Facultati

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Facultati

Sunt in a 12 a ( vine bacu ) si trebuie sa ma gandesc la o facultate..As vrea prin bucuresti si astfel cer ajutorul vostru..Sa imi ziceti o facultate care nu necesita invatat mult ( daca se poate deloc ) ... Glumeam) si ieftina si care sa fie utila pentru ca , cunosc multi care au facut degeaba facultate si se apuca de alta...Si sa nu ma intrebati ce vreau sa urmez pentru ca nu stiu..Stiu ca mai este un thread cu tema "la ce facultati sunteti"..Dar aici as vrea si sa le "descrieti"...Despre ce e vorba,ce specializari,ce examene trebuie sa dau..Etc..Apropo sunt la mate info...Si am mai vazut ca mai sunt de 18 ani,deci presupun ca-s a 12 a si ei..
    astept
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Nu vrei medicina? Te indrum eu.
    Daca nu vrei sa inveti mult, si sa faci ceva dupa: finante banci, marketing. ( la particulare).

Comment

Nu-l asculta fugi de medicina, eu am dat de vreo 5 ori anatomia
      sigpic

Comment

Pai e foarte greu sa iti recomande cineva ceva daca tu chiar asa habar nu ai... Utila ca utila dar daca nu iti intra tie in bibilica nimic din domeniul respectiv? Iti dau un sfat... Gandeste-te la materiile care ti-au placut cel mai mult, fa un top de macar 5 si gandeste-te ce facultati le pot dezvolta... Si dupa gandeste-te care din ele poate oferi ceva profitabil, placut, sigur sau orice altceva ce cauti tu defapt. Daca nu vrei sa inveti nici macar pentru admitere, atunci nu te astepta la prea multe, eu zic ca 12 ani de scoala merita si ei macar un examen la sfarsit in care sa dovedesti ca nu ai pierdut timpul. Dar ti-am zis , te sfatuiesc sa te gandesti bine, sa zicem ca faptul ca ai deschis un thread e un pas :-P in ceea ce priveste ' sa fie ieftina ' iarasi, daca inveti, poti intra la buget si e alta viata
        poate daca ne scrii aici cam ce ti-ar placea... Poate te putem ajuta mai mult

Comment

Cezar ms dar nu medicina ) sunt afon de`a binelea
          administratie publica sau finante banci..Cam in perimetrul asta :P
          ce sa spun...Mai astept "oferte" :P ... Dar de`acu maine ca trebe sa ma scol de dimineata tare )
          Last edited by Tudor; 28 October 2008, 01:44.
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Eu iti recomand snspa pentru administratie dar daca cumva te decizi pentru finante, fa un efort si invata pentru ase. Nu te baga la private ca bati drumul degeaba pana la bucuresti.

Comment

Cand eram a 12 a si asteptam bac-ul (nu ala de treci Dunarea cu el ) ma gandeam la o facultate care sa nu implice matematica. Cu matematica am fost certat de cand ma stiu, mai ales cu algebra si analiza. Geometria pot sa spun ca mi-a placut. Asa ca am ales facultatea de drept si am scapat definitiv de mizeria aia de matematica. E o facultate frumoasa care pot sa spun ca mi-a placut, dar e si mult de invatat. A fost cel mai bun compromis pe care il puteam face. Acum depinde si de ce vrei tu, decat sa faci ceva ce nu-ti place si sa nu se lipeasca nimic de tine mai bine nu mai faci nici o facultate, pentru ca azi nu se mai uita nimeni la ce hartie ai si la ce nota e pe ea, ci la ce stii sa faci.
              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Ba sa sti ca foarte multa lume iti cere hartia. Cu cat mai multe hartii cu atat mai bine. Eu timp de 2 luni am incercat sa-mi gasesc un job ... Si tare am regretat ca nu am facut un ECDL sau un CISCO sau CPI-ul sau ca mi-am amanat CAE-ul. In 2009 o sa incerc sa-mi iau cat mai multe hartii. Angajatorul se uita in primul rand la hartii ... Eu de exemplu le am cu PC-urile ( Hardware, Software si tot ce-ti mai trece prin cap de la retele la siteuri ) ... Ehh nimeni nu ma vrut, desi eu stiam meserie, dar nu am o hartie care sa ateste cunostintele mele.

Tzony, vitriol are dreptate ... Daca vrei o facultate cat de cta buna ... Aia e DREPTUL. Dar daca o faci si vrei sa scoti un ban din ea aia nu inseamna ca te opresti brusc, adica ti-ai luat licenta si gata or sa curga bani. Dupa licenta te asteapta un Master, Cursuri post-universitare si chiar IMM-ul ( asta o sa fac eu ) ... Altfel ai facut 4 ani DEGEABA !!! ... Eventual doar ca sa ai o facultate ... O hartie. Persoane licentiate in drept sunt sute, chiar mii !!! ... Si cred ca 60% din ele nu urmeaza o cariera bazata pe facultatea care au terminat-o.

Sau SNPSA-ul. ( Ai incredere in ce iti zice playmo ... nici in cele mai adanci ganduri nu o sa-ti dai seama unde invata ea acuma )
                Last edited by SilviuB; 28 October 2008, 09:44.

Comment

Pe mine m-a pus naiba sa fac si Informatica si exact ca si colegul Vitriol, am urat mereu matematica datorita profesorilor pe care i-am avut in Generala si Liceu...Ironia a facut ca in facultate cel mai de treaba profesor sa fie cel de matematica si ca sa fiu si ontopic, pentru Tzony, alege-ti o facultate care sa nu necesite sa-ti pui mintea la contributie foarte mult ci ceva de tocit: Drept, Turism, Integrare Europeana, Administratie Publica!Trebuie insa sa te previn ca orice ai alege tot te vei izbi de unele materii nasoale si care nu au nici o treaba cu profilul respectiv, spre exemplu eu am facut Drept Comercial la profil informatic insa mi-a placut ca , cu cat scriai mai multe cu atat se marea nota...Important era sa scrii mult
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Daca te descurci cu matematica poti sa incerci ASE. Chiar nu e asa mult de invatat.
                    numar secundele

Comment

Originally posted by gogoasha69 View Post
                      Nu-l asculta fugi de medicina, eu am dat de vreo 5 ori anatomia
                      si sunt si salarii mici...In schimb spaga e mare...Depaseste salariul de cateva ori

Comment

Io pot sa ma bag in seama ca am ceva experienta ... Am dat la medicina acu 2 ani si am intrat ... Dar cand am vazut ce manarii se faceau de la examenul de admitere mi-a trecut ... Nu ai vrea sa sti ... Cu matematica pot iar sa-mi dau cu parerea pentru ca sunt anu 2 la mate-info si ... Daca nu iti place matematica si daca nu ai cunostinte de programare io zic sa fugi iar ... Incearca un AR (auto)
                        sigpicMy ride

Comment

Initial voiam inginer auto..( asa se cheama nu?? )..Dar am inteles ca e nasol rau pentru ca ai mate ( si fizica parca ) mult mult muuuuuult...Si io m-am saturat de mate ca am mama de mate ..
                          multam de sfaturi..Ceilalti de 18 ani nu se baga ?

Comment

Si eu am avut ambii parinti profesori de matematica dar in clasa a 10-a am renuntat la mate info si am trecut la socio umane , si sunt foarte multumita de alegera facuta
                            ia-ti si tu o zi in care sa stai si sa te gandesti bine si decide-te... Nu merge asa sa vrei ceva dar sa renunti ca nu iti place nush ce... Nu e asa simplu si daca vrei ceva neaparat mai bine te folosesti de mama ta sa te ajute cu matematica

Comment

Imi plac incurajarile pe care le dati lui tzony: mergi la ase ca nu e mult de invatat, mergi la drept ca acolo esential e sa scrii ceva pe foaie ca sa treci...
                              Suntem pe cale sa ajungem o natie de licentiati fara ca majoritatea sa fi vazut vreun manual.
                              Cartonul ala are si el rolul lui, insa nu e totul. Daca ar veni la mine cineva sa-l angajez, dupa ce-l ascult sa-mi spuna ce stie sa faca, il pun la practica.
                              Cartonul e util in sistemul bugetar, insa ca intri acolo trebuie sa ai un spate foarte maaaaaare.
                              Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google