Facultati

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Greu este sa te decizi unde sa mergi la facultate!

Comment

• Eu m-am dus aici la Ingineria si protectia mediului in industrie.
      Sper sa o termin cu bine
      sigpic
      !

Comment

• @radu2008
        Deoarece esti in clasa a 12 a si inca nu te-ai hotarat daca sa urmezi o facultate de profil umanist, in speta Academia de Politie, sau real, Petrol si Gaze, situatia nu este tocmai ok. Nu mai ai timp foarte mult pentru invatat, sau poate esti doxa si la mate-fizica si la istorie-romana. Pune mana si hotaraste singur ce vrei sa faci in viata si nu cauta sfaturi pe forumuri de la niste tipi pe care nu-i cunosti decat dupa ce nick si-a ales fiecare.

Comment

• Ce ziceti de Universitatea Tehnica Cluj sectia Autovehicule rutiere?Intreb si eu : ce poti iesi de acolo? ..pe site n-am gasit nu stiu ce informatii.Multumesc .Precizez ca sunt la Mate Info,profil real.
          Cumpar volan de Duster

Comment

• sofer cu diploma...
            nu va inteleg de ce va cautati meserii dupa cat de mult se cauta meseria respectiva, s-ar putea sa aveti surpriza sa nu se mai caute defel pana terminati facultatea si atunci ce faceti? intr-o vreme era la moda sa te faci avocat, apoi doctor, apoi economist, apoi inginer...ideea e ca dupa cativa ani de "moda" se satureaza piata pt un timp si atunci ce faceti? o sa ziceti ca nu v-ati aleas bine facultatea? faceti, domnilor, ce va place, orientati-va spre ceea ce v-ar atrage pe termien lung, chit ca se cauta sau nu.
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by Seba View Post
              daca nu simti nimci placut cand stii ca ai facut tu becul ala sa se aprinda, mai bine du-te la sport sau filozofie atunci
              clar !! daca nu e mandru atunci, sigur o sa guste filosofia unde defapt doar de transpunerea in metafizic e vorba. bravo mah

oricum sunt de acord cu ce s-a zis mai devreme. faceti o facultate CARE VA PLACE, dar ganditi-va si daca meseriile posibile dupa terminarea facultatii VA PLAC.
              exemplu: pot sa va placa limbile straine si sa urmati o facultate pentru asta dar poate nu aveti nicio tangenta cu predatul, cu statul ore in sir si tradus samd.

=> asta mi se pare un aspect mult mai important decat ' daca se cauta sau se castiga bine '. sunt si astea de luat in considerare, dar n-ar trebui sa fie prioritare, dar nah cu criza...

Comment

• Mai bine cauti ce-ti place.Uite, eu am terminat anul asta, Facultatea de Utilaj Tehnologic din cadrul Universitatii de Constructii Bucuresti, titulatura de inginer....si pana acum (din septembrie pana in 3 noiembrie cat e azi) nimic nu am gasit, numai tepe, numai salarii de jegosi, cu masina proprie sa umblii u.....rahaturi.Sper ca de la anul va merge totusi mai bine piata muncii.... Acum 2-3 ani,imi povestea un fost absolvent al aceleiasi facultati, ca imediat cum a terminat facultatea, deja avea 3 oferte de job-uri, si job-uri serioase....insa, vremurile s-au schimbat, si pana si o facultate grea, apreciata, ajungi sa o faci degeaba....asa ca eu zic sa te gandesti bine ce vei face.Succes
                Logan Ambition 1.6 8V

Comment

• Pana la urma Electrotehnica suna cel mai ok... Dar ie multa mate si nu ne place :-s Ceva asemanator? Sa se bazeze mai mult pe info, daca trebuie combinata cu ceva, atunci cu fizica mai bine decat cu matematica... O solutie de compromis? O idee noua? Orice?

PS: Ce gasesc in Bucuresti pe germana? (Si nu, nu vreau sa aud Litere!)
                  Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

• daca vrei sa faci info si fizica, dar fara mate, o sa iesi strungar cofetar din facultatea aia, in cazul ca o s-o termini. adica o sa intelegi dedesubturile evenimentelor dintr-o masinarie cam cat intelege un tamplar betiv din versurile lui bacovia puse pe muzica lui beethoven si cantate de adrian copilu' minune
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• N-am zis ca n-o inteleg, am zis ca nu-mi place Dac-as invata-o, as intelege-o...

Comment

• Originally posted by radu2008 View Post
                        Eu nu vreu la jandarmi vreu la politie sunt mai multe specialitati politie,jandarmi si pompieri!
                        La politie se intra greu...ca sa nu zic imposibil...daca nu ai cunostinte in domeniu nu ai nici o sansa sa intri.

Comment

• Am auzit si eu asta dar incercarea moarte nu are!

Comment

• Judecand dupa unele exemplare de absolventi de Politie cu care am avut de-a face, s-ar spune ca e nevoie de talent si vocatie pentru meseria asta. E cam ca la Basescu: ca sa traiesti bine trebuie mai intai sa te nasti prost.

Comment

• Originally posted by ReBe View Post
                              N-am zis ca n-o inteleg, am zis ca nu-mi place Dac-as invata-o, as intelege-o...
                              Orice profil real ai alege nu prea scapi de matematica :-)

De ce nu incerci si la Universitate, te profilezi pe informatica aplicata: programare de microcontrollere in AI (si nu numai). La noi la UVT (Univ. de Vest Timisoara) avem o astfel de specializare in cadrul disciplinei de AI (Artificial Intelligence). Avem si echipamente DAR din pacate nu avem studenti doritori :-(
                              E ceva de viitor si foarte interesant. Alcatel/Siemens/TRW recruteaza astfel de experti in programarea MC-urilor.

Nu stiu la Univ. Bucuresti cum sta treaba dar ar trebui sa aibe ceva asemanator.

Depinde ce-ti place sa faci mai departe. Ahh si nu te bloca din cauza matematicii ca nu e dracul asa de negru. :P Nu e chiar asa de grea cum spun unii

S.
                              I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

• M-am facut inginer constructor in devenire! Voi?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google