If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Semne bune anul are?Am parcare !Recent vecina s-a maritat si a cedat parcarea .Am scapat de probleme.Loganul si masina de servici le gasesc sterse de oglinzi,se arunca pietre dupa cainii comunitari(si nimeresc in masina).Intr-o zi stateam la geam si ma uitam cum parcheaza masina si poc in nr meu de la masina,cobor si il intreb ,ai atins-o?Raspuns :putin,ce sa fac unde sa o las.(fara cuvinte)
Am reusit sa o patesc si eu in ajun de Craciun, am lasat masina pentru 20 min parcata in centru, pe o straduta si am gasit-o apoi cu capota infundata. curios nu sunt urme de zgarieturi dar capota este usor deplasata in sus, semn de o masina mai inalta si tampoane....nu stiu. am nevoie de sfaturi in privinta reparatiei , ambele lovituri sunt pe nervuri si nu se poate interveni (teoretic zic) pe dedesupt ptr ca sunt ramforsarile acelea de intarire.
in a 3-a poza se vede si deplasarea capotei cam 1 cm...
astept solutii pentru remedieri. multam. si sarbatori fericite tuturor fara evenimente!!
acolo unde ai parcat , erau baieti veseli si tuciurii ? am impresia ca astia daca nu le dai o atentie , iti fac ei tie o atentie destul e nasoala.
asa a patit un unchi de al meu , si`a parcat masina unde bantuiau astfel de fenomene si nu le`a dat nimic.
si cand sa intors avea o urma de bocanc sub sigla de dacia by renault de toata frumusetea.
zona chiar linistita ca sa zic asa, in spatele principalei Bulevardului, ca era in ajun de craciun si orasul bara-la-bara....dar asta e...inca nu am facut nimic, ptr ca am inceput munca si ies dupa ora 16. o sa vad mai incolo cand o fii ceva timp
Aseara in Rahova a fost o "razie" privind stergatoarele auto.
Eu am ramas fara un stergator,un vecin fara amandoua,un altul tot ca mine cu unu singur si sigur au mai fost si altii dar nu i-am auzit.
Ai dracului nenorociti,,sa nu le zici,,ca te aduce in stare sau emancipat acu mai nou si fura un stergator de la o masina,alt stergator de la alta si tot asa.
Probabil ca actioneaza asa ca sa nu stea prea mult pe langa masina si sa riste sa fie prins.
Aveam unele de silicon care stergeau impecabil si imi pare rau de ele(le aveam de 1 an de zile).....Dar de aici in colo nu o sa mai pun din astea scumpe ca ramai fara ele rapid.
Asa ca am fost azi la Real si am luat unele de 8 lei bucata asemanatoare ca sa nu mai imi para rau de ele.
Of Doamne,,,,daca as pune mana pe unul din asta care fura,forteaza butuci,zgaraie masina,etc..Da-mi Doamne unul din asta te rog mult ca sa ma razbun pe el...Te rog!!!
asa te fac nenorocitii astia sa mai pierzi niste bani pe care poate vroiai sa ii folosesti pentru altceva
da asta e!
vorba lu badea"traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul"
Salutare all si eu am patit-o stau in Rahova mai precis pe margeanului am venit de la munca seara si a doua zi cand sa plec cu masina portierele dreapta infundate cu o dunga alba pe ele...vreau sa precizez ca,cand am parcat masina la locul ei nu se afla nici-o masina in partea dreapta era liber si nici numai e loc de a parca vreo masina ca este o straduta...in fine pana la urma mi lea facut taicamiu
Aseara in Rahova a fost o "razie" privind stergatoarele auto.
Eu am ramas fara un stergator,un vecin fara amandoua,un altul tot ca mine cu unu singur si sigur au mai fost si altii dar nu i-am auzit.
Ai dracului nenorociti,,sa nu le zici,,ca te aduce in stare sau emancipat acu mai nou si fura un stergator de la o masina,alt stergator de la alta si tot asa.
Probabil ca actioneaza asa ca sa nu stea prea mult pe langa masina si sa riste sa fie prins.
Aveam unele de silicon care stergeau impecabil si imi pare rau de ele(le aveam de 1 an de zile).....Dar de aici in colo nu o sa mai pun din astea scumpe ca ramai fara ele rapid.
Asa ca am fost azi la Real si am luat unele de 8 lei bucata asemanatoare ca sa nu mai imi para rau de ele.
Of Doamne,,,,daca as pune mana pe unul din asta care fura,forteaza butuci,zgaraie masina,etc..Da-mi Doamne unul din asta te rog mult ca sa ma razbun pe el...Te rog!!!
iti recomand sa te muti si tu intr-un cartier mai civilizat
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment