Originally posted by valeriu61
View Post
Dacia Isi Intrerupe Patru Zile Productia
Collapse
X
-
-
"Astăzi este prima zi când Uzinele Dacia îşi întrerup producţia. Din lipsă de comenzi, uzinele îşi reduc activitatea şi trimit angajaţii acasă cu 85% din salariu, anunţă RTV.
Dacia a redus nivelul producţiei planificat pentru acest an cu 50.000 de unităţi, ca urmare a scăderii cererii, pe fondul crizei economice.
Totuşi, directorul general al companiei, Francois Fourmont, a dat asigurări că uzina nu e afectată prea grav de criza mondială.
Angajaţii vor avea liber astăzi, mâine şi pe 13 şi 14 noimebrie.
Cu toate acestea, oamenii spun că nu se tem pentru locurile lor de muncă.
Muncitorii de la Dacia sunt optimişti în ceea ce priveşte viitorul uzinelor şi spun că vor trece cu bine de această perioadă, aşa cum au mai trecut şi de altele"
astia zic ca din lipsa de comenzi .. nu prea imi vine sa cred ca inca lumea sta dupa eleDegeaba gandesti daca esti prost!
Comment
-
Da la oamenii de la faur s-a gandit cineva? Voua v-a pasat cand s-a ainchis? Sau vi se rupe ca sunteti din mioveni si nu va afecteaza......Vlabil pentru alte zeci de uzine si combinate din tara asta.
oricum daca vor sa o inchida definitiv , crezi case vor gandi la oamenicare lucreaza, ma refer la cei de la renault...Se vor gandi la buzunarul lor.
asa cum s-au inchis multe fabrici si aoamenii aia de acolo n-au murit, asa se poate inchide si dacia, se va gasi de lucru si pentru angajatii disponibilizati......
si in ultimul rand, daca ati fi 2 prieteni care lucrati acolo si ep unul l-ar da afara iar celalalt ar ramane....Crezi ca celui cu job i-ar pasa de celalalt disponibilizat?
asa in teorie toti suntem niste idealisti..Dar practica ii omoara ep romani.....Din pacate.
Comment
-
Eu unu sunt mai optimisi si vad partea plina a paharului...
dacia sunt singurii care inchid doar cateva zile altii o saptamana 2 sau mai mult...
si ca se vorbea de inchis , pai mie nu-mi convine... Eu de unde imi voi cumpara al2lea logan??? Sau de unde imi voi cumpara al treilea logan???
si.... daca dau faliment , twety mai vii la mare???
sigpic
Comment
-
Nu aveti ma voi norocul asta...Nu se inchide fabrica asa usor...
Sonykele la mare tot o sa vin...Si cu izmenele rupte...
Kandrrei...
D-fens se pare ca esti tot mai atasat de fabrica in ultima vreme
Intr-adevar se va intrerupe activitatea 3 saptamani..Insa angajatii vor fi platiti cu 85%.
Comment
-
In comunicat se vorbea de ajustarea productiei de masini. Da KAndrrei tu poti sa vorbesti , esti din Bucuresti si gasesti mai usor de lucru . Eu am lucrat la Aro , habar nu ai ce greu e sa gasesti un post bine platit in Campulung ( PS. Printre altele, jumatate din productia pe care o facem pleaca spre Dacia )
Comment
-
Originally posted by madi View PostIn comunicat se vorbea de ajustarea productiei de masini. Da KAndrrei tu poti sa vorbesti , esti din Bucuresti si gasesti mai usor de lucru . Eu am lucrat la Aro , habar nu ai ce greu e sa gasesti un post bine platit in Campulung ( PS. Printre altele, jumatate din productia pe care o facem pleaca spre Dacia )
dar asa suntem noi romanii...Ne plangem de mila dinainte sa ni se intample ceva, iar daca acel lucru chiar se intampla, asteptam sa vina lume sa ne mangaie frumos pe cap si sa ne incurajeze , eventual sa ne dea ceva ajutoare.
eu is de principiul ca atata timp cat sunt sanatos pot sa imi gasesc si in alta parte de lucru.
voi credeti ca acolo unde lucrez eu e ca la stat? In nici un caz. Azi poti sa vii la munca si a doua zi sa ta trezesti ca e suna vreun sef sa-ti zica sa nu mai vii lamunca< nu mai are vantu bani, chef, sa plateasca atatia oameni>...Si nu sunt singurul..Asa e cam prin orice televiziun sau radio privat < cu exceptia tvr>.Last edited by NerviiMei; 10 November 2008, 21:29.
Comment
Comment