Vandalismul Asupra Masinutelor Noastre

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vandalismul Asupra Masinutelor Noastre

Nu credeam ca o sa ajung chiar eu in aceasta situatie dar asta e am patit-o. Vineri noaptea unul sau mai multii copii au trecut pe langa masina mea si s-au hotarat sa imi faca un tunning gratis desi eu unul nu ma gandisem la asa ceva. Dunga care au tras-o sa intins pana pe lampa de semnalizare stanga spate mi-am dat seama prea tarziu ca sa fac fotografii si de aceea au ramas numai poze cu dunga aia mica de sters sa sters foarte simplu cu apa calda pt ca indivizii nu si-au da seama ca vopseaua peste roua nu prea prinde. Dupa ce am intrat in casa avand vedere si in fata blocului si in spate am mers in bucatarie si am vazut ca in spate pe blocul E-10 are si el un tunning ieftin cu aceeasi vopsea cu care mi-au facut si mie. Aveti grija cei ce stati prin zona E-6 E-10.
    Attached Files
    sigpic

Intr-adevar, este regretabil ca printre noi traiesc astfel de creaturi degenerate genetic care nu stiu ce inseamna respectul fata de bunul altuia.
    Bine ca n-a fost mai rau. Un amic a gasit urme de adidasi pe capota si aripa indoita cum a fost lovita cu piciorul.
    Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Pai sa ii prinzi ca le rupi capu ... Sunt si eu copil am si eu gasca da cate dracii facem noi nu ne gandim sa facem asa ceva .. Inteleg grafitiuri am gacut da pe sus pe la uzina pe garduri nu pe masini ...

Comment

Asta e bine ca nu a fost mai rau ca putea sa ma faca ca la nufaru dar e pacat daca ar patii iei asa nu cred ca ar fi prea fericitii
        sigpic

Comment

...Ai scapat usor macar...Daca sa luat...Incearca sa stai de vorba cu ei/el/parintii lor...Dupa caz ...Ca nu sti cu ce draq te mai trezesti la masina...Daca sunteti vecini...

Comment

Crezi ca stiu cine a facut asta ca daca stiam incercam sa stau de vorba cu iei. Eu cred ca au facut asa sa se distreze nu ca razbunare pt ca sunt destul de retras imi vad de treaba mea si la noi nu e inca razboiul locurilor de parcare.
            sigpic

Comment

Daca au fost niste tuciurii "defavorizati" si "neintegrati" n-ai ce sa vorbesti cu ei. Chiar de-i prinzi asupra faptului n-ai ce le face. Politia e varza!!!
              Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Eu am gasit capota motor indoita si capota portbagaj zgariata pana la tabla..
                pai sa`l prind pe ala care mi`a facut`o.. Ii dau cu ranga peste degete pana`i cad...Cu ce i`a gresit masina?

Comment

Pai politia o sa stea cu mainile in buzunar ca a venit toamna .....

Comment

Originally posted by andrrei_ro View Post
                    Eu am gasit capota motor indoita si capota portbagaj zgariata pana la tabla..
                    pai sa`l prind pe ala care mi`a facut`o.. Ii dau cu ranga peste degete pana`i cad...Cu ce i`a gresit masina?
                    Sa nu va apucati sa va faceti dreptate singuri ca tot voi pierdeti.Cand l-ai prins, direct la politie cu el.

Comment

Da,,,dupa ce`i rup degetele si`l dau cu capu` de masina pana dispar zgarieturile si pana se indreapta capota il duc la politie..Ca aia ii dau amenda si atat...Ii prinde bine o cotonogeala mai serioasa..

Comment

Si eu am gasit astazi pe capoata fata doua infundaturi care cred ca provine de la niste prieteni prea buni la suflet.....
                        sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

Cateva poze cu capoata lovita.
                          Attached Files
                          sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

...Naspa...Si eu am gasit-o (dar nu mai am poze)acu cateva luni la aripa drepta fata...In spranceana...

Comment

Joia trecuta mi-au taiat doua cauciucuri in parcare. M-am bucurat ca nu mi-a zgariat-o sau lovit-o cu cauciucurile am rezolvat mai usor.
                              Loganul Meu !

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google