Camere Fixe Active Si Posibile A Fi Activate In Romania!!!
Collapse
X
-
Salut.Am si eu o intrebare pentru cunoscatori.Am fost de curand in brasov-deva.Nu stiam ca sunt camere radar.Intrebarea e:risc sa primesc vreo amenda acasa sau nu sunt active camerele.Ma refer la portiunea sibiu-sebes,dus intors.Nu mai tin minte cu ce viteza mergeam,chiar nu-mi aduc aminte.MersiLogan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete
Comment
-
Originally posted by lupulucian View Post
Mersi lupulucian.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Cred ca harta de pe Google cam dezinformeaza. Speedcam e una, camera de supraveghere a traficului e alta. Acolo sunt toate bagate la speercam.
A se lua in seama fisierele atasate de lucialina.Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
Vazand harta pe google am inghetat. Pe rutele care circul zi cu zi (si in mare majoritate peste limita legala) sunt o multime de puncte. Cineva poate sa ma ajute cu o explicatie, care este radar, care este camera de supraveghere video?
Radarele GATSO deja cunosc dar ce sunt LSRM, CVST, Rdr_mob ?
Rdr_mob vine de la radar mobil, deci punctul acela unde putem intilni cel mai des pe omul legi ?
Comment
-
Pe omul legii il poti intalni oriunde cu un radar mobil. Eu l-am intalnit chiar intr-un satuc pe o sosea secundara. Deci nu se poate anticipa.
Harta Google nu arata doar speed-cam-urile ci si camerele de supraveghere a traficului. Alea n-au radar.Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
In atentia celor ce tranziteaza judetul Vrancea, pina acum au functionat doar doua camere video, la Pufesti si Dumbraveni; de la miezul noptii trecute, alte cinci camere vor filma soferii care vor depasi viteza regulamentara in comune. Cele cinci camere video au fost montate in localitatile Golesti – 2, Dumbraveni (acum sunt 2), Haret si Calimanesti.Zambeste, maine poate fi mai rau!
Comment
Comment