Am platit o amenda, acum 2 saptamani, si mi s-a spus ca trebuie trimise acele acte prin fax, la un numar de telefon, din jud. IF ca pe raza lor a fost susprinsa contraventia (DN1, Balotesti) (numarul de fax era scris si pe procesul verbal). Ideea este ca am pierdut si procesul, si chitanta, si tot. Ce sa fac, sau este o mare problema daca nu le trimit aceste acte baietilor? Desi taxa a fost platita?
Pierdut Proces Verbal + Chitanta
Collapse
X
-
Daca nu trimiti cei de la politie vor trimite la Administratia(Circa) Financiara o hartiuta prin care ii informeaza despre faptul ca tu nu ai platit o amenda...Ei vor lua legatura cu tine iar tu le arati copia dupa chitanta si cam asta e tot.Nu au ce sa iti faca...La mine de cate ori aveam amenzi si le trimiteam prin posta tot ma chemau la Circa Financiara.sigpic
Comment
-
Nu e nici o problema daca nu le trimiti procesul verbal si chitanta prin fax. Eu niciodata nu le-am trimis, doar am pastrat chitanta ca am platit, iar cand mi-a venit acasa de la administratia financiara m-am dus cu chitanta si le-am dat cu ea peste nas.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment