Facultati

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Opteaza pentru o facultate de viitor. Eu am terminat mediu. Si este, foarte, de viitor.
    sigpic

Comment

tzony_18 sayz:
      invat dar nu chiar sa nu am timp sa ies afara,sa stau pe net..Invat 5 minute pe zi
      stiu pe unu care invata la 12 noaptea... :| atunci chiar cand randamentul e minim :|
      Radu parca avea 18 ani :P el e primu` care imi vine in minte

(nu-i mai merge netu'... )
      Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

Mda...Imi mergea asa penal netul incat nici google-ul nu imi incarca :|
        mc Rebe..
        deci cred ca la finante banci o sa ma orientez...Cel putin asa cred acum.
        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Mare grija ce-ti alegi...Sunt facultati pe care daca le termini ramai doar cu patalamaua...In rest nu poti profesa pentru ca oferta de munca este cu mult peste cerere: Marketing, finate-banci, Drept, turism, relatii internationale!
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Nu era invers? cererea peste oferta de munca ?

Comment

La oferta locurilor de munca m-am referit, da am inversat dar intelegi ce-am vrut sa zic!Sunt foarte multi absolventi in segmentele mentionate si astfel se satureaza!Ajungi sa termini facultatea si chiar daca esti competent nu mai are cine sa te angajeze!Toti viseaza sa iasa din facultate direct manager cu masina si telefon
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Sunt constient de faptul ca nu ies din facultate si ma angajez si primesc 1000 epuroi salariu.Dar vreau sa am ajute facultatea asta...Sa ma pot angaja si in alta parte daca nu imi convine undeva..Bine asta in timp , nu in decurs de cateva zile )
                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Repet , tre sa si inveti pentru asta

Comment

Originally posted by tzony_18 View Post
                    Invat dar nu chiar sa nu am timp sa ies afara,sa stau pe net..Invat 5 minute pe zi
                    stiu pe unu care invata la 12 noaptea...:| atunci chiar cand randamentul e minim :|
                    Radu parca avea 18 ani :P el e primu` care imi vine in minte
                    Depinde cum iti inveti organismul si totodata de ceea ce faci in timpul zilei. De exemplu, mie mi-era mai usor sa invat noaptea, avand in vedere ca mergeam la cursuri si mai si munceam pentru a-mi suplimenta veniturile.
                    Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Randamentul la mine cand e maxim e in jur de orele 4-6-8 ...Ala de care ziceam se culca de la 2-3 pana seara,dupa ce doarme ca porcu iese afara si face orasu de`a lungu si de-a latul cu un prieten de-al lui dupa care se pune la invatat...
                      eu am incercat pe la ora 3 noaptea si nu merge )
                      nah nu stiu..Mai astept si opiniile celor care urmeaza sa faca o facultate
                      multam frumos celor ce m-au sfatuit

Comment

Ai zis ca inveti 5 minute pe zi... De unde stii ca dai randament maxim intre 4-6-8?

Comment

) glumeam :P
                          in general nu invat mult...Dar si cand ma apuc :-"

Comment

La marketing faci microeconomie, finante, matematici aplicate in economie, economie europeana, marketing, management, limba straina la greu si cel mai usor ed.Fizica. Orarul este destul de flexibil (cel putin asa e la mine). Nu e greu .... Dar nici foarte usor. Bafta in alegerea pe care o sa o faci. Eu sunt student la FSEGA Cluj-Napoca la Babes Bolyai. La bucuresti nu stiu cum sta treaba dar nu poate fi prea diferit. Bafta!
                            Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

...

In legatura cu Medicina, pentru ca spunea cineva: Medicina nu este o facultate cu care sa te joci. Fiindca dupa aceea, daca reusesti sa o termini cu spagi ajungi sa te joci si cu viata si sanatatea oamenilor.
                              Medicina o faci cand esti pasionat si iubesti oamenii. Stiti ce inseamna un diagnostic gresit, cat chin pentru bolnavi, cati bani cheltuiti si cate suferinte intutile, pentru un incompetent care a facut Medicina pentru ca ... Sunt spagi mari? Sa te joci cu viata si sanatatea oamenilor nu e ok si sa iei exact de la cei mai amarati oameni, cei care si asa sufera e un pacat mortal.

Daca omul are aplecare pentru un domeniu tehnic eu i-as sugera sa se duca la subingineri, sau alta chestie cu constructiile, ceva care sa ii si placa si sa se caute pe piata muncii.

Comment

@r3duc mc pentru informatii
                                @toba eu iubesc doar fetele ) :P

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google