Vandalismul Asupra Masinutelor Noastre

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu mi-l imprumuti pe tatal tau?
    Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Mi`am luat si eu un mar (sau alt fruct mai tare) in portiera dreapta spate...Nu stiu cine ce si cum, eram in mers doar am auzit pocnitura..Asta e..Distrusi ce sa le faci
      fara linkuri externe in semnatura

Comment

Originally posted by TopCat View Post
        @ReBe:
        Copii rasfatati? Nu prea as crede. Mai degraba copii fara nici un capatai, facuti din alcool si droguri.
        Sau copii care nu gandesc si vor sa se dea mari prin faptele lor penibile
        sigpic
        !

Comment

Asta inseamna teribilism. Si nu dovedesc altceva decat PROSTIE
          sigpic

Comment

Mda... Parerea mea personala: copii fara educatie (pt ca invatamantul e la pamant definitiv), pensionari comunisti (care daca au stat intr-un bloc de o gramada de ani li s-a marit spatiul util al apartamentului si mai nou are si loc de parcare care cica-i apartine, dar astfel de lucruri se rezolva extrem de usor cu politia, mai ales cea comunitara), tzigani nenorociti calora le-a dat statul prea multe drepturi si in scurt timp din minoritate o sa devina tara lor etc. Cu alte cuvinte traim in scumpa si draga Rromanie. Oricum se pare ca ma numar printre norocosi momentan ca inca nu am gasit dungi de vopsea, urme de pasi sau indoituri pe ea, dar am si eu cateva liniutze cu ce a avut omu' mai aproape:chei , cuie etc. => cand ii prinde-ti rupeti-le picioarele sau montati-va camere care sa supravegheze parcarea.

Comment

Apropo de vandalism aseara cand am venit de la tara pe minunata dacie 1300 am gasit un scris frumos de creta cu numele ALIN (nu ca mai utilizeaza dacia ... O sa o duca pe la tara inainte de remat ) singuru Alin din zona e unu si tacso are un "minunat" BMW seria 3 (cred ca adus din Germania)

Comment

Poate e scris de altcineva ALIN. Ca sa va incurce pe voi doi.
                sigpic

Comment

Originally posted by vdmihai View Post
                  Sau copii care nu gandesc si vor sa se dea mari prin faptele lor penibile
                  Partea interesanta si penibila e ca chiar cred ca reusesc... :|
                  Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

Reusesc doar in fata celor care sunt la fel de idioti ca cei care fac tampeniile astea
                    sigpic

Comment

Cred ca daca scriu cu creta pe masina pe care eu faceam parkour pe capota si care nu a mai fost spalata de 1 an si ceva (ce a mai fost spalata cand ploua ) se cred smecheri

Comment

Eu m-am trezit cu geamul de la usa drepta spate zgariat cu cheia ,asa k ce sa mai zici ,macar daca geamu e murdar nu se vede prea tare

Comment

Eu am gasit capota lovita langa stergator
                          e nasol ca nici casco nu mai am
                          sigpic Alexandria

Comment

Pai daca ii prinzi sa nu ii bati ? Cu partea zgariata sau lovita sa ii bati ..... Ca oricum tre sa iti ia alta .....Daca nu iti ia ii dai mai tare macar sa sti ca nu mai poate fi folosita.....

Comment

O ghilotina ar trebui. Sa le ramana degetele sau picioarele langa masina pe care au zgariat-o sau lovit-o.
                              Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Problemele astea apar in toiul noptii cand lumea mai si doarme cel mai sigur este un calculator, un soft de supraveghere care sa inregistreze numai cand sesizeaza miscare si o camera cu infrarosii indreptata spre masina dar sa fiti atenti sa aiba un pic de raza pt a putea sa ia si eventual obiectele aruncate de la distanta.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google