Originally posted by mareom
Logan 4x4
Collapse
X
-
-
Originally posted by alexandru89modelul albastru este defapt fata de logan de la mcv pusa peste prototipul SUV celor de la renault, se observa la jante emblema:p dar ar fi o idee buna sa-l puna si pe logan ar da binesigpic
astra h 1,7 cdTI
Comment
-
Nu poti sa faci si tu o poza la un stop si un far sa vedem si noi cum arata?
Comment
-
eu zic ca-s facute in photoshop ambele poze :d
Comment
-
sunt facute in photo shop sau nu cine stie poate sunt facute dupa ce au vazut... asa sa zis si cu mcv e photoshop e nu stiu cum si pick up care aparusere desene cu el de prin 2005 si hatck backu la fel si 90% toate desenele sau transformat in realitate...
iar de steppe ce sa mai zic cui iar fi convenit sa dea 1000-2000 de euro in plus ptr design doar niste bari si aripi umflate cu plastic? ptr un bord si niste oglinzi speciale...
Eu unu in cazul meu mi-am luat mcv si nu mi-am luat alt breck ptr ca nu aveam 2-3mii de epuroi sa dau pe liniste in masina pe plastic de calitate si sigle ``mumoase``
Parerea mea ca pana acum loganu a facut niste masini cinstite... Adica uite-o domne ai pe ea 4roti un volan un motor nu faci frigu nu te ploua nu te ninge si in plus e cel mai bun raport pret/dotari...
Si scuzati-mi nervi dar azi am dat-o in bara la examen si trebuia sa ma descarc
sigpic
Comment
-
eu nu pot face rost de poze dar am auzit deja din n surse care miau fost clienti si nu numai ca se fac stopuri aici la elba in timisoara.
acu vreo juma de an am auzit ca va fi vreo 15000e si acum ca poate kiar 20mii.
eu zic ca e pe bune pentru ca una din surse ma informat si despre mcv si atunci nu am crezut.
Comment
Comment