Unde Petreceti De REVELION

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Unde Petreceti De REVELION

Un sondaj ca oricare altul.
    16
    Mai bine dorm!
    12.50%
    2
    Acasa cu mama si tata.
    12.50%
    2
    Acasa la un prieten
    31.25%
    5
    In aer liber(pe partie,in Pta Revolutiei etc).
    18.75%
    3
    La restaurant.
    18.75%
    3
    In club.
    6.25%
    1

The poll is expired.

Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic

Nu-mi convine nici o varianta, asa ca nu votez. Astept sa se faca sondaj pentru pastele de anul viitor.
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Originally posted by vitriol View Post
      Nu-mi convine nici o varianta, asa ca nu votez. Astept sa se faca sondaj pentru pastele de anul viitor.
      Nu vrei sa il faci tu?

Comment

Unde o fi numai distractie sa fie
        sigpic
        !

Comment

La o cabana in munti la aer liber si curat:P , si ii super fain!!!!! Nu vacini NO COMMENT pentru muzica.
          I HAVE A !sigpic
          fara linkuri externe in semnatura

Comment

Ai uitat sa pui "la munca"...Nu votez ca nu e!
            Originally posted by X@by View Post
            La o cabana in munti la aer liber si curat:P , si ii super fain!!!!! Nu vacini NO COMMENT pentru muzica.
            Fara vaci?...nasol rau de tot
            Lucrez acolo unde muncesc,unde sunt angajat,unde imi petrec mare parte din sarbatori si acolo de unde imi vine leafa...e flux continuu...nu spun ca fac reclama si iar se completeaza vocabularul forumului cu inca un "badword"...cine cauta gaseste...parca am postat acum vreo luna intr-un thread dedicat meseriilor.
            Last edited by viorelu; 27 October 2008, 14:51.

Comment

Da unde lucrezi ca si de revelion esti la munca??
              I HAVE A !sigpic
              fara linkuri externe in semnatura

Comment

Esti mecanic de locomotiva? Lucrezi la RATB sau la o staie PECO??? Nasol de tine.

Comment

Mai rau!...Maistru intr-o rafinarie OMV...si tocmai anul asta s-a nimerit sa fiu"the night shift" de anul nou
                  Last edited by viorelu; 27 October 2008, 16:50.

Comment

Eu il petrec alaturi de colegii de serviciu. Inchiriem un local si ne distram la maxim, asa am facut de vreo 3 ani incoace si asa vom face si anul asta. Nu imi place sa merg la un restaurant de fite si sa nu cunosc, sa nu pot face o gluma cu nimeni... asa noi ne cunoastem foarte bine si ne simtim bine impreuna...
                    Last edited by dani p; 27 October 2008, 18:23.
                    niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

Voi sunteti nebuni...Pai deja planuri de revelion?Stai frate ca mai sunt 2 luni..Eu unul nu stiu ce fac maine..Sa ajungem sanatosi pana atunci...Dar asa ca idee unde e chef
                      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Originally posted by tzony_18 View Post
                        Voi sunteti nebuni...Pai deja planuri de revelion?Stai frate ca mai sunt 2 luni..Eu unul nu stiu ce fac maine..Sa ajungem sanatosi pana atunci...Dar asa ca idee unde e chef
                        mai sunt 2 luni, dar trec al naibii de repede!

Comment

Acasa !!!!

Comment

La BUSTENI ,dragilor ,io i crap si muierea ii asaza............
                            http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

Probabil.. La restaurant, la ziua unui prieten nascut pe 31 decembrie.
                              numar secundele

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google