Un sondaj ca oricare altul.
Unde Petreceti De REVELION
Collapse
X
-
Unde Petreceti De REVELION
16Mai bine dorm!12.50%2Acasa cu mama si tata.12.50%2Acasa la un prieten31.25%5In aer liber(pe partie,in Pta Revolutiei etc).18.75%3La restaurant.18.75%3In club.6.25%1The poll is expired.
Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpicTags: None
-
Ai uitat sa pui "la munca"...Nu votez ca nu e!
Originally posted by X@by View PostLa o cabana in munti la aer liber si curat:P , si ii super fain!!!!! Nu vacini NO COMMENT pentru muzica.
Lucrez acolo unde muncesc,unde sunt angajat,unde imi petrec mare parte din sarbatori si acolo de unde imi vine leafa...e flux continuu...nu spun ca fac reclama si iar se completeaza vocabularul forumului cu inca un "badword"...cine cauta gaseste...parca am postat acum vreo luna intr-un thread dedicat meseriilor.Last edited by viorelu; 27 October 2008, 14:51.
Comment
-
Eu il petrec alaturi de colegii de serviciu. Inchiriem un local si ne distram la maxim, asa am facut de vreo 3 ani incoace si asa vom face si anul asta. Nu imi place sa merg la un restaurant de fite si sa nu cunosc, sa nu pot face o gluma cu nimeni... asa noi ne cunoastem foarte bine si ne simtim bine impreuna...Last edited by dani p; 27 October 2008, 18:23.niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
Comment
-
Voi sunteti nebuni...Pai deja planuri de revelion?Stai frate ca mai sunt 2 luni..Eu unul nu stiu ce fac maine..Sa ajungem sanatosi pana atunci...Dar asa ca idee unde e chef" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Originally posted by tzony_18 View PostVoi sunteti nebuni...Pai deja planuri de revelion?Stai frate ca mai sunt 2 luni..Eu unul nu stiu ce fac maine..Sa ajungem sanatosi pana atunci...Dar asa ca idee unde e chefMai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic
Comment
-
La BUSTENI ,dragilor ,io i crap si muierea ii asaza............
Comment
Comment