Cash 10350, no comment
Cum Ati Achizitionat Loganul?
Collapse
X
-
Cand am luat eu masina (iulie 2006) creditele auto erau numai cu avans. Si cum nu am avut avansul, am luat credit de nevoi personale. Ceva mai mult decat pretul masinii, sa ajunga si pentru alte cheltuieli (inmatriculare, asigurari, etc). Ma am de platit vreo 92 rate. Pretul masinii a foat 8250 eur = 29.800 ron (laureate plus)
Comment
-
Primul F1 1.6 MPi pe care l-am luat in 2006 a costat 8080E am platit cash (inmatricularea si celelalte acte pe vremea aia m-au mai dus 500E cu tot cu CASCO!!!) . F2 tot 1.6 MPi dar cu GPL LandiRenzo din uzina a costat 9480E am platit tot cash + inca 500E taxe si casco trimestrial s-au cam scumpit chestiile1.6 MPi Icy White
Comment
-
Cash, in jur de 30.000-31.000 lei.
Comment
-
Parerea mea !
Originally posted by bogdan_1984 View PostIn ziua de azi, ai rate, nu mai ai bani de altceva
Problema la credite nu e sa le optii , ci sa poti sa le platesti si sa nu depaseasca 1/3 din venituri. Deci , daca ma insor , rata o sa scada sub 1/3 din veniturile familiale )
Si in calculul asta am trecut doar veniturile garantate prin salar, ce castig in plus , e bani de bere si tigari )
Comment
Comment