Vandalismul Asupra Masinutelor Noastre

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

PACAT CA EXISTA ASMENEA "oameni'.
    CU CE IA SUPARAT MASINUTA.
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

Mi-e groaza sa ma gandesc cum as reactiona daca as gasi ceva la masina... Am fost amenintata la un moment dat ca mi se tai cauciucurile si numai cand am auzit , s-a lasat cu fulgere

Comment

Eu am patit-o cand aveam numere rosii...Doua lovituri de surubelnita...Una pe usa dreapta fata si alta pe aripa dreapta spate...

Comment

Ca ziceam...Saptamana trecuta dupa ce am spalat-o am gasit pe dreapta spate sus langa capota portbagaj , pe nervura aripii 2 apasaturi, se vede daca te uiti atent sau daca e masina curata. Nu am cum sa le scot, una am impins usor din portbagaj in afara si am mai estompat-o dar cealalta e exact pe dunga
          AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

Concluzie : nu iti mai speli masina asa des .. O speli de 4-5 ori pe anotimp ;) asa economisesti si bani si nici nu se vede apasatura ;)

Comment

Mie mi sau furat capacele din fata porti.
              Plus masina mazgalita cu carioci si alte culori. Era o scoala unde am parcat .
              ce sa le faci..Sa ii bagi la portbagaj paia mici ?

Comment

Atat au invatat de-acasa si de la scoala, atat au stiut sa faca pe strada... Educatie si respect zero.
                Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Merci, NPower nu m-am gandit la faza asta.....
                  AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

Eu cred ca daca tinerii din ziua de azi nu primesc destula atentie din partea parintilor care sunt foarte ocupati cu serviciul si vin destul de stresati de acolo casa le mai arda de iei, asa copii devin foarte libertini si cand fac cate o prostrie sar parintii s-ai apere ca de e baiatu sau fata lor pe vremea mea nu ca ar fii foarte indepartata imi luam o ciufulela de la ai mei de nu ma vedeam si cred ca nu sunt singurul care am patit asa ceva, desi nu sunt adeptul agresarii fizice cred ca ar face bine cate odata.
                    sigpic

Comment

Asa zic eu LuciBursuc06;) Eu iti dau dreptate ca in ziua de azi copii nu sunt supravegheati suficient x(

Comment

Chestia cu serviciul e o scuza prea ieftina. In primul rand multi parinti nu sunt ei insisi educati si nu sunt responsabili. Fac un copil, si apoi "las' ca doar creste singur" fara sa se gandeasca si cum creste...

Comment

La mine in scara se zgariau masini intr-o vreme.
                          Era un fel de gang,iar indiferent cine parca peste noapte se trezea dimineata cu zgarietura cat palma pe masina.
                          Eu am patit cu Dacia veche,Loganul nu l-am pacat acolo niciodata.
                          Chiar mie frica sa il parchez,dar mie si foarte frica de ce o sa i se intample persoanei care as prinde-o in flagrant facand lucrul asta.

Comment

N-ar fi rau se va organizati si sa faceti o panda intr-o noapte.

Comment

Pai am vrut sa montam camere ascunse.
                              Faza e ca mai nou nu se prea intampa nimic.
                              S-a mai potolit!
                              Oricum 2 suspecti avem noi.

Comment

Azi-noapte 20 de masini (inclusiv a mea) au fost vopsite cu spray de culoare rosie.
                                Eu am avut noroc ca am avut numai numarul pictat alti vecini au avut diferite cuvinte scrise direct pe masina(va dati seama si singuri ce cuvinte).
                                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google