Deschid acest thread pt.Cei care au avut(si au parte) de coincidente de orice fel:auto sau nonauto,fericite sau nefericite,mai mici sau mai mari etc.
Sa incep eu cu doua coincidente as zice eu amuzante si interconectate intre ele:
Una la mana
Deci:neacordare prioritate trecere pietoni,eu pe banda 2,politia pe banda 1(a acordat prioritate eu nu),pietoni pe trecere banda 1,oprit de politie cu girofaruri si alarma acustica,discutat:...Bla bla...Stiti pt. Ce v-am oprit...Eu: da,pentru...Bla bla,el:amenda si permis o luna cu dovada 15 zile...Bla bla,eu:ok asa imi trebuie altatada sa ma invat minte,el:va doresc o zi buna
Asta f. Pe scurt
Se intampla pe 6 decembrie 2007(de Sf.Nicolae) ora 7.30.
Perioada de 15 zile (mers cu dovada) a durat pana in data de 21 decembrie(ziua mea de nastere) si a expirat pe 30 ianuarie(ziua de nastere a mamei si surorii mele).
Doi la mana:numarul 12...
Pff cu ce sa incep...La liniuta:
-tata nascut pe 12 februarie.
-locuinta bloc B12.
-apartament 12.
-data nuntii 12 septemprie.
-copilul(fetita)nascuta pe 12 ianuarie.(2000)
-ciudatenie: aliniere cifre data nastere fetita(fara puncte) 12012000.
-comanda Logan KissFM pe 12.10.2007.
-...& alte venimente putin importante care observ ca majoritatea au punctul culminant in data de 12.
Sa incep eu cu doua coincidente as zice eu amuzante si interconectate intre ele:
Una la mana
Deci:neacordare prioritate trecere pietoni,eu pe banda 2,politia pe banda 1(a acordat prioritate eu nu),pietoni pe trecere banda 1,oprit de politie cu girofaruri si alarma acustica,discutat:...Bla bla...Stiti pt. Ce v-am oprit...Eu: da,pentru...Bla bla,el:amenda si permis o luna cu dovada 15 zile...Bla bla,eu:ok asa imi trebuie altatada sa ma invat minte,el:va doresc o zi buna
Asta f. Pe scurt
Se intampla pe 6 decembrie 2007(de Sf.Nicolae) ora 7.30.
Perioada de 15 zile (mers cu dovada) a durat pana in data de 21 decembrie(ziua mea de nastere) si a expirat pe 30 ianuarie(ziua de nastere a mamei si surorii mele).
Doi la mana:numarul 12...
Pff cu ce sa incep...La liniuta:
-tata nascut pe 12 februarie.
-locuinta bloc B12.
-apartament 12.
-data nuntii 12 septemprie.
-copilul(fetita)nascuta pe 12 ianuarie.(2000)
-ciudatenie: aliniere cifre data nastere fetita(fara puncte) 12012000.
-comanda Logan KissFM pe 12.10.2007.
-...& alte venimente putin importante care observ ca majoritatea au punctul culminant in data de 12.
Comment