De ceva timp nu am mai primit nici un mail care sa ma anunte ca este un post nou pe un topic...Nici in bulk/spam nu intra...Si eu am postat in mai multe topicuri de unde vroiam sa vad si un raspuns, si acuma nu mai stiu care sunt...Ma poate ajuta cineva, va rog?
De Ce Nu Mai Primesc Mail-uri De Pe Forum?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nici la mine nu mai intra nimik nici la bulk\spam nici la inbox!!! Dar intru la de la ultima vizita!!!
-
Nici la mine nu mai intra nimik nici la bulk\spam nici la inbox!!! Dar intru la de la ultima vizita!!!!
sa se clatine imperiul LOGAN CLUB.............Sariti fratilor ca nu e de gluma!!!>
Comment
-
S-a scos functia cu atentionarile pe mail ca sa se miste mai bine forumul, inclusiv cand se posteaza.
Daca vreti puteti sa bifati cand postati sa va anunte pe mail dar mai bine folositi functia New Post.
Comment
-
Eu mi-am activat notificarile prin mail la o parte din thread-uri, la o parte nu. Si totusi, chiar daca s-a postat, de vreo saptamana nu am mai primit nimic. Deci, nu e problema ca s-au dezactivat notificarile acum 1-2 sapt, sau cand a fost aia.Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
Vreau sa primesc notofocari pe mail, mi-am activat notificarile la thread-urile respective si tot nu merge! X( Pun si-un print screen daca vreti sa vedeti ca nu e din necunostinta de cauza (ca sa nu zic prostie)! Pe cine trag de maneca?Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
Nu primesc,Rebe...Era mai bine daca primeam...Dar m-am obisnuit...Oricum imi facea figuri..Acu dau pe NEW POSTS sa vad ultimele mesaje pe forum." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
Comment