Ajutor-un Coleg Avocat Exista Pe Forum?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mersi ptr raspunsuri stimati colegi !Intradevar..Nu stiu exact ce fel de intelegere este cea pentru care am semnat(shame on me!!!).Dupa cate vad , singura cale este cea de a vedea contractul in clar..Oricum mersi mult!!!

Comment

Partile pot modifica de comun acord dispozitiile contractuale. Asta inseamna ca, desi e stipulat un termen, angajatorul poate fi de acord sa-ti dea drumul la data pe care o specifici tu in cerere.
      Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Multumesc inca o data...Top-cat=iti dai seama ca daca angajatorul meu era de acord sa incetam contractul cu acordul ambelor parti, era cea mai simpla solutie. Cel putin pentru mine!Tocmai asta e problema ca nu vroia cu nici un chip sa ma lase sa plec, eu fiind director de productie acolo! Dar azi in sfarsit l-am avut! M-am dus la servici pe la 10, mi-am facut o cafea si m-am dus in sectie cu o revista auto-bild.M-am urcat pe o masa de montaj si m-am dat jos doar peste vreo 3 ore cand asta nu a mai rezistat si a facut o criza de nervi!!! Si insfarsit am reusit! Oricum multumesc tare mult tuturor...Te simti bine cand ai niste prieteni aproape!

Comment

Originally posted by ra2marian View Post
          Mersi ptr raspunsuri stimati colegi !Intradevar..Nu stiu exact ce fel de intelegere este cea pentru care am semnat(shame on me!!!).Dupa cate vad , singura cale este cea de a vedea contractul in clar..Oricum mersi mult!!!
          Adica tu nu ai primit un exemplar al contractului de munca semnat / stampilat/ inregistrat la ITM ?
          B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Ba da,dar nu mai stiu ce am facut cu el! Oricum dupa cum v-am zis am rezolvat...Mersi de ajutor tuturor.

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google