Vandalismul Asupra Masinutelor Noastre

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Exista o vorba veche care zice asa: "Pisica unde nu ajunge ii pute". Pacat de noi ca traim in tara asta de c...t .
    sigpic

Comment

Copii (de orice varsta) rasfatati, care nu stiu cum e sa muncesti, sa castigi un ban ca apoi sa vezi cat de repede se duce! Lipsa clara a educatiei si a oricarei urme de respect fara de munca. Ca de apreciere nici nu poate fi vorba. Cred ca cel mai rau lucru care l-ar putea pati ar fi sa munceasca pe bani putini si sa incerce sa se si intretina din banii aia. Atunci poate vor intelege ce investitie inseamna o masina, fie ea Dacie, BMW sau Bugatti.
      Last edited by ReBe; 7 October 2008, 20:44.
      Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

Katalin ceva de genu` am avut si eu..Pe mijlocul capotei...E greu cu oamenii tampiti in ziua de azi..N`ai ce face...Doar daca ai garaj sau stai la curte

Comment

De traim in Romania.......
          sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

@ReBe:
            Copii rasfatati? Nu prea as crede. Mai degraba copii fara nici un capatai, facuti din alcool si droguri.
            Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Asta se poate intampla la fel de usor si in Anglia, Germania, USA si alte tari occidentalizate!Din pacate gradul de civilizatie se ia de la cel mai jos nivel, lucru unde noi nu stam bine.
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

@TopCat: Daca au bani de dorguri, e clar ca sunt cam rasfatati si ca nu stiu valoarea banului... Si daca iau droguri, inseamna ca s-au saturat de prea mult bine... Deci... Pana la urma, tot cam p-acolo ajugem. Cert e ca, oricum am privi problema, cam la aceeasi ne uitam. Tine de educatie, valori, respect. Si mai ales de atitudinea parintilor si a anturajului.
                Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

KaTaLyn imi pare rau ptr masina ta, inca nu am patit asa ceva pina acum la masinile care le-am avut...Poate nici la asta noua..
                  AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

De garib se mai intampla....
                    sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

Cand avea masinuta mea o saptamana am gasit-o lovita in parcare. Aripa stanga spate este lovita si in prezent. Adica de 4 luni. Nu avea casco atunci. Si am fost la dealer-ul de unde am luat-o ca sa o vopseasca. Mi-a zis ca ma costa 600 RON ca trebuie indreptata si vopsita toata piesa. Nu am fost atunci in alta parte pentru ca nu se gasea culoarea asta. Si m-am obisnuit asa, cu ea. Daca va intereseaza am sa revin cu poze.

scuze ca m-am bagat peste thread-ul vostru, dar am vrut sa imi zic off-ul.

numai bine!
                      sigpic

Comment

bogdan_1984 stai linistit ca nu ne-a deranjat off-ul tau, de aceea este deschis acest thread.

Comment

Si eu am gasit anul trecut prin septembrie portiera dreapta spate infundata rau tare. Eram in vizita la cineva, in timpul unui meci de fotbal. A fost infundata de coltul unei masini, dar nimeni nu a vazut nimic... Macar sa fi lasat un nr de contact, ca nu platea el, platea rca-ul. Chiar daca bause ceva, nu aveam pretentii, mergeam chiar si a 2-a zi.... Nesimtirea e mare.
                          GL-22-TOF

Comment

Nesimtire si hai sa zicem si nestire. Poate, vorba ta, era beat si nu si-a dat seama cand a lovit-o. Dar din cate mi-ai spus mie a fost lovita urat. Aici in cazul tau este nesimtire, dar in unele cazuri, zic eu, este si nestire.
                            sigpic

Comment

Stiu si eu sa fac diferenta intre nesimtire si nestire.

Cam asa arata DUPA ca am indreptat in mare parte tabla (dat jos fata de usa, impins, batut, etc) Restul s-a facut la service. Pret: 500 ron.
                              Attached Files
                              GL-22-TOF

Comment

Tata la prins pe unul intr-o seara cand vroia sa puna cuie sub roata.

tata: - ce faci mah la masina la roata ?!
                                ala: - nimica sefu', mi-a scapat bricheta sub masina !

sub masina erau cuiele aruncate...

i-a tras o palma de la dat cu capul de usa..Pe care i-a facut o infundatura (toyota hilux)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google