Dacia Isi Intrerupe Patru Zile Productia

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dacia Isi Intrerupe Patru Zile Productia

Activitatea de productie a Dacia va fi intrerupta temporar in zilele de 30, 31 octombrie si 13, 14 noiembrie 2008, ca urmare a necesitatii de adaptare a programului de fabricatie la cererea comerciala, a anuntat producatorul. Fabricatia de piese de schimb, activitatea anumitor sectoare ale Uzinei Mecanice, cea a centrului CKD, precum si expeditiile de vehicule vor continua fara intrerupere, a adaugat compania.

Dacia produce zilnic circa 1.350 de masini, astfel ca dupa zilele de intrerupere productia Dacia va fi cu circa 5.000 de unitati mai mica per total. Dacia a produs in primele noua luni la Mioveni circa 71.000 de masini Logan sedan, 76.000 Logan MCV, 35.000 Sandero si cate 5.700 unitati Logan VAN si Logan Pick-up.

Renault isi inchide sapte zile uzinele din Franta
    Miscarea nu este o surpriza ci se leaga de anuntul facut astazi de grupul mama, Renault, care isi va inchide pentru cel putin o saptamina toate uzinele din Franta pentru a-si ajusta productia la cererea tot mai scazuta. Uzinele vor intra in somaj tehnic incepind de saptamina viitoare, a declarat pentru AFP Fabien Gache, reprezentant al sindicatului.

Renault are uzine la Mans, Flins, Cleon, Douai si Sandouville. Constructorul francez se confrunta cu scaderi ale vinzarilor, la fel ca aproape toti marii jucatori din piata auto. Renault are 80.000 de anagjati la uzinele din Europa si va reduce cu 6.000 numarul lucratorilor, cea mai afectata tara fiind Franta.
    Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

E si normal, atata timp cat numarul comenzilor a scazut, sa se inchida fabrica temporar. Livrarile nu vor fi afectate.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

So? What` the point ? :P
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Ca au produs prea multe masini si nu mai au spatiul sa le depoziteze Era si de asteptat ca asa o sa se intimple de la criza creditelor.
        Decit sa opreasca activitatea pentru citeva zile, mai bine renuntau temporar la schimbul 3 si tot acolo ieseau ;)

Comment

Asta se intampla mereu in pragul iernii...Scad comenzile...Acum a coincis si cu criza economica...

Comment

Exact asa cred si eu.

Comment

Originally posted by ROAD EMPIRE View Post
              71.000 de masini Logan sedan, 76.000 Logan MCV, 35.000 Sandero si cate 5.700 unitati Logan VAN si Logan Pick-up.
              MCV power....

sigpic

Comment

Sunt 2 cauze care ar trebui sa-i ingrijoreze pe cei de la Dacia:
                1. Dobanzile mai mari la credite, precum si inasprirea conditiilor de acordare a lor. De exemplu: Eu am luat credit auto de la BRD in iunie 2006 cu 8,9%, iar acum m-am trezit ca am 12,15%.
                2. Invazia de masini second hand din acest an, relativ ieftine.
                Acestea vor avea ca efect reducerea productiei si sa speram ca nu va duce si la somaj pentru unii dintre angajati!
                Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

Tu ai credit cu dobanda fixa sau variabila
                  ???

sigpic

Comment

Am credit in lei cu dobanda variabila! Si-mi pare rau ca am ales BRD!

Comment

Valeriu...Eu am credit in lei cu dobanda fixa si cand am facut creditul BRD-ul avea cea mai avantajoasa oferta(iunie 2007) la tine nu era la fel?Ma refer la oferta...
                      sigpic

Comment

Pai nu stiu dece regreti ca ai ales brd ar trebui sa regreti ca ai ales dobanda variabila...

sigpic

Comment

Da probabil mai erau si alte variante mai bune, cel putin in 2007 s-au luat creditele mai avantajos dar la alte banci.

Comment

Sa revenim la subiect...Ce rezolva daca o inkide cateva zile?
                            io as propune sa o inkida si mai mult,dar in acest timp sa nu faca altele ci sa le verifice pe celelalte ca sa nu zica dupa aceea ca nu are cricul ca la carte,ii cade aripa sau nu stiu ce...Sa fie multumit clientul si astfel isi face mai multi..Corect?:P\

Eu propun sa scrii normal nu mirc...
                            Last edited by SoNyKeL; 27 October 2008, 08:26.
                            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Salut.
                              Asa E VOm Sta Acasa O Parte Dintre Noi.
                              Departamentul Presaj[unde Lucrez] Va Lucra In Ziua De Joi 30 Oct[maine] - E Adevarat Doar O Parte Din Din Liniile De Fabricatie.
                              Si Asta Pt. A Asigura Livrarile Catre Centrul Iln-ckd Mioveni.

In Ziua De 31 Oct. Vam Sta Si Noi Acasa.
                              Platiti Comform Ccm-cu 85%+bon De Masa.

In Zilele Ce Vor Urma Se Va Stabili Daca Vom Lucra Sau Vom Ramane Acasa.
                              Platiti Comform Ccm.

E Vorba De 13-14 Noiembrie.
                              Va Salut.

Si Referitor La Calitatea Masinilor Logan E Foarte Buna.
                              De Ce Va Dati Cu Presupusul Uni Dinte Voi.[daca Nu Stiti Ce Se Intimpla]
                              Evident Mai Sunt Si Exceptii.
                              Se Intimpla Si La Case Mai Mari.
                              Va Salut.
                              Last edited by andrei; 29 October 2008, 17:44.
                              Un Logan----YNG-----
                              Numai bine.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google