Camere Fixe Active Si Posibile A Fi Activate In Romania!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

O alta posibilitate de informare

Si inca o chestie ce functioneaza, un fisier *.kml pentru Google Earth. Visualizare in camp real. Se deschide direct daca aveti instalati Google Earth-ul. Merge super
    Last edited by lupulucian; 25 October 2008, 22:30.

Comment

Cel mai bine cumparati un gps si ati scapat de griji. Arata camere fixe cat si camere mobile.
      Upadeturile se fac tot dupa net.

Comment

Salut.Am si eu o intrebare pentru cunoscatori.Am fost de curand in brasov-deva.Nu stiam ca sunt camere radar.Intrebarea e:risc sa primesc vreo amenda acasa sau nu sunt active camerele.Ma refer la portiunea sibiu-sebes,dus intors.Nu mai tin minte cu ce viteza mergeam,chiar nu-mi aduc aminte.Mersi
        Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

Ai citit cumva toate posturile din subiectele in care ai postat aceeasi intrebare?Sigur gaseai ceva interesant...
          sigpic

Comment

Originally posted by lupulucian View Post
            O alta posibilitate de informare

Si inca o chestie ce functioneaza, un fisier *.Kml pentru Google Earth. Visualizare in camp real. Se deschide direct daca aveti instalati Google Earth-ul. Merge super
            Intr-adevar,e tare chestia cu Google Earth.
            Mersi lupulucian.
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

@Alex21:
              dar nu te ajuta in cazul radarelor mobile.
              Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Bagi si detector...
                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Cred ca harta de pe Google cam dezinformeaza. Speedcam e una, camera de supraveghere a traficului e alta. Acolo sunt toate bagate la speercam.
                  A se lua in seama fisierele atasate de lucialina.

Comment

Originally posted by valeriuciprian View Post
                    Harta cu radarele fixe din Romania gasiti aici .
                    Mie sincer sa fiu mi se pare mai usor de folosit harta din link-ul de mai sus si din poza de mai jos...
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

Vazand harta pe google am inghetat. Pe rutele care circul zi cu zi (si in mare majoritate peste limita legala) sunt o multime de puncte. Cineva poate sa ma ajute cu o explicatie, care este radar, care este camera de supraveghere video?
                      Radarele GATSO deja cunosc dar ce sunt LSRM, CVST, Rdr_mob ?
                      Rdr_mob vine de la radar mobil, deci punctul acela unde putem intilni cel mai des pe omul legi ?

Comment

Pe omul legii il poti intalni oriunde cu un radar mobil. Eu l-am intalnit chiar intr-un satuc pe o sosea secundara. Deci nu se poate anticipa.
                        Harta Google nu arata doar speed-cam-urile ci si camerele de supraveghere a traficului. Alea n-au radar.

Comment

Astazi au fost montate doua camere pe E85 in localitatea Golesti la 2 km de Focsani,pe sensul de mers catre Suceava si una la iesire din Focsani catre Bucuresti.
                          LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

In atentia celor ce tranziteaza judetul Vrancea, pina acum au functionat doar doua camere video, la Pufesti si Dumbraveni; de la miezul noptii trecute, alte cinci camere vor filma soferii care vor depasi viteza regulamentara in comune. Cele cinci camere video au fost montate in localitatile Golesti – 2, Dumbraveni (acum sunt 2), Haret si Calimanesti.
                            Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google