Vandalismul Asupra Masinutelor Noastre

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mai ales acest caz trebuie reclamat la politie...neaparat
    Nu cu pande, batai sau alte...tratamente

20 masinute, pictate peste noapte, cahhh!!!
    Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

si din cate am inteles, nu numai masini au fost implicate, ci si usi de apartament. dar sa ne spuna mai bine Cristi_LCD
      sigpic

Comment

Trebuie reclamat la politie sa se faca ce?!?! Pana la urma tot noi trebuie sa ii gasim pe cei care ne vandalizeaza masinile...daca as prinde un d-asta cred ca i-as rupe degetele.
        Imi pare rau ptr ce s-a intamplat,sper sa rezolvati.
        1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

sa nu`i prinzi atunci si sa le rupi degetele? mama sa`l prind creca dau cu el de masina pana se duce tot spray`u...ce i`a facut masina aia? imi pare rau pt tine cristi

Comment

ultima postare pe acest thread sau cum ii zice e din 15 februarie ... nu pot decat sa ma bucur ca nici o masina nu a mai fost vandalizata
            Don't drive faster than your Guardian Angel can fly !

Comment

Poate au trecut la alte marci de masini.
              Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.

Comment

...sau lumea a fost ocupata cu remedierea rezultatelor asupra masinii in urma vandalizarii.
                Vandalism-nevandalism si eu am gasit acum cca o luna si jumatate o ditamai infundatura in aripa dreapta spate de parca cineva s-ar fi infipt cu capul in aripa dupa ce si-a luat avant.Fiindca s-a crapat si putin vopseaua pe marginea infundaturii,service a scris pe ea(bineinteles pe casco ca sa platim jumi-juma...vinovatul o avea DOMNUL grija de el)...asta numai dupa ce am fost la mare cu ea asa sa vada lumea ce tabla are Loganul
                Last edited by viorelu; 18 August 2009, 23:21.

Comment

pai la urma urmei stiti care e cheia ce rezolva problema? garajul ;) [ bineinteles ca si atunci poti sa ai probleme, insa nu stiu cat de mult se risca ]
                  " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Daca iti aproba in cazul zonei noastre D.A.G.L.-ul care se ocupa de spatiile de parcare.La mine nu s-a aprobat pe motivul ca este zona centralaEste careva din Br.care ma poate ajuta cu o vorba la cine trebuie?
                    Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.

Comment

• nu intreba aici, pt ca nu multi intra aici. mai bine intrebi pe sectiunea Braila
                      sigpic

Comment

• Cineva s-a oprit in bara spate a masinii mele. I-a ramas vopseaua gri pe bara mea. Cred ca o sa-mi incep sa notez numarul de inmatriculare a celui langa care parchez. Poate iese ceva si ii mai cumintim pe nesintiti.
                        Unu in parcarea la SELGROS a deschis usa fara sa-i pese ca o loveste pe a mea. A platit. L-am usurat de 100 lei.
                        LOGAN ABS+ 1,5 dCI/70 CP (12.2007)
                        CITROEN C1 1,0/68 CP (03.2010)

Comment

• cu 100 nu cred ca iti vopsesti usa...
                          eu nu notez nr de inmatriculare...eu le fac poze cu telefonul....ca sa am si 'dovada' .
                          pana acum nu mi-au lovit-o...bafta mea.
                          Da r mi-au zgariat si mie 3 portiere in fata casei..in 2-a reprize...(o data una...era masina aproape noua inca, pe celalalte 2-a in decurs de 4-5 luni).era sa uit...acu 2 luni max mi-au zgariat aripa spate rau de tot...si am lasat masina 5 minute in fata portii. in rest garaj.
                          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Originally posted by mumus View Post
                            cu 100 nu cred ca iti vopsesti usa...
                            eu nu notez nr de inmatriculare...eu le fac poze cu telefonul....ca sa am si 'dovada' .
                            pana acum nu mi-au lovit-o...bafta mea.
                            Da r mi-au zgariat si mie 3 portiere in fata casei..in 2-a reprize...(o data una...era masina aproape noua inca, pe celalalte 2-a in decurs de 4-5 luni).era sa uit...acu 2 luni max mi-au zgariat aripa spate rau de tot...si am lasat masina 5 minute in fata portii. in rest garaj.
                            SALUT si eu fac la fel poze dar degeaba.dimineata am facut poza la servici in parcare iar la terminarea programului am lasat-o in fata blocului longitudinal cu trotuarul dar transversal fata de locurile de parcare aflate de cealalta parte a drumului si dupa o juma de ora cand am iesit cu familia sa mergem la tara surpriza.... usa stinga spate infundata cu urme de vopsea alba.prinde orbul scoate-i ochii

Comment

• ultima 'patanie' si singura 'executata' de maini 'criminale', este furtul capacelului de la ventilul rotii spate, partea dreapta. asta e o ironie a sortii, ca masina parcata singura prin parcari prin oras nu prea sta, iar cam toata viata 'after road' si-o petrece in curte. culmea e ca am cautat azi ca prostu` niste capacele si nu am gasit, daca poti sa iti imaginezi asa ceva...o singura femeie zicea ca are, si cand mi-a dat ziceai ca e ventil de bicicleta...cand am bagat azot in roti am zis ca nu pun capacele verzi specifice, ca stiam ca se fura, si am zis ca e mai bine asa, sa nu bata la ochi. dar la ochiul cuiva tot au batut...zic mersi si ma rog sa nu patesc altele mai nasoale, cu toate ca ma astept sa se intoarca roata cu lovitul in parcare, intrucat masinuta are un antecedent cu fuga in parcare la...selgros (ca tot zicea cineva mai sus)
                              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Am reusit sa o patesc si eu in ajun de Craciun, am lasat masina pentru 20 min parcata in centru, pe o straduta si am gasit-o apoi cu capota infundata. curios nu sunt urme de zgarieturi dar capota este usor deplasata in sus, semn de o masina mai inalta si tampoane....nu stiu. am nevoie de sfaturi in privinta reparatiei , ambele lovituri sunt pe nervuri si nu se poate interveni (teoretic zic) pe dedesupt ptr ca sunt ramforsarile acelea de intarire.
                                in a 3-a poza se vede si deplasarea capotei cam 1 cm...
                                astept solutii pentru remedieri. multam. si sarbatori fericite tuturor fara evenimente!!
                                Attached Files
                                AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google