If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Livrez Tricouri LoganClub ! Super Oferta Lichidare de stoc 20 de lei bucata , la 2 cumparate taxele postale sunt incluse in pretz! Ultimele 15 bucati pentru numere ma contactati pe Privat. Astept Comenzi ! Tel : 0743028440
Detalii pentru detalii si marimi imi trimite PM doar cei interesati ! Culorile le gasiti in semnatura.
Am citi ce are KeanuRev in semnatura. Ideea e ca vreau sa vad cu arata. E chiar atat de greu sa intelegi ce vrea un om? Decat sa te iei de mine si sa faci posturi mai bine ai fi pus o poza cu cele doua tricouri pe care le ai. Dar e greu frate!
Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic
Pai ideea.. Ii ca mai bine ma intreaba fiecare.. Ce marimi mai am.. Deoarece eu tot am mai dat din ele.. Cine doreste ma intreaba daca am marimea respectiva si ii zic daca mai am. In schimb mai bine zic ce marimi nu mai am...
Nu mai am S-uri
In rest mai am toate marimile dar nu de toate culorile.
Cristi daca vrei le dai si tu pe alea la 20 de lei si o sa iti trimit 2 seturi de stickere bonus, cum ar veni, celelalte ai pus banii? ca nu am verificat
Deci eu vreu rosu si negru, daca nu ai una din culori, raman toate din cealalta culoare, nu e problema, te descurci tu, numai sa nu-mi pui alb in pachet.
Multumesc frumos.
Si sa fie toate XXL.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment