Exista o vorba veche care zice asa: "Pisica unde nu ajunge ii pute". Pacat de noi ca traim in tara asta de c...t .
Vandalismul Asupra Masinutelor Noastre
Collapse
X
-
Copii (de orice varsta) rasfatati, care nu stiu cum e sa muncesti, sa castigi un ban ca apoi sa vezi cat de repede se duce! Lipsa clara a educatiei si a oricarei urme de respect fara de munca. Ca de apreciere nici nu poate fi vorba. Cred ca cel mai rau lucru care l-ar putea pati ar fi sa munceasca pe bani putini si sa incerce sa se si intretina din banii aia. Atunci poate vor intelege ce investitie inseamna o masina, fie ea Dacie, BMW sau Bugatti.Last edited by ReBe; 7 October 2008, 20:44.Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
@TopCat: Daca au bani de dorguri, e clar ca sunt cam rasfatati si ca nu stiu valoarea banului... Si daca iau droguri, inseamna ca s-au saturat de prea mult bine... Deci... Pana la urma, tot cam p-acolo ajugem. Cert e ca, oricum am privi problema, cam la aceeasi ne uitam. Tine de educatie, valori, respect. Si mai ales de atitudinea parintilor si a anturajului.Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
Cand avea masinuta mea o saptamana am gasit-o lovita in parcare. Aripa stanga spate este lovita si in prezent. Adica de 4 luni. Nu avea casco atunci. Si am fost la dealer-ul de unde am luat-o ca sa o vopseasca. Mi-a zis ca ma costa 600 RON ca trebuie indreptata si vopsita toata piesa. Nu am fost atunci in alta parte pentru ca nu se gasea culoarea asta. Si m-am obisnuit asa, cu ea. Daca va intereseaza am sa revin cu poze.
scuze ca m-am bagat peste thread-ul vostru, dar am vrut sa imi zic off-ul.
numai bine!sigpic
Comment
-
Si eu am gasit anul trecut prin septembrie portiera dreapta spate infundata rau tare. Eram in vizita la cineva, in timpul unui meci de fotbal. A fost infundata de coltul unei masini, dar nimeni nu a vazut nimic... Macar sa fi lasat un nr de contact, ca nu platea el, platea rca-ul. Chiar daca bause ceva, nu aveam pretentii, mergeam chiar si a 2-a zi.... Nesimtirea e mare.
Comment
-
Tata la prins pe unul intr-o seara cand vroia sa puna cuie sub roata.
tata: - ce faci mah la masina la roata ?!
ala: - nimica sefu', mi-a scapat bricheta sub masina !
sub masina erau cuiele aruncate...
i-a tras o palma de la dat cu capul de usa..Pe care i-a facut o infundatura(toyota hilux)
Comment
Comment