In concluzie: mai bine Filozofie !
Facultati
Collapse
X
-
darksid3, filozofez si fara facultate
Seba, fizica-mi place si informatica la fel. Cu matematica am conflicte dar se pot rezolva cu putina minca din partea subsemnatei. Ca o femeie ce sunt, mi-am reparat la randul meu uscatorul de par. Chiar antitalent nu cred ca as fi. Plus ca, vorba ta, ar trebui sa fie o facultate foarte faina. Telecomunicatiile ma atrageau mai mult sau mai putin, dar dupa ce mi-ai zis, parca ma atrag mai putin. Un alt domeniu de compromis ar fi mecanica fina si nanotehnologii... dar de asta sunt interesata doar partial.
Ce alte domenii ar mai fi sa aiba tangenta cu informatica? [interzis tot ce se termina cu economic(a)]
Si cine imi poate spune ceva depre UPB? Am inteles ca-s doar o adunatura de comunisti care vor sa spele creiere :|Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
mecatronica nu e chiar grea.eu acu is la mecanica si fac aceeasi materie ca mecatronica. ca o prima parere, matematica la greu. dar cica scap prin anu 3..cica )
din cate am inteles nu e chiar greu dar nici usor :P
fa si tu ceea ce iti place )))" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Tudor, iti dai seama ca mi-ar placea sa aprofundez ce am mentionat mai devreme. Deocamdata sunt la capitolul sa-mi dau seama ce-mi place, si sa vad in acelas timp si ce anume merita.
Inca astept pareri.Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
@tudor: cand ajungi la microcontrollere, sisteme fuzzy si retele neuronale la facultatea de mecanica, sa ma anunti si pe mine, ca sa te cred ca-i totuna cu mecatronicaDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Sunt si eu in clasa 12 acuma dar nu sunt hotarat la ce facultate sa ma duc eu a-si vrea sa incerc la Academia de Politie din Bucuresti dar nu este usor de intrat ,se ofera totul gratis si se asigura servici dupa terminare eu zic ca este o slujba sigura alta optiune ar fi la Petrol si Gaze in Ploesti eu sunt la profil de electronica si automatizari voi ce ma sfatuiti ms!?
Comment
-
sa te gandesti bine daca o sa te multumeasca o slujba sigura sau ceva care sa-ti ofere satisfactie. in functie de asta, decizia e a doar a ta, indiferent ce-am scrie noi aici pe forum. eu n-am vrut si nu regret nici o clipa. intreaba-l pe colagul nostru dani ddd, ce inseamna sa fii jandarm. avantaje si dezavantaje.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
@seba, eu m-am referit ca fac aceeasi chestie ca mecatronica in primul an, max in al 2 lea..dupa aia cica s-ar baga materiile de specialitate. te cred ca e greu, de asta nu am vrut acolo" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
mah, e greu, da' e si fain. daca-ti place. si o sa-ti placa de-abia cand o sa faci tu o schema si un mic program care aprinde un bec. atunci o sa-i dai de gust la automatizari. dupa care o sa incerci sa misti o smecherie de colo-colo folosind un port paralel sau un gunoi de 8051 si-atunci o sa-ti placa la nebunie. daca nu simti nimci placut cand stii ca ai facut tu becul ala sa se aprinda, mai bine du-te la sport sau filozofie atunciDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
la nanotehnologii te invata sa implantezi roboti mici in capul unora ca sa fie zdevratat vorba cu "pitici pe creier"...
paulino, tu nu vezi ca-n ultima vreme eu si mai vreo 2-3 scriem aici? cat interes pt scoala din partea colegilor (ma refer la stia trecuti deja prin facultate), sa mori de bucurie, nu alta...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment