Facultati

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

tzony , eu as zice ca INGINERIA e de viitor ... TCM-ul , masini vor fii tot timpul , se cauta , lasa turismul si administratie publica si deastea , ca is varza
    tragi la inginerie 4 ani + 1 master da macar esti cineva , zic eu
    later edit: cred ca e buna alegerea facuta de tine ...acum ..ramane sa te mai documentezi putin
    Its just a car ...

Comment

rebe chiar daca intri la buget in primul an datorita mediilor tale mari si a rezultatelor obtinute la bac, daca nu inveti in continuare o sa pierzi locul fara plata... o sa vina tare cei din spate si o sa-ti sufle locul... asa ca nu te culca pe-o ureche...
      sigpic

Comment

Nu ma culc pe-o ureche, nici vorba. Daca vroiam sa ma culc pe-o ureche nu cautam o facultate serioasa
        Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

Originally posted by sinx View Post
          rebe chiar daca intri la buget in primul an datorita mediilor tale mari si a rezultatelor obtinute la bac, daca nu inveti in continuare o sa pierzi locul fara plata... o sa vina tare cei din spate si o sa-ti sufle locul... asa ca nu te culca pe-o ureche...
          Asta se intampla doar la universitatile private. La stat daca ai prins loc bugetar, bugetar ramai indiferent de rezultate pana la capat. Cei cu taxa pot promova la fara taxa doar daca se disponibilizeaza un loc bugetar (daca emigeraza vre-un bugetar, daca il calca tramvaiu', etc - ca de picat anul nu prea il mai pica nimeni - avantajele creditelor) sau pot primi bursa din care finanteaza taxa adica e cu taxa zero.
          sigpic

207 noir obsidien

Comment

si eu am 18 ani dar inca sunt clasa a 11 a. NU am ramas repetend:d......cu toate ca mai am mult timp ma gandeam la o facultate de mecanica dar urasc matematica si fizica.dar cred ca pana la urma ma pun cu burta pe carte( si capu pe perna) si invat si matematica...

Comment

Eu cunosc pe pe multi care au 18 ani si sunt in clasa 11 si nu au ramas au mers cu 8 ani la sc,stati linistit si nu va stresati ca la 18 sa terminati liceul ca o sa va saturati sa tot munciti profitati de timp cat puteti sa va bucurati de zilele petrecute in liceu ca nu o sa va mai intalniti cu asa ceva in viata!
              Last edited by radu2008; 27 May 2009, 14:56.

Comment

Si totusi, o universitate "normala"..?

Comment

Intrebare: Camin sau chirie?

Comment

eu unul pun caminu' pe primu' loc

ps: am intrat la mecanica, specializarea mecanica , iasi, la buget
                    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Felicitari!

Pui caminul pe primul loc dar... despre care camin vorbesti? Tarife? Chiria in aceeasi zona cat costa? Conditii? Detaliaza.
                      Last edited by ReBe; 16 August 2009, 13:41.

Comment

• Daca te cuplezi cu mai multi, chiria e mai avantajoasa. Mai mult spatiu, conditii mai bune.

Comment

• am parinti care lucreaza in invatamant deci platesc doar jumatate sau chiar deloc ( ambii sunt profesori ) .oricum pe 25 sept ma duc sa vad ce si cum.
                          avantaje sunt mai multe la chirie zic eu , dar din moment ce am reducere la camin , plus ca am conditii necesare e ok pentru mine, nu-s fitzos
                          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Si mai zic (((((((((((((((((uni )))))))))))))))profesori ca nu este bine in invatamant!!!

Comment

• hai ma, ma lasi ? tu macar stii cat are un profesor salariu? si aici ma refer salariu de inceput. are 6 mil..si abia cu anii creste, dar asta se intampla dupa multi ani si putine milioane, adica 2-3-4 .. cei care au vechime ( 30 ani un exemplu ) poate avea salariu ~ 15 mil .. totusi 30 de ani.educi copii, tre sa ii suporti pe toti, bun/rai..cel mai mare dezavntaj salariu. daca tie iti convine sa iei ~ 7 mil ca profesor, atunci facultate usoara!

Comment

• tzony_18, mersi ca mi-ai zis si mie de chestia asta, nu stiam. Reducerea se aplica si daca e vorba de o universitate privata si/sau daca mergi la caminul unei alte universitati?

radu2008: Mama lucreaza in invatatmant, are aproape 30 de ani vechime, titularizare, gradul I, toate chestiile posibile, chiar de vreo 10 ani, si avea un salariu de 1100 lei, care cu ocazia crizei economice a fost redus (si inghetat pt cel putin un an - asta dupa ce s-a dat OUG pentru marirea salariilor cu 50% pana prin februarie a.c.). Arata-mi tu un om normal care are vre-un motiv sa fie multumit de o situatie de genul asta.
                                Hai sa vorbim despre rromi, care au cate 2 locuri in fiecare clasa din Romania, de minoritati care au avantaje peste avantaje desi sunt mai romani decat majoritatea dintre noi, despre parlamentari care au reduceri pana si la hartia igienica. Hai sa vorbim despre mine, ca deh, tata are firma care se ocupa cu mobila si am primit mobila noua in camera. Hai sa vorbim despre avantaje, despre avantajele altora, si sa le comparam cu "avantajele" prosfesorilor.
                                Si fa abstractie de profesorii universitari cu salarii de 2000 de euro, aia sunt angajati la privat.
                                Las-o sau scrie-mi PM, c-o dam in off-topic.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google