Totusi cine imi trimite si mie un set de stickere din alea mici???
Tricouri SuperOferta
Collapse
X
-
-
Le-am ridicat si eu de la posta, acum.
Multumesc frumos, dar, ti-am spus ca nu vreau albe, sa-mi dai 4 buc. Rosii sau negre.
Daca nu le aveai pe toate rosii sau negre, nu trebuia sa-mi dai alb, imi dadeai cate aveai rosii sau negre, dar, asta e, nu e problema.
O sa i le dau sotiei, pe cele albe, problema e ca sunt "bune" cam innoata in ele.
Multumesc frumos inca odata.
Comment
-
Trandafire, vreau si eu doua tricouri. Unu pe alb si unu' pe rosu, ambele neaprat sa fie marimea M, daca mai mica n-ai. Si inca ceva, trandafire, daca nu ai 2 bucati cum am cerut, sa nu-mi mai trimiti. Sa-mi traiesti!
a, sa-mi pui si un sticker. Pupici
Comment
-
Nu mai am deloc) si oferta a expirat singura persoana la care o sa ii mai trimit ii la funky... O sa ii pun luni la posta coletul. Threadul se poate inchide. Voi deschide alt Thread cand va fi o noua oferta. Multumesc.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Originally posted by usurelu_okok View PostAm citi ce are KeanuRev in semnatura. Ideea e ca vreau sa vad cu arata. E chiar atat de greu sa intelegi ce vrea un om? Decat sa te iei de mine si sa faci posturi mai bine ai fi pus o poza cu cele doua tricouri pe care le ai. Dar e greu frate!
sorry de offtopic!!!
tricourile sunt super misto! comandati cu incredere!!! eu am unul negru si ma mandresc tare....Last edited by lucialina; 25 October 2008, 22:01.
Comment
-
La fel si stickerele)LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
La Botosani ai trimis stickerele? Lui TopCat? Sunt si ale mele acolo...
Comment
-
UP OFERTA CONTINUA !!! Mai am cateva bucati de tricouri..
2 Buc M Rosu
3 Buc M Alb
3 Buc M Negru
2 Buc L Negru
1 Buc XXL Alb
2 Buc XL Negru
Cam atata mai am.. Oferta Continua in sensul ca 1 Buc Tricou 20 de lei la 2 bucati cumparate transportul este din partea casei.. ! Oferta Continua in limita stocului disponibil !LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment