Sunt a 12 a si dupa cum stiti cei de a 12 a organizeaza balul bobocilor..Am nevoie de ajutorul vostru in legatura cu unele probe..Ca nu mai stiu..Dar sa fie in afara de karaoke,aptitudini,"barbierutul balonului"(umpli un balon cu spuma de ras si trebuie sa il razi cu bicul fara sa il spargi),sa cante o melodie,sa danseze,sa zica bancuri ... Ce idei aveti?
Balul Bococilor :)))
Collapse
X
-
...Pai cand eram eu tanar mai erau:
-muscatul marului
-pupacitul dupa sticla
-perinita
-cantatul la chitara(cine le are)
-aruncatul in sus fara sa te prinda(pt.Sarbatoriti in special)
-dans pe catalige
-ou intre"balcoane" sa il iei cu buzele...Sa nu se sparga...
...Multe sunt arhicunoscute...
...Ar mai fi dar memoria...........Last edited by viorelu; 25 September 2008, 18:07.
Comment
-
...Update la probe/idei:
-mima.
-intrebari fulger(presarate cu ceva de genu"ce capitala are Parisul?").
-concurs de barmani, sa-si prepare ei o bautura si sa o dea la juriu sa o bea.
-cine curata cel mai repede un cartof(sau altceva...O banana).
-concurs de facut flotari.
-laxative in bauturi
-bal mascat...Last edited by viorelu; 25 September 2008, 18:41.
Comment
-
...& the last update:
-concursuri de doborare recorduri.Se pot utiliza: bauturi alcoolice si ne...,tigari cu filtru sau fara,ardei iuti,dulciuri,diferite mancaruri...
Binenteles toate astea dupa ce ai chemat salvarea si pompierii.
Poti ramane cu amintiri/sechele frumoase,mustrari de constiinta,regrete...
Lasand ironia la o parte daca se pastreaza anumite limite chiar pot ramane niste amintiri frumoase din chestiile astea.
Spor la treaba si sa iasa ceva frumos!
...Poate mai prinzi ceva idei...Mai cauta...
Comment
-
Te-as ajuta eu dar sincer clasa mea s-a ocupat anu asta de bal si nici macar nu m-am dus :-s deci iti dai seama... Colegu ti-a dat destule idei , incearca sa fii inventiv, sa scoti ceva nou de acolo
oricum e deja cliseu concursul miss&mister si probele adiacente, tinute,dansuri,creativitate etc
Comment
-
Pai noi am hotarat vreo 10 ( parca ) dar ma gandeam ca poate fi ceva mai fain,poate sa le inlocuiasca..
ps:viorele:m-am uitat la boboace...N-au "balcoane" saracele ) deci nu-s sanse" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
Comment