Motivul Achizitionarii Autovehiculului Si Semnificatia Acestuia Pt D-voastra.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Motivul Achizitionarii Autovehiculului Si Semnificatia Acestuia Pt D-voastra.

Deschid un astfel de thread, in care fiecare posesor de logan, sau orice alt tip de automobil, sa spuna motivele pt care si-a luat masina. De ce un anumit model, si nu altul. ( fara referire la tipul motorizarii. Ex: "mi-am luat diesel ca merg mult si consuma putin", sau "mi-am luat benzina pt ca fuge tare si imi plac rpm inalte")
    Si nu in ultimul rand, ce semnifica masina pt fiecare: - aspirator de gagici, hobby, timp in care te poti relaxa, modalitate de deplasare etc.
    VA ROG NU SA FACETI REFERIRE LA TIPUL MOTORIZARII : BENZINA SAU DIESEL.

Motivele pentru care mi-am luat masina (Logan) ar fi:
    1. Voiam neaparat un mijloc comod de deplasare
    2. Voiam o masina noua, si daca se poate...Ieftina in care sa ma simt bine.
    Pentru mine masina este un hoby, condusul ma relaxeaza.
    Nu mi-am luat alta masina desi voiam un Mercedes...Deoarece....Punand in balanta...Nu cred ca m-ar fi reprezentat!

Comment

Mda! 1-M-a trimis sotia la scoala de soferi, fiindca trebuia sa luam masina.
      2-Daca am facut scoala, am luat si masina.
      3-Am oscilat intre Opel Corsa, Logan si Matiz. Matizul a cazut primul, fiindca daca are consum mic in oras, nu poti pune in portbagaj nici o sacosa. Cum familia noastra pleca la plaja cu cel putin 3 genti de voiaj...Dupa aia a cazut si Corsa, din motive de plata taxa prima inmatriculare, kilometraje masluite si altele...
      4-E masina de familie, duc fata la scoala, sotia la serviciu, eu asijderea. Basca drumuri destul de dese la "mosia" socrilor mei, la cca.100 de km. de Calarasi.
      Last edited by Gusi; 23 September 2008, 20:56.
      LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Si Logan pentru ca e ieftina, consum acceptabil, este practica intr-un mediu cotidian si nu ma "seaca" financiar
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Sunt familist si motivele ce au condus la aceasta investitie ar fi linistea oferita de un automobil nou(garantia),optionalele acceptabile ca pret,brand-ul national si avantajele acestuia(service,piese de schimb),spatiul suficient oferit de MCV,fiabilitatea dovedita in timp si pretul de achizitie.

Comment

Pentru mine este un bun absolut necesar. Am ales-o pentru ca este spatioasa, se intretine usor, nu este foarte pretentioasa, este construita sa reziste la drumurile patriei.
            Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Preferata noua in loc de una la mana a 2a si ca masina de familie.
              sigpic
              !

Comment

In primul rand am luat-o pentru siguranta oferita(pentru orele tarzii de ajuns acasa-NU de prin cluburi), pentru faptul ca nu mai puteam sa fac 10 ore pe drum intre constanta si brasov si pentru alte avantaje pe care le prezinta o masina (pleci cand vrei, pe unde vrei, in compania cui vrei). A fost logan pentru ca am vrut masina noua si asta mi-am permis (si in plus stiam ca piesele sunt destul de ieftine si ajung repede de la fabricant la service-uri)
                If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Am vrut o masina noua,buget de student,benzina chiar daca merg preponderent in oras...A durat 6 luni pana m-am hotarat,oscilam intre opel astra g,opel corsa,citroen c3,mazda 2,ford fiesta,,logan,renault clio....

Comment

Pentru ca vroiam pe logan club. Lasand gluma la o parte, e o masina mai mult decat acceptabila in raport calitate pret. Urmatoarea va fi tot Logan, dar un nivel mai ridicat de echipare, actualmente am (avem) un Preferance.
                    Reprezinta - nu e doar un mijloc de transport, dar nici nu e mai presus de familie, undeva la mijloc. Imi petrec destul timp curatand-o, aranjand-o si tot asa.
                    sigpic

Comment

1. Vroiam o masina mai mare decat VW Polo -ul pe care o aveam anterior, pentru ca cu 2 copii nu prea mai incapeam, MCV cu 7 locuri chiar am luat pentru ca nu o sa-mi schimb Loganul in timp previzibil
                      2. Garantie
                      3. Pret

Comment

Fratiilor in ziua de azi masina nu mai este o fitza!Este o necesitate!! Eu cel putin fara masina sunt ca si fara picioare. Eu am vrut o masina noua,nu prea scumpa cat de cat confortabila si sa nu am grija ca merg undeva si tre sa sun prietenii sa ma remorcheze sau chestii de genul.Si pot zice ca sunt f multumit de LOGANUL meu!!!!

Comment

Nu a cumparat nimeni Logan ca se face usor sex in el?
                          P.S. Sigur i-mi pune Cezar diagnostic de obsedat.
                          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

...Inca ma gandesc la motivul pentru care mi-am cumparat masina...
                            Probabil pentru familie(deplasari mai lungi,vacante,la tara mai rar...) si pentru ca aveau toti(colegi,vecini)si eu nu...
                            Si iarasi probabil din cauza ca eu si sotia aveam permise de peste 10 ani...
                            Nu am tinut neaparat dar uite ca mi-am luat niste griji in plus.
                            Totusi am incercat 2 zile sa nu folosesc masina ci transportul in comun...Tare nasol!Probabil creeaza dependenta...Nu eram asa inainte.
                            Intr-un cuvant e extrem de utila pentru familie....Si pentru mine personal

Comment

Interesant topic...Pai sa vedem:
                              0- imi trebuia musai masina;
                              1- masina noua, cat mai ieftina (eu n-as da mai mult de 11-12k oiro pt o adunatura de table si plastice care te lasa cand ti-e lumea mai draga, pt ca la orice firma se-ntampla, si-atunci, pt ce sa dau mai mult?);
                              2- sa fie loc in ea pt 4 persoane + bagaje;
                              3- sa gasesti usor piese in caz ca se duce dracului;
                              4- sa fie intretinerea decenta;
                              5- sa pot merge cu ea la lucru dar sa si "fuga"
                              6- sa nu-mi para prea rau daca o stric...
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google