Vandalismul Asupra Masinutelor Noastre

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cred ca acele infundaturi s-ar putea scoate cu niste ventuze si alea cum isi pun taximetristii sigla cu "TAXI"

Inclin sa cred ca la tine nu e facuta de masina ci mai sigur de o persoana rau intentionata care s-a urcat pe capota cu picioarele.

Comment

• Semne bune anul are?Am parcare !Recent vecina s-a maritat si a cedat parcarea .Am scapat de probleme.Loganul si masina de servici le gasesc sterse de oglinzi,se arunca pietre dupa cainii comunitari(si nimeresc in masina).Intr-o zi stateam la geam si ma uitam cum parcheaza masina si poc in nr meu de la masina,cobor si il intreb ,ai atins-o?Raspuns :putin,ce sa fac unde sa o las.(fara cuvinte)
      AC/DC- RIDE ON

Comment

• Daca alea in poza erau urme de picioare se cunostea totusi o zgaraietura ceva acolo.
        Mai degraba cred ca este fundul unei persoane ffffff GRASE.

Comment

• Originally posted by garib1973 View Post
          Am reusit sa o patesc si eu in ajun de Craciun, am lasat masina pentru 20 min parcata in centru, pe o straduta si am gasit-o apoi cu capota infundata. curios nu sunt urme de zgarieturi dar capota este usor deplasata in sus, semn de o masina mai inalta si tampoane....nu stiu. am nevoie de sfaturi in privinta reparatiei , ambele lovituri sunt pe nervuri si nu se poate interveni (teoretic zic) pe dedesupt ptr ca sunt ramforsarile acelea de intarire.
          in a 3-a poza se vede si deplasarea capotei cam 1 cm...
          astept solutii pentru remedieri. multam. si sarbatori fericite tuturor fara evenimente!!
          acolo unde ai parcat , erau baieti veseli si tuciurii ? am impresia ca astia daca nu le dai o atentie , iti fac ei tie o atentie destul e nasoala.
          asa a patit un unchi de al meu , si`a parcat masina unde bantuiau astfel de fenomene si nu le`a dat nimic.
          si cand sa intors avea o urma de bocanc sub sigla de dacia by renault de toata frumusetea.

Comment

• Din fericire nu avem asa ceva dar tot iesim cu masinile julite.

Comment

• sau doi pumni,rau se face imediat,ce nenorociti!

Comment

• zona chiar linistita ca sa zic asa, in spatele principalei Bulevardului, ca era in ajun de craciun si orasul bara-la-bara....dar asta e...inca nu am facut nimic, ptr ca am inceput munca si ies dupa ora 16. o sa vad mai incolo cand o fii ceva timp
                AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

• Orice tinichigiu o poate indrepta...o sa strecoare o tija intre dublura si panou exterior ;)

Comment

• eu am gasit-o in parcare cu geamul din spate spart
                    ce sa le ceri....
                    noroc ca am avut folie si nu s-a raspandit prin masina)

Comment

• Operatiunea ""Stergatorul""

Aseara in Rahova a fost o "razie" privind stergatoarele auto.
                      Eu am ramas fara un stergator,un vecin fara amandoua,un altul tot ca mine cu unu singur si sigur au mai fost si altii dar nu i-am auzit.
                      Ai dracului nenorociti,,sa nu le zici,,ca te aduce in stare sau emancipat acu mai nou si fura un stergator de la o masina,alt stergator de la alta si tot asa.
                      Probabil ca actioneaza asa ca sa nu stea prea mult pe langa masina si sa riste sa fie prins.
                      Aveam unele de silicon care stergeau impecabil si imi pare rau de ele(le aveam de 1 an de zile).....Dar de aici in colo nu o sa mai pun din astea scumpe ca ramai fara ele rapid.
                      Asa ca am fost azi la Real si am luat unele de 8 lei bucata asemanatoare ca sa nu mai imi para rau de ele.
                      Of Doamne,,,,daca as pune mana pe unul din asta care fura,forteaza butuci,zgaraie masina,etc..Da-mi Doamne unul din asta te rog mult ca sa ma razbun pe el...Te rog!!!

Comment

• asa te fac nenorocitii astia sa mai pierzi niste bani pe care poate vroiai sa ii folosesti pentru altceva
                        da asta e!
                        vorba lu badea"traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul"

Comment

• Salutare all si eu am patit-o stau in Rahova mai precis pe margeanului am venit de la munca seara si a doua zi cand sa plec cu masina portierele dreapta infundate cu o dunga alba pe ele...vreau sa precizez ca,cand am parcat masina la locul ei nu se afla nici-o masina in partea dreapta era liber si nici numai e loc de a parca vreo masina ca este o straduta...in fine pana la urma mi lea facut taicamiu
                          Last edited by MoTzY13; 18 February 2011, 01:16.

Comment

• Originally posted by Ivan Marian View Post
                            Aseara in Rahova a fost o "razie" privind stergatoarele auto.
                            Eu am ramas fara un stergator,un vecin fara amandoua,un altul tot ca mine cu unu singur si sigur au mai fost si altii dar nu i-am auzit.
                            Ai dracului nenorociti,,sa nu le zici,,ca te aduce in stare sau emancipat acu mai nou si fura un stergator de la o masina,alt stergator de la alta si tot asa.
                            Probabil ca actioneaza asa ca sa nu stea prea mult pe langa masina si sa riste sa fie prins.
                            Aveam unele de silicon care stergeau impecabil si imi pare rau de ele(le aveam de 1 an de zile).....Dar de aici in colo nu o sa mai pun din astea scumpe ca ramai fara ele rapid.
                            Asa ca am fost azi la Real si am luat unele de 8 lei bucata asemanatoare ca sa nu mai imi para rau de ele.
                            Of Doamne,,,,daca as pune mana pe unul din asta care fura,forteaza butuci,zgaraie masina,etc..Da-mi Doamne unul din asta te rog mult ca sa ma razbun pe el...Te rog!!!
                            iti recomand sa te muti si tu intr-un cartier mai civilizat

Comment

• Dupa 1 an si ceva de zile imi dai si tu quote la postul ala
                              Abia acum imi recomanzi treaba asta...o sa vin peste tine in Apusului

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google