Logan De Politie 11mii De Euro

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Daca pretul este nejustificat de scazut (la Logan ). Faza cu fondurile alocate e adevarata dar nu despre aceste doua chestiuni e vorba aici. Oricum din cate stiu nu s-a tinut nici o licitatie. Au facut o smecherie de genul negociere directa mai mult ca sigur. Apropo pe langa Dacia "cojones" are si Hyundai dar in alt caz.
    Si eu am inteles ca obiectiile lui Base au fost ca echipamentul de 40.000 de euro este disproportionat cu valoarea masinii (11000 de euro) cu alte cuvinte pe o masina asa ieftina de ce se pune echipament asa de scump.
    Oare in cei 40000 de euro intra si valoarea politistilor? Ca daca da inseamna ca valoarea echipamentelor este mai mare ca astia au valoare negativa .
    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Masinile sunt Laureate, Berlina si MCV, cu accesorii direct montate, de aia sunt 11.000 euro. Restul, sunt umflate preturile.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Oricum restul nu au legatura cu Dacia . Si mai mult ca sigur la restul este tras tunul cel mai puternic.
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Si modelele sunt Ph1, nici macar Ph2...

Comment

Pai cica doar sistemul de avertizare (girofaruri + sirena) a fost evaluat la aproape 3000 Euro.
            Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Am citit intr-un ziar online ca politia o sa fie dotata cu x3 x5 honda crv si inca niste masinute. Tot in acest ziar am inteles asa.

1.6 pt politia rutiera 71000e
              1.5 pt politia rurala 52.000e

Comment

Nu ma va mai faceti griji au fost facute magarii grosolane insa si masuri s-au luat.Tcomai am vazut la pro tv ca sefu MIRA la demis pe sefu politiei romane ca urmare a "coordonarii nesatisfacatoare a achizitiei a 300 de masini dacia Logan"

Comment

Pai l-a demis,dar banii unde s-au dus?Chestia cu demisu' e praf in ochi.Adevaratii vinovati unde sunt?Daca era un om obisnuit il piteau imediat,dar asa,un sef MIRA ne multumim doar sa-l demitem.
                  Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

S-a suspendat si contractul cu AGER Leasing, masinile nici nu au fost fabricate.

Comment

S-au intamplat lucrurile astea cu demisul, anchetatul si suspendatul contractului doar pt ca s-a facut valva in mass media. Daca nu se facea ce bine era de ei
                      fara linkuri externe in semnatura

Comment

Si pana la urma o sa se ramana tot la vechile Ambiance-uri...

Comment

COTIDIANUL16.10.2008

Italienii îşi dotează maşinile de poliţie la preţuri de zece ori mai mici decât o face Poliţia Română. Ministrul de Interne a decis ieri suspendarea „afacerii Logan“, iar patronul care a câştigat licitaţia arată cu degetul către IGP.

Ministrul de Interne, Cristian David, a cerut ieri conducerii IGP suspendarea contractelor de achiziţie de autospeciale. Decizia face parte din măsurile dispuse de către Corpul de Control al ministrului de Interne, în urma verificărilor efectuate asupra modului în care s-a desfăşurat licitaţia. Ministrul de Interne a trimis ieri concluziile raportului Corpului de Control la DNA, care va extinde cercetările.

Gheorghe Popa, şeful Poliţiei Române, a declarat ieri că serviciile speciale ale instituţiei nu au sesizat nici un fel de încălcări ale legii în contractul de achiziţii de maşini.
                          Attached Files

Comment

Originally posted by alexcump View Post
                            Am citit intr-un ziar online ca politia o sa fie dotata cu x3 x5 honda crv si inca niste masinute. Tot in acest ziar am inteles asa.

1.6 pt politia rutiera 71000e
                            1.5 pt politia rurala 52.000e
                            Asta e Romania. Sa vedem ce penalizari va trebui sa fie platite sin banii publici din cauza rezilierii contractului.

Comment

La chestia asta ma gandeam si eu.
                              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

'searrraaaa,maaaama ce va pulaneste de-acuma politia ca nu le mai ia MIRA logan,pai nu v-ati prins ca diferenta inseamna manualele si trainingul pentru organe,ca trebe sa stie si ele sa se dea cu masini?
                                ...Si in final,dupa cum vad eu lucrurile,se prea poate ca la politie sa se cumpere masini mai scumpe printr-o firma a cuiva mai agreat ca nu o sa dea statul,bietul,bani pe masini romanesti si sa se prinda toti amarastenii ca adaosul e mare.Ce ma,vreti sa plateasca politicianul afisele si campania? Ca acusi-acusi incepe.
                                Domnu' sonykel,iertati caterinca mea,dar toata politia e o caterinca la adresa noastra.Promit solemn ca nu mai postez pe threadul asta nimic pana cand politia nu va fi dotata cu masini mai scumpe cu "dotari " cel putin la fel de scumpe.Ca sa mai zica prostimea ceva gen 100000 euro un vw passat?
                                Au revoir,manca-ti-as.
                                Last edited by bbogdan; 19 October 2008, 20:22. Reason: gramatica,biata

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google