Te rog nu generaliza.
Facultati
Collapse
X
-
Originally posted by TopCat View PostImi plac incurajarile pe care le dati lui tzony: mergi la ase ca nu e mult de invatat, mergi la drept ca acolo esential e sa scrii ceva pe foaie ca sa treci...
Suntem pe cale sa ajungem o natie de licentiati fara ca majoritatea sa fi vazut vreun manual.
Cartonul ala are si el rolul lui, insa nu e totul. Daca ar veni la mine cineva sa-l angajez, dupa ce-l ascult sa-mi spuna ce stie sa faca, il pun la practica.
Cartonul e util in sistemul bugetar, insa ca intri acolo trebuie sa ai un spate foarte maaaaaare.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Playmo mama este profesoara la generala de mate..Tata e la liceu dar nu de mate si bunicamea a fost doar invatatoare..Nu ma pot ajuta foarte mult..Raman la mate info..De-acu mai am juma de an si termin si sper sa iau atestatul(care apropo ajuta la ceva?Eu stiam ca da...Ma refer la locuri de munca)
la Drept nu prea as vrea...Nu cred ca m-as descurca..Oricum ma mai interesez
Apropo: e vreo diferenta intre invatatul la distanta si cel la zi?adica daca afecteaza diploma,cursuri etc..stiu ca cel la distanta e cam nasol ca trebuie sa cumperi cursuri parca..intreb de curiozitate :PLast edited by Tudor; 28 October 2008, 16:23." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Tzony, mai stiu eu pe unul de nu-i placea matematica si-a ajuns inginer4 ani de zile am mancat matematica si fizica pe paine, sub diferite denumiri. Dar in esenta tot mate era. Eu zic sa te hotarasti sa faci ceva ce-ti place. Daca inca nu esti hotarat, mai gandeste-te cam ce tia-r placea sa faci si mergi pe aia. Ce pot sa-ti zic e ca orice facultate se poate termina fara prea mari eforturi. Sincer, nu cred ca exista la noi scoala pe care cu minim de efort sa n-o poti termina cu bine. Apropo, mie nu-mi pare rau ca am facut ani de zile matematica ce-o uram la inceput. Are rostul ei bine definit, doar ca tu la nivel de liceu nu-l intelegi acum, dar cerde-am ca iti deschide mintea, te ajuta sa te organizezi...E benefica intr-un final
cat despre cartonul ala de la sfarsit...Are si n-are valoare. Depinde cu cien dai interviul. Nu conteaza notele, conteaza sa ramai cu ceva in cap dupa ce termini facultatea. Mai vb daca vrei, mai multe...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Sunt de acord cu Seba. Important e sa faci ceva ce te pasioneaza. De exemplu eu sunt la electronica iar in primul an am facut matematici pana m-am saturat. Dar pe masura ce inaintezi lucrurile devin tot mai interesante. Depinde mult si de profesorul care preda un curs, daca stie sau nu sa capteze atentia, sa trezeasca interesul studentilor etc.Resoftari, leduri, activari functii, etc... in Cluj si Maramures.
Comment
-
In legatura cu matematica: mi-a placut pana in clasa a 8 a..Imi placea foarte mult,dar din a 9 a mi s-a scarbit..Poate ca si din faptul ca am o profesoara nasoala rau in cele mai mult cazuri..
acu sa ma gandesc ce ma pasioneaza..Hm`..Statul degeaba si aruncarea cu privirea)..
serios vorbind: mi-ar place ca inginer auto .. Sau sa lucrez la o banca de exemplu..La un birou..Chestii de astea..
ps: seba plec plec) depinde: daca vinu e bun nu mai scapi de mine
)
ps 2: ceilalti de varsta mea chiar nu va bagati deloc?Sau n-aveti curaj)
" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Atunci alegerea optima ar fi : finanate banci, management, fac de transporturi ( din politehnica), turism...
PS: @razzvan: teorie intensa faci decat in anii preclinici ( adica primii 2), urmatorii 4 se fac strict la patul bolnavului. Si da , ai dreptate, se invata mult. ( sigur nimeni nu vrea medici prost pregatiti).
Comment
-
Dar din pacate sunt medici prost pregatiti...Ms
apropo: threadul asta nu e facut doar pentru mine,ci pentru mai mult ce doresc sa urmeze o facultate :P" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Invat dar nu chiar sa nu am timp sa ies afara,sa stau pe net..Invat 5 minute pe zi
stiu pe unu care invata la 12 noaptea...:| atunci chiar cand randamentul e minim :|
Radu parca avea 18 ani :P el e primu` care imi vine in minte" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
Comment