioneaza usor lucrurile noi...

Comment

Mie imi place trae mult plansa de bord. Oare cand o sa puna si pe logan climatronic (macar optional ca as da banu)?

Comment

Farurile fata seamana foarte mult cu cele de pe sandero si spatele cu ph2...E un hibrid facut frumos...
              Clima...Nu stiu...

Comment

Amin TIIDA!
                sigpic

Comment

Interiorul e doar sa zicem un " facelift " la cel vechi ... Ceasurile de bord sunt cam aceleasi ... La exterior ce pot sa zic seamana cu tiida si nu imi place , deci raman la modelul vechi
                  need moar low..

Comment

Arata mult mai bine ca vechiul symnol,au mai evoluat si ei cu o clasa cel putin la exterior
                    Manerele din interior de deschis usile seamana cu cele de pe logan la fel si volanul de pe ph2

Comment

Este hidios la exterior !!!!!!!!!1

Comment

hidos e actualul model symbol,asta care a iesit acum arata un pic mai bine la exterior

Comment

Eu nu inteleg , deci noul Clio Simbol care este de fapt vechiul Clio II primeste numai motoare cu 16 supape la benzinare si autohtonul nostru ramane tot pe vechile polizoare , ce politica e asta a celor de la renault.

Comment

A fost prezentare la promotor acu vreo 2 sapt...Manere usi exterior identice ca la sandero...Sa fie oare doar o simpla coincidenta?
                            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Originally posted by madi View Post
                              Eu nu inteleg , deci noul Clio Simbol care este de fapt vechiul Clio II primeste numai motoare cu 16 supape la benzinare si autohtonul nostru ramane tot pe vechile polizoare , ce politica e asta a celor de la renault.
                              ala e renault....A noastra e dacie

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google