Vandalismul Asupra Masinutelor Noastre

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Avand in vedere ca uni din noi nu parcam in acelasi loc in fiecare seara...Iti dai seama cate camere trebuie sa pun prin fata blocului
    fara linkuri externe in semnatura

Comment

Hai ca la tine o camera ar cam face fata...De pe balcon

Comment

Ne mobilizam viorelu si securizam parcarea de la biserica

Comment

La mine erau niste "karatisti" intr-o noapte si faceau o demonstratie lovind cu piciorul oglinda masinii mele(avea vreo 3-4 zile de can o luasem) (noroc ca era spre inchidere oglinda si nu s-a rupt),"bafta" lor/lui ca nu prea aveam somn,stateam pe geam si i-am vazut,am coborat ca vijelia si l-am batut pe cel care l-am prins mai ceva ca la militie(bataie cu strigaturi "nu mai da nene ca nu mai fac"),a avut noroc cu comunitarii ca l-au scapat,cred ca-l omoram in bataie(eram si putin sprituit).Acum mai nou mi-a disparut emblema fata DACIA si astept "vreun elev" sa-mi vanda vreuna ca ei au de vanzare si sa vezi bataia dracului ce si-o ia ca doar n-are masa fabrica de embleme acasa,tot ciordita e.Parca il si vad "nene stiu eu pe unu care are de vanzare ieftin",doamne ce i-oi croii.
          KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

Asa le trebuie sa se invete minte...La unele cazuri de boraci mai strica si parintii.

Comment

Pai sa o fure si parintii,ca nu invata odrasla sa mearga pe strada si dupa nu mai face copilul ca a vazut parintele cu ochii unflati

Comment

Pai daca vin si parintii dai si in ei ca nu stiu sa isi educe "puradeii"

Comment

Pai daca ar venii cu gura mare si-o iau si ei("cum dai tu ma in copilu meu ca e un baiat foarte cuminte ca el nu face dastea"),ca in romania mori cu legea in mana.Multi ma critica si-mi spun ca-mi fac multi dusmani,ca ma cam iau de pustii astia "smecheri".Nu stiu fratilor si noi am fost copii,adolescenti,aveam bun simt,respect dar ca descreeratii astia din ziua de azi nu cred ca mai exista,zici ca toata lumea e a lor,ca sunt cei mai tari,fac mizerie,galagie,scandaluri dar cand pica la interval "aoleo nenea nu mai da ca sa moara mama ca nu mai fac" le piere smecheria.

Comment

numele topicului ar trebui schimbat : "vandalism asupra vandalilor masinutelor noastre".
                    Bv domnilor, daca politia comunitara doarme, faceti corectie puradeilor de parinti parveniti.

Comment

Ce politie comunitara ca sunt niste nimicuri,se iau de batranele din piata care vand si ele o legatura de verdeata sau o sticla de lapte de pe un ziar si se dau mari legisti,daca te dai putin mai tare la ei o dau in balbaiala.Bani cheltuiti de stat degeaba cu acesti maimutoi cu baston la brau.Scuze de off topic.

Comment

Pai am si eu un "prieten" comunitar ... Pai a fost pe la scoala pe la mn .. Ii faceam CD-uri alea-alea ...... Nush el nu e chear cum il descrieti voi .. Da am venit acu niste agarici de comunitari ... Poti sa mori in fata lor batut ca ei nu ii fac nimic lu ala cere da in tine .... Poti sa furi de la magazin ca sta si citeste ziaru sau mai asculta muzica la telefon (voiam sa il injur da nu stiam la ce volum are muzica )

Comment

Nu ai ce sa faci.Nu militienii sunt de vina ci legea.Pentru orice nu exista decat amenda,iar daca nu o platesti vine la fisc.In concluzie,acea foaie de hartie e"igienica".Asa e in romanica.Pai in anglia am auzit ca nu termina de scris si tu esti la ghiseu sa o platesti.Inca e inchisoarea contraventionala in vigoare

Comment

Pai faza aci la scoala ..... Am zis cu un baiat sa ne prefacem ca ne batem in fata gardianului ... Ii dau un pumn mai tare Garcea nimic ... Imi da ala GHarcea tot nimic ... Pana la urma ma prefac ca fig .. Garcea sta si pleaca ... Nu a sarit sa zica dc va baterti sau altceva .. Deci si politaii de la politia comunitara sunt de vina ...

Comment

Originally posted by NPoWer View Post
                              Pai faza aci la scoala ..... Am zis cu un baiat sa ne prefacem ca ne batem in fata gardianului ... Ii dau un pumn mai tare Garcea nimic ... Imi da ala GHarcea tot nimic ... Pana la urma ma prefac ca fig .. Garcea sta si pleaca ... Nu a sarit sa zica dc va baterti sau altceva .. Deci si politaii de la politia comunitara sunt de vina ...
                              Pai sta sau pleaca?...
                              Eu cred ca a plecat sa stea...In alta parte.
                              Sau cine stie a plecat acasa sa sune la 112 de pe telefonul fix ca a incercat la statie dar nu avea butoane cu numere...Si prin alea de frecvente degeaba a format 112 ca nu raspundea nimeni
                              Din ciclul gardienii de ieri,comunitarii de azi.

Comment

De mine s-au luat ca am stat cu picioru` pe o banca, dar de uni la cativa metri departare care se injurau de mama focului nimic. De ce sa le faci!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google