Facultati

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@playmo: nu fii rea acuma, nu-s toti asa...Ceva ma gandesc ca tot le place..
    serios, ma refer la materiile de la scoala....
    @floryn: n-ai vrea sa vezi cati cu diplome ajung la interviuri de ti-e frica sa-i intrebi ceva...Nu stiu in alte domenii, dar la ingineri am ajuns sa urasc sa ma trimita seful la interviuri ca nu aveam ce discuta cu 3 din 4...Desi daca e s-o luam drept, vina nu e a copiilor, e in mare parte a anturajului (colegi, familie, profesori) care nu le deschide ochii la nimic. Nu poti sa vezi altceva si nu stii sa vezi altceva cadn de mic esti prostit de sistem si lasat la voia sortii, intr-un fel. Destul de putini reusesc sa se extraga din "turma" si sa se uite un pic din afara la lumea din jur.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Pai si n-am inteles cum adica nu e vina lor , pai si aia care reusesc sa se 'extraga din turma' ce , au meritul ca au reusit nu ? Dar daca nu reusesti , esti scuzat ? Omfg.

daca nu vreti sa invatati, nu faceti facultate.
      daca se baga careva la o meserie care implica viata altor oameni , si nu e serios, sper sa se darame facultatea pe el.

Comment

Cred c-ai prins ideea si incercam sa zic ca nu-i doar vina lor. Nu au o scuza pe chestia asta, evident ca nu.
        zi-mi tu o meserie care nu presupune interactiunea mai devreme sau mai tarziu cu oamenii? Orice actiune, in orice chestie, pana la urma se rasfrange asupra unor oameni; ca medic esti in prima linie, ca inginer constructor, de exemplu, linia a 2-a, orice ai face, pana la urma trebuie sa faci constient de faptul ca in orice moment un parinte sau sotia/sotul, copilul tau poate avea de suferit de pe urma actiunii tale.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Oricum Seba, eu as scoate profesori din paranteza aia. Sa luam de exemplu pe cei de la facultati. Pai ei incearca sa-ti preadea "X" materie , dar daca nu ai cu cine.... Adica nu poti construi un acoperis la casa fara sa ai pereti si fundatia , nu-i asa? Iar pereti si fundatia asta , iar nu-i vina la profi, ca dintr-o clasa de copi pe vremea mea, erau cca 80% care intradevar "construiau" . Porblema ca dupa revolutie , invatamantul sau mai bine zis interesul pentru carte a avut o evolutie "free fall" , si are in continuare . Dar sa gasit un tap ispasitor: nu sunt fonduri,scoli darapanate, etc.
          Cu stima, FLO.
          , sunt cu ochii pe voi !
          :thumbsup:

Comment

hai sa fim seriosi ca sunt si "pedagogi" ce n-au ce cauta in sitemul de invatamant. Prn simplul fapt ca-i trec pe toti de mila sau ca sa le iasa nr de elevi la sfarsitul anului. Nu mai zic de facultati, unde fondurile se priemsc raportat la nr de absolventi...

Comment

Alege cariera militara.Nu-ti mai faci griji ca nu o sa intri la "fara taxa", ca nu o sa prinzi loc in camin sau ca nu o sa ai un loc de munca dupa absolvire.Presupune bineinteles si adaptarea la un nou mod de viata si comportament dar este destul de usor sa te integrezi.
              Ma refer aici fie la MAp fie la MIRA.

Comment

Pt unul care doarme ziua si noaptea umbla prin discoteci, regimul militar chiar ca-i floare la ureche
                pe de alta parte, slarii mari, esti bugetar...Ori ca muncesti, ori ca nu, esti platit din banii altora...Si cel mai fain e ca nu airaspundere, esti ca aia de incaseaza impozitul pe masini.
                nu ma intelegeti gresit, nu am treaba cu toti bugetarii, doar cu aia care traiesc ca lacustele, de ex cand mergi sa platesti un impozit si tanti isi bea cafeaua sau "nu se poate, va trebuie formularul x, intrebati la colega"...Pai f*** m*** m****, tu imi faci un favor ca-mi incasezi banii? Proasto, tu din banii astia iti iei slariul, asa ca misca-ti curu ala si incaseaza banii...Nu va luati de mine, sunt doar un pic agitat
                revin: mod mai de-ampixulea de pierdut timpul decat cariera militara chiar nu pot sa-mi imaginez. Asta probabil pt ca atunci cand am fost in armata, orice discutie se termina cu argumentul suprem "a' drecu' ingineri, va credeti destepti? Las' ca v-alerg io de va trece"
                inteligenta militara romaneasca la extrem. Spor la academie, baieti, viitor luminos va ateapta. Dar ganditi-va ca daca prin absurd cineva va da afara din armata, nu prea aveti sanse la un job calumea in viata civila...Foarte rare sunt cazurile; pe cand inves, sa iertati, dar se poate

Comment

Armata nu este decat o fabrica de "carne de tun"!Daca ai noroc si ajungi sa iesi la pensie, te-ai scos, daca nu, vei fi erou...De parca cei de sus dau 2 lei pe astaUnul din domeniile cele mai NEconstructive si in care nici nu ai voie macar sa gandesti!Nu stiu cat de usor e sa te integrezi in armata daca ai o gandire bine conturata si o viziune foarte obiectiva asupra vietii si cand vezi ca nu conteaza OMUL!
                  Last edited by darksid3; 2 November 2008, 09:35.
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

@Csebalyn, sistemul s-a schimbat radical de cand am aderat la NATO.Ceea ce spui tu acolo era probabil valabil inainte de Revolutie, dar si acolo ma abtin in anumite privinte deoarece eu am facut stagiul militar in frontiera(inainte de Revolutie era structura in cadrul MAp-ului) ceea ce este incomparabil cu celelalte arme.Nu ai dreptate nici in privinta raspunderii-nu exista militar de la cel mai mic grad pana la cel mai mare care sa nu raspunda efectiv de ceva anume nemaipunand la socoteala faptul ca cei mai multi au si gestiuni.
                    Eu ma mir cum de nu te-ai legat si de profesori sau cadrele medicale ca deh si acestia sunt platiti de la buget.Este vreo tara civilizata in lumea asta care sa se poata lipsi de aceste cateva categorii de personal?

Comment

Gata ma..Plec si eu de-acasa si va faceti de cap...))
                      @seba merci pentru raspunsuri
                      @playmo am avut ocazia la liceul sportiv sa merg , adica m-a chemat un prof ca a zis ca-s" lung si mare" ) si ca-s bun la handbal dar nu m-am mai dus...Mai vad de-acu
                      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Unde ai plecat ma?!!!?! Ai de invatat !!!

Comment

@cromatic: am facut armata dupa aderarea la nato sau scurt inainte. La sibiu, in 2004, la scoala de ofiteri - transmisiuni. Ce-ti ziceam s-a intamplat acolo. Nu vreau sa-ti zic ce-am vazut cand ne-au trimis la comanda unitatilor de instructie in baza de la craiova. JALE!. 2 saptamani ne-a trebuyit sa le explicam copiilor alora ca nu-i batem, nu-i punem sa joace "semaforul", doar ii invatam sa traga cu pusca si sa foloseasca o statia radio...Asa ca te rog nu-mi povesti de ce fain e in nato si armata 3,14....

Comment

@playmo mai are o nunta omu` din cand in cand )....Si mai e sofer ~X(
                            apropo..place poza din avatar
                            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

@csebalyn, eu nu incerc sa conving pe nimeni sa urmeze cariera militara, am relatat-o doar ca pe o optiune.Fiecare are dreptul prin Constitutie sa-si aleaga ce meserie doreste dar as vrea sa se inteleaga ca orice meserie are privatiunile si satisfactiile sale totul e ca ceea ce faci sa fie din placere si nu mai mult din obligatie.

Comment

Daca o faci constiincios e ok. Nu am zic ca toti din armata/politie sunt de rahat. Sunt si oameni extraordinari acolo, de acord, am avut ocazia sa-i cunosc. Dar incercam sa dau de inteles ca aia nu s-au dus acolo pt ca era mai usor dcat la alta facultate. Nu cred ca cei care-si fac datoria ca la carte au ajuns acolo in incercarea de a fenta alte scoli.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google