Motivul principal: mijloc de deplasare.
Motivul Achizitionarii Autovehiculului Si Semnificatia Acestuia Pt D-voastra.
Collapse
X
-
-
Voiam o masina pe injectie,am avut Nova inainte si incepuse sa ma cam supere.Asa ca m-am gandit la Logan,singura masina noua care mi-o permiteam in momentul ala.Puteam sa iau Solenza,dar Loganul era mult mai spatios.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
fiecare cu motivele lui
Motivele mele au fost in ordinea "gravitatii"
1. Ma saturasem pana peste cap de mers cu trenul pe ruta Sibiu - Botosani (2 - 3 schimbari, vagoane intregi de ciobani, tigani, nespalati etc. Etc. Etc. Etc.<<clasa a 2 a ce sa-i faci>> + 12 ore de tacaneala in continuu de la roti pe sinele romanesti)
2. E mai ieftin decat trenul sau autocarul daca merg 2 persoane cu masina.
3. Imi permit CASCO - 10 mil la Logan fatza de 20 de mil la alte masini mai de fitze
4. Fiabilitate dovedita - am luat Logan la 3 ani de la lansare
5. Pret rezonabil pentru o masina noua. Nu as face niciodata credit pentru o masina sh. Daca as fi avut banii in mana fara sa am nevoie de credit poate ma riscam la un sh.
6. Spatiu interior. Vad unii oameni ca se inghesuie in niste buburuze de masini dar sunt mandri ca pe ele scrie o marca, care nu este romaneasca ci straina. O fi scriind Dacia pe ea dar macar nu stai cu genunchii in gura si cand vine vorba de bagaje nu trebuie sa lasi nimic acasa.Logan GPL 1.4
Comment
-
Eu am luat logan pt ca de logan am avut bani la momentu respectiv..Daca dispuneam bani mai multi imi luam o octavia 2...Ceea ce va urma cat mai curand
eram satul de maxi taxi si de stat la mana unuia sau altuia si mereu sa stau cu ochiu pe ceas .. Ma urc si plec cand vreau si unde vreau
pretul mi se pare putin cam mare pt ce ofera ...La banii astia pot sa am unele pretentii de genu`: sa nu imi ploua in portbagaj sau sa nu mi se lase bara spate asa tare de caroserie incat bag degetu` intre bara si caroserie...Si multe altele..
................................Last edited by Seba; 25 September 2008, 14:34.
Comment
-
Sincer la inceput nu imi placea asa mult...Dar cand a adus-o tata...Era proaspata spalata...Ma uitam ca matza in calendar ) .. Mi-a placut mult...Mi-a placut si faptul ca e destul de spatioasa,scaunele nu prea sunt confortabile...Dar in rest e ok...Intretinerea nu costa mult..Piese originale gasesti ( cand va fi timpu,ceea ce sper sa nu fie prea curand)...am vrut o masina silentioasa...Si am uitat sa precizez...NOUA!
numai bineLast edited by Seba; 26 September 2008, 01:34." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
1.Noua.
2.Pret bun.
3.Era urgent,si bani de alta nu aveam momentan.
4.Trebuie sa suporte cele mai proaste drumuri din Romania,mai ales Dunarea,plina de hartoape si de crengi,sa fie inalta,si sa nu consume mult,ca altfel luam un 4x4(for fishing).
5.Pentru inceput e foarte buna,sunt multumit,o folosesc mai peste tot,mai putin in oras,din cauza aglomeratiei,si a timpului prea mare de deplasare.sigpic
Comment
-
Mi-am luat aceasta masina fiindca:
I-am facut cadou prietenei un bilet la concertul de revelion al trupei preferata de rock a ei, care s-a intamplat sa fie in alta tara si desi am avut alte 2 masini, dar nici una nu era in stare sa treaca granita.
Ma jucam de mult cu ideea de o masina noua, asa ca...
Am ales loganul fiindca a fost singurul model care mi s-a potrivit. Am vrut ceva spatios, portbagaj mare, cu garantie, cat mai ieftin de intretinut si la care gasesc la orice "aprozar" componente Trebuia sa fie frumoasa (pe vremea aia nu o consideram frumoasa, acum da) si pe care o pot avea cu bani 0 (pana cand sa-l iau acasa tot am achitat in jur de 3000ron). Am vizitat si alti dealeri, dar ratele peste tot au fost mult prea mari si pe baza cursului euro, iar acesta e pe baza de ron (mult noroc aici fiindca nu m-a afectat cresterea cursului euro de la 3,4 la cat e acum).
Pe langa toate astea, am mostenit o dacie 1300 de la tata, care la randul lui l-a mostenit de la bunicu, care desi mai este functional (din 1973) dar este deja obosita, asa ca sa nu intrerup obiceiul de familie, mi-am luat si eu o dacie din fabrica .
Are cam tot ce-mi trebuie, regret putin ca nu am ales o motorizare mai puternica, dar overall sunt multumit. Masina asta trebuie sa ma tina foarte mult.
Urmatoarea masina pe care doresc sa o achizitionez va fi un RS6 Avant, este masina viselor mele
La acest pret si avand in vedere ca doar la 21 de ani abea inpliniti mi-am luat o masina nou nouta, Loganul este cea mai buna masina.
Mentionez ca din cand in cand regret ca l-am cumparat, fiindca salariul de acum imi este exact 1/3 din salariul pe care l-am avut cand l-am cumparat si uneori ma arde rau rata la masina.
Sunt multumit si imi iubesc masina!
Comment
-
Cand am luat-o am vrut masina noua. Cam de ea aveam banii, Cielo sau Clio. Cielo a cazut deoarece erau scumpe piesele si service-ul, in Clio mi-am spat capul, la propriu, cand m-am urcat in masina din showroom (deh, 1,84 nu-s de colea ... ) desi inainte ii dadusem scaunul in spate la maxim inainte sa ma urc in ea, tot am dat cu capul, zdravan, in partea de sus a cadrului usii. Am plecat nervos si mai si patasem de sange tapiteria la Clio ...
In Logan incapeam cu usurinta pe inaltime si Logan a ramas. Acum nu-mi pare rau decat de motorizare, trebuia sa fi luat 1.6 .....
Comment
-
Eu unul am vrut o mașină nouă, confortabilă atât în oraș, cât și la drum lung, cu cât mai multe dotări la banii de care dispuneam și cât mai fiabilă și mai ușor de întreținut cu putință. Mă bucur de alegerea făcută.The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
Comment