Cum Ati Achizitionat Loganul?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cash 10350, no comment
    Oamenii normali invata din propriile greseli; oamenii destepti invata din greselile altora.sigpic

Comment

Credit auto.Am vrut casco neaparat si banca te obliga sa-l faci si e mai ieftin asa.
      CT-97-VIPsigpic

Comment

Prin banca,in rate.Daca aveam in mana 9000E,nu-mi luam Logan,ci ceva SH.
        @bbogdan: bafta cu ratele.E foarte aiurea.Platesti de-ti vine rau,eu sunt pe la a 12-a.
        sigpic

Comment

In 2006 prin programul RABLA iar diferenta cash. Logan Laureate Plus 1.4MPi 313 milioane. De la IPSO otopeni.
          Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic

Comment

Credit bancar.

Comment

Originally posted by tTrust View Post
              Credit de consum ,cred k la asta se refera un credit la banca
              Credite la banca sunt amandoua si cel de consum si cel auto. Diferenta este ca la cel auto pui gaj masina si cred ca ai o rata a dobanzii mai mica.
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Cand am luat eu masina (iulie 2006) creditele auto erau numai cu avans. Si cum nu am avut avansul, am luat credit de nevoi personale. Ceva mai mult decat pretul masinii, sa ajunga si pentru alte cheltuieli (inmatriculare, asigurari, etc). Ma am de platit vreo 92 rate. Pretul masinii a foat 8250 eur = 29.800 ron (laureate plus)
                GL-22-TOF

Comment

Primul F1 1.6 MPi pe care l-am luat in 2006 a costat 8080E am platit cash (inmatricularea si celelalte acte pe vremea aia m-au mai dus 500E cu tot cu CASCO!!!) . F2 tot 1.6 MPi dar cu GPL LandiRenzo din uzina a costat 9480E am platit tot cash + inca 500E taxe si casco trimestrial s-au cam scumpit chestiile
                  1.6 MPi Icy White

Comment

8050 euro cash + inmatricularea si CASCO full. A fost cadou de nunta.

Comment

Credit auto pe 6 ani (22900 lei parca).

Comment

Cash 8700 euro.
                        I HAVE A !sigpic
                        fara linkuri externe in semnatura

Comment

Cash, in jur de 30.000-31.000 lei.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Credit auto+un mic avans(pt rate mai mici)cam 7600 E....Romanul e obisnuit cu ratele,in ziua de azi nu ai rate,nu ai nimik!!!

ABS+ DECEMBRIE 2007

Comment

In ziua de azi, ai rate, nu mai ai bani de altceva
                              sigpic

Comment

Parerea mea !

Originally posted by bogdan_1984 View Post
                                In ziua de azi, ai rate, nu mai ai bani de altceva
                                Nu e chiar asa ma. Eu am cumparat-o prin credit auto, fara avans, pe 10 ani , cand am cumparat-o aveam salariu de 1000 Ron/luna , acuma am 1500Ron/luna, rata este 540 Ron. Daca creste salariu , rata nici macar nu o sa o mai simti, iar peste vreo 5 ani , cand o sa ai salariu in euro, o sa ti se para chiar mica rata )
                                Problema la credite nu e sa le optii , ci sa poti sa le platesti si sa nu depaseasca 1/3 din venituri. Deci , daca ma insor , rata o sa scada sub 1/3 din veniturile familiale )

Si in calculul asta am trecut doar veniturile garantate prin salar, ce castig in plus , e bani de bere si tigari )

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google