Eu faceam asa oricum :-?? Dar decat sa dau refresh-uri la fiecare 10 min, preferam sa imi vina mail cand se posta ceva undeva unde ma interesa. Oricum petrec mai bine de 2 ore zilnic pe forum in general. Whatever, I guess... Ai incercat macar sa ti le activezi si n-a mers? Asa ca idee...
De Ce Nu Mai Primesc Mail-uri De Pe Forum?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nu am incercat ca nu am stiut de unde )
dar eu le primeam tip spam , deci trebuia sa dau refresh si acolo ca sa vad daca am primit..Deci e totuna" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Poi cand dai la subscriptions in dreapta sunt niste casute care le bifezi si apoi alegi de jos din dreapta ce sa le faca... Si din mail dai "Not Spam" si gata... Da' eu vreau sa primesc iar mail-uri... NU MA MAI JOC!Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
Una e sa va abonati la thread,si alta e sa primiti mail.Ca sa primiti mail trebuie bifat "Instant email notification "Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
-
Un mic impediment pt bunastarea tuturor membrilor.
Ganditi-va la restu' lumii carora nu le merge bine forumul.
Eu ma bucur ca nu mai primesc notificari, ca nu mai trebuie sa fac curatenie in mail si ca merge ceva mai bine forumul in primul rand.
Comment
-
@Octavian___30: Sunt foarte putini useri care chiar folosesc notificarile. Nimeni aproape nu s-a plans de lipsa mail-urilor. Dar mie imi convine sa imi vina mail-urile alea. Chiar imi folosesc. Vreau doar sa inteleg de ce nu merge la mine.
Uite si un print screen:Attached FilesŢăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
E mai bine asa, pe cei care posteaza putin nu-i deranja, dar pe noi, sa stam cate ~20 secunde pana se posta era destul de mult si enervant.
Originally posted by tzony_18 View Postsper sa nu primesc ban :-ss
Comment
-
Sa inteleg ca nu mai merge la nimeni? Serios acu, am pus si print screen, sa vedeti ca stiu despre ce vorbesc. Nu mai merge la nimeni? OK, m-am linistit. Merge la toata lumea si la mine nu? Atunci... De ce?Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
La nimeni nu mai merge...Intr-un fel nu-mi place...Da' avand in vedere ceea ce a scris andrei, sunt total deacord cu el...Chiar ca de ceva timp nu am mai stat secole sa fac un postDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Tot la cererea unor membrii s-au scos aceste notificari pe mail!Acum vad ca altii se vaita ca de ce NU mai sunt!Cam greu sa-i multumesti pe toti, dar in definitiv, durata de incarcare a mai scazut putin asa ca per ansamblu e mai bine FARAIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Mie sincer imi merge la fel. Chesita e ca mie mi s-a dat de inteles ca pot sa le reactivez - si anume schimband din "No email notification" (care s-a facut default - aia am inteles eu ca ar fi fost schimbarea, nu dezactivarea serviciului de notificare prin e-mail) in "Instant email notification". Am schimbat si tot nimic. Ziceti-mi si mie care parte n-am inteles-o bine. Chiar mai sus zice Cristi_XP:Ca sa primiti mail trebuie bifat "Instant email notification"Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
Comment