Nu credeam ca o sa ajung chiar eu in aceasta situatie dar asta e am patit-o. Vineri noaptea unul sau mai multii copii au trecut pe langa masina mea si s-au hotarat sa imi faca un tunning gratis desi eu unul nu ma gandisem la asa ceva. Dunga care au tras-o sa intins pana pe lampa de semnalizare stanga spate mi-am dat seama prea tarziu ca sa fac fotografii si de aceea au ramas numai poze cu dunga aia mica de sters sa sters foarte simplu cu apa calda pt ca indivizii nu si-au da seama ca vopseaua peste roua nu prea prinde. Dupa ce am intrat in casa avand vedere si in fata blocului si in spate am mers in bucatarie si am vazut ca in spate pe blocul E-10 are si el un tunning ieftin cu aceeasi vopsea cu care mi-au facut si mie. Aveti grija cei ce stati prin zona E-6 E-10.
Vandalismul Asupra Masinutelor Noastre
Collapse
X
-
Intr-adevar, este regretabil ca printre noi traiesc astfel de creaturi degenerate genetic care nu stiu ce inseamna respectul fata de bunul altuia.
Bine ca n-a fost mai rau. Un amic a gasit urme de adidasi pe capota si aripa indoita cum a fost lovita cu piciorul.Computer, did we bring batteries?... Computer?...
-
Originally posted by andrrei_ro View PostEu am gasit capota motor indoita si capota portbagaj zgariata pana la tabla..
pai sa`l prind pe ala care mi`a facut`o.. Ii dau cu ranga peste degete pana`i cad...Cu ce i`a gresit masina?
Comment
-
Cateva poze cu capoata lovita.sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Joia trecuta mi-au taiat doua cauciucuri in parcare. M-am bucurat ca nu mi-a zgariat-o sau lovit-o cu cauciucurile am rezolvat mai usor.
Comment
Comment